Doktor bulamiyorum :(((

sogul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
16
7
88
40
Merhaba herkese,
Ben 4 bucuk haftalik hamileyim ancak doktor bulamadim. Tavsiye edilenleri internette arastiriyorum haklarinda cok sikayet cikiyor. Anadolu yakasinda tavsiye edeceginiz doktorlar var mi? Lutfen yardimci olun bana.

Merhaba herkese,
Ben 4 bucuk haftalik hamileyim ancak doktor bulamadim. Tavsiye edilenleri internette arastiriyorum haklarinda cok sikayet cikiyor. Anadolu yakasinda tavsiye edeceginiz doktorlar var mi? Lutfen yardimci olun bana.
Doktor ve hastane tavsiyeleri bölümüne baktınızmı,belki yardımcı olur.Avrupa yakasında olduğum için kendi doktorumu tavsiye edemedim,mecidiyeköyde

Baktim ama bazrn iyi seyler soyles bazrn kotu. Ilk hamileligim ne yapicagimi bilemedim. Sifa hastanesi evime cok yakin orda da bebekleri karistirmislardi haberlerde izledim korkudan oraya da gitmiyorum.

Ben özel bir muayenehaneye gidiyorum anadolu yakasında eğer maddi durumumuz yerindeyse size de onerebilirim.

Cok tesekkur ederim oncelikle doktoru internetten bir arastiracagim. Simdilik gecici olarak ozel bir hastaneye gittim. Guvenebilecegim bir doktor ise doktor hanim artik ona giderim elbette.

Cok tesekkur ederim oncelikle doktoru internetten bir arastiracagim. Simdilik gecici olarak ozel bir hastaneye gittim. Guvenebilecegim bir doktor ise doktor hanim artik ona giderim elbette.
Ben memnunum doktorumdan. İşinde çok titiz birisi olmasi beni rahatlatiyor.

Back
X