Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

Tok karnına içmek daha iyiymiş ben de hep aç içiyodum sonra doktorum tok karnına iç mide bulantısı yapar dedi
Çoook sağolun. Yarın sabah 8de ilk ilacımı içeceğim kısmetse 🥰 bide size bişi daha soracağım. Çok soru oldu farkındayım utanıyorum artık kusura bakmayın lütfen 🙈 benim tedavi öncesi prolaktinim bir tık yüksek çıkıyordu. Yumurta toplandıktan birkaç hafta sonra bi baktırayım dedim <0.6 çıktı. Bugun tekrar baktırdım <0.360. Fazla olması gebe kalmaya engel biliyorum ama düşüklüğünün bir zararı varmıdır diye hemşireme sordum. Dahiliyeye gösterin dedi. Bende dahiliyenin alanı olmadıgını. Kadın hastalıklarının baktığını süt hormunu olduğunu söyledim. Bir daha dönüş yapmadı. Acıbademin herşeyinden memnunum bi Hemşiremden hiç ama hiiçççç memnun değilim keşke hemşirem dilek hanım olsaydı. Prolaktini bu şekilde olup tüp bebeği tutan varmı. Veya bir sorun yaratır mı yaratmaz mı. Kime sorsam bilemedim

Kızlar Acil bir durum olduğunda hemşireye ulaşamazsak eğer ulaşabileceğiniz başka bir numara falan verdiler mi acaba acıbademden. Dün çünkü 3 kez hemşireyi aradım ulaşamadım. Çok geç dönüş oldu. Allah korusun bir aksilik falan olursa acil ulaşmamız gerekirse nasıl oluyor

Kızlar Acil bir durum olduğunda hemşireye ulaşamazsak eğer ulaşabileceğiniz başka bir numara falan verdiler mi acaba acıbademden. Dün çünkü 3 kez hemşireyi aradım ulaşamadım. Çok geç dönüş oldu. Allah korusun bir aksilik falan olursa acil ulaşmamız gerekirse nasıl oluyor
Acıbadem ulaşım hatı arayın o zaman , orda bağlasınlar bana öğle numra vermedıler

Neden ?Ben tüp bebek tedavisi için Aret Kamarda başladım.Olumsuz olursa Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyordum

Neden ?Ben tüp bebek tedavisi için Aret Kamarda başladım.Olumsuz olursa Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyordum
Benim arkadaşım Bülent tıraşa gitmişti adam prp, kök hücre bir sürü şey satmaya çalışmış, yorumlarda da çok paracı diyorlar zaten. Ben Aret hocaya gittim ne prp ne başka bişey bunlara inanmadığını para tuzagı olduğunu işe yarasa herkese yaparız yaramıyor ki dedi. Ben açıkcası doktorun biraz da hastanın cebini düşünenini seviyorum yine de karar sizin

Benim arkadaşım Bülent tıraşa gitmişti adam prp, kök hücre bir sürü şey satmaya çalışmış, yorumlarda da çok paracı diyorlar zaten. Ben Aret hocaya gittim ne prp ne başka bişey bunlara inanmadığını para tuzagı olduğunu işe yarasa herkese yaparız yaramıyor ki dedi. Ben açıkcası doktorun biraz da hastanın cebini düşünenini seviyorum yine de karar sizin
Canım mesajın için çok teşekkür ediyorum 🙏Ben zaten Aret hocada başladım.Çok olumlu bir elektrik aldık.Eşim de dedi paracı değiller.Çok babacan.Ekibi de çok ilgili.Geçen ay klomen kullandırttı.Biz doğuda yaşadığımız için burdan yapıp yolladık tahlillerimizi.En son ultrasonla tahliller uyumlu değil buraya gelin ben kendim göreyim dedi.Çünkü tahlil sonucuna göre büyüyen folikül var ama ultrason da görünmemesi ilginç dedi.Okul işlerimden dolayı gidemedim.Bu ay artık adet olunca baştan başlıycaz.

Bir şey daha soracağım size. Beni 4 temmuzda çağırdılar. Transfer öncesi kontrole. 7:30da hastanede olun dediler. O gün neler yapılıyor acaba
Sabah evde ilaç içın dedıker muhtemelen gıdceksın respayonq orda test ıcın kağıt vercekler sora gedıb kan verceksınız sora kanın cevabı ve muayıne olcaksınız ve transfer gunu saatı verlcek , rahım aşısı seçdıyaenız olcaksanızsa o gun olunuyor

Sabah evde ilaç içın dedıker muhtemelen gıdceksın respayonq orda test ıcın kağıt vercekler sora gedıb kan verceksınız sora kanın cevabı ve muayıne olcaksınız ve transfer gunu saatı verlcek , rahım aşısı seçdıyaenız olcaksanızsa o gun olunuyor
Evet bana da söylediler. Gebelik aşısı ve kasılma görülürse kasılma iğnesi var diye. Siz gebelik aşısı oldunuz mu acılı bi işlem mi ? Bülent hoca mı yapıyor ?

Evet bana da söylediler. Gebelik aşısı ve kasılma görülürse kasılma iğnesi var diye. Siz gebelik aşısı oldunuz mu acılı bi işlem mi ? Bülent hoca mı yapıyor ?
Ben gebelik aşısı oldum Bülent Hoca değil Özge Hoca yaptı. Transferin tıpatıp aynısı bana hatta transferin provası gibi düşünün bunu dedi. Hiç ağrılı değil 2 dakikada bitti.

Ben gebelik aşısı oldum Bülent Hoca değil Özge Hoca yaptı. Transferin tıpatıp aynısı bana hatta transferin provası gibi düşünün bunu dedi. Hiç ağrılı değil 2 dakikada bitti.
Aa prova gibiyse çok iyi o zaman. Bende vajinismus vardı atlattım ama yinede tedirgin oluyorum spekulumdan. Sulu ultrasonu ve hsg yi çekilmeyi başardım. İnşallah bunu da başarırım. Geçmiş vajinismus öyküsü olunca anestezili yapılma ihtimali var transferiniz dediler çünkü

Oldum yok acısız işlem muayıne gıbı yok Bulent hoca yapmıyorum , kasılma ıynesı transfer gunu oluyor , gebelık aşısı transferdw 5 gun once

Oldum yok acısız işlem muayıne gıbı yok Bulent hoca yapmıyorum , kasılma ıynesı transfer gunu oluyor , gebelık aşısı transferdw 5 gun once
Peki transferi adetin kaçıncı günü oldunuz ? Benim adetim 12 haziranda geldi. 14 haziranda estrofeme başladım. 4 temmuzda kontrole çağırdılar. Sanırım 9-10 temmuz gibi transfer olacak. Bakıyorum çoğu kişi adetin 17-20 günleri transfer olmuş. Benim 28-29. güne denk geliyor

Peki transferi adetin kaçıncı günü oldunuz ? Benim adetim 12 haziranda geldi. 14 haziranda estrofeme başladım. 4 temmuzda kontrole çağırdılar. Sanırım 9-10 temmuz gibi transfer olacak. Bakıyorum çoğu kişi adetin 17-20 günleri transfer olmuş. Benim 28-29. güne denk geliyor
26 cı gunu oldum martın 13 regl oldum 7 nisan transfer oldum, lucrın kullandıysanız onlarda 25 cı gunde sora oluyor

transferi olumlu olan arkadaşlarım özellikle yiyip içtiğiniz dikkat ettiğiniz şeyler varmıydı. Muhakkak şunu bunu yaptım dedikleriniz var mı ?

Back
X