- 19 Temmuz 2017
- 107
- 54
- 98
Çoook sağolun. Yarın sabah 8de ilk ilacımı içeceğim kısmetseTok karnına içmek daha iyiymiş ben de hep aç içiyodum sonra doktorum tok karnına iç mide bulantısı yapar dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook sağolun. Yarın sabah 8de ilk ilacımı içeceğim kısmetseTok karnına içmek daha iyiymiş ben de hep aç içiyodum sonra doktorum tok karnına iç mide bulantısı yapar dedi
Fark etmez ben sabah 8 de kullanıyorım ac olıyorım o saatde akşamda 8 tok olyyoru. Ama bende 12 cı hafta oldu 3 gundur bırkfım kurtuldumEstrofemi aç mı tok mu içiyoruz kızlar ?
Bende yapmıyor hormon yapmazkı mıde bulantısı ben 4 aya yakın kullandım olmadı hamıleysım o zaman bıle olmadıTok karnına içmek daha iyiymiş ben de hep aç içiyodum sonra doktorum tok karnına iç mide bulantısı yapar dedi
Acıbadem ulaşım hatı arayın o zaman , orda bağlasınlar bana öğle numra vermedılerKızlar Acil bir durum olduğunda hemşireye ulaşamazsak eğer ulaşabileceğiniz başka bir numara falan verdiler mi acaba acıbademden. Dün çünkü 3 kez hemşireyi aradım ulaşamadım. Çok geç dönüş oldu. Allah korusun bir aksilik falan olursa acil ulaşmamız gerekirse nasıl oluyor
Anladım. 4ünde gidince de soracağım. Gidene kadar sizlere sorayım dedim. Sizin hemşireniz kimdi acaba memnunmuydunuzAcıbadem ulaşım hatı arayın o zaman , orda bağlasınlar bana öğle numra vermedıler
Çok memnundum Dilek hemşireAnladım. 4ünde gidince de soracağım. Gidene kadar sizlere sorayım dedim. Sizin hemşireniz kimdi acaba memnunmuydunuz
Neden ?Ben tüp bebek tedavisi için Aret Kamarda başladım.Olumsuz olursa Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyordum
Benim arkadaşım Bülent tıraşa gitmişti adam prp, kök hücre bir sürü şey satmaya çalışmış, yorumlarda da çok paracı diyorlar zaten. Ben Aret hocaya gittim ne prp ne başka bişey bunlara inanmadığını para tuzagı olduğunu işe yarasa herkese yaparız yaramıyor ki dedi. Ben açıkcası doktorun biraz da hastanın cebini düşünenini seviyorum yine de karar sizinNeden ?Ben tüp bebek tedavisi için Aret Kamarda başladım.Olumsuz olursa Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyordum
Canım mesajın için çok teşekkür ediyorumBenim arkadaşım Bülent tıraşa gitmişti adam prp, kök hücre bir sürü şey satmaya çalışmış, yorumlarda da çok paracı diyorlar zaten. Ben Aret hocaya gittim ne prp ne başka bişey bunlara inanmadığını para tuzagı olduğunu işe yarasa herkese yaparız yaramıyor ki dedi. Ben açıkcası doktorun biraz da hastanın cebini düşünenini seviyorum yine de karar sizin
Bir şey daha soracağım size. Beni 4 temmuzda çağırdılar. Transfer öncesi kontrole. 7:30da hastanede olun dediler. O gün neler yapılıyor acabaÇok memnundum Dilek hemşire
Sabah evde ilaç içın dedıker muhtemelen gıdceksın respayonq orda test ıcın kağıt vercekler sora gedıb kan verceksınız sora kanın cevabı ve muayıne olcaksınız ve transfer gunu saatı verlcek , rahım aşısı seçdıyaenız olcaksanızsa o gun olunuyorBir şey daha soracağım size. Beni 4 temmuzda çağırdılar. Transfer öncesi kontrole. 7:30da hastanede olun dediler. O gün neler yapılıyor acaba
Evet bana da söylediler. Gebelik aşısı ve kasılma görülürse kasılma iğnesi var diye. Siz gebelik aşısı oldunuz mu acılı bi işlem mi ? Bülent hoca mı yapıyor ?Sabah evde ilaç içın dedıker muhtemelen gıdceksın respayonq orda test ıcın kağıt vercekler sora gedıb kan verceksınız sora kanın cevabı ve muayıne olcaksınız ve transfer gunu saatı verlcek , rahım aşısı seçdıyaenız olcaksanızsa o gun olunuyor
Ben gebelik aşısı oldum Bülent Hoca değil Özge Hoca yaptı. Transferin tıpatıp aynısı bana hatta transferin provası gibi düşünün bunu dedi. Hiç ağrılı değil 2 dakikada bitti.Evet bana da söylediler. Gebelik aşısı ve kasılma görülürse kasılma iğnesi var diye. Siz gebelik aşısı oldunuz mu acılı bi işlem mi ? Bülent hoca mı yapıyor ?
Aa prova gibiyse çok iyi o zaman. Bende vajinismus vardı atlattım ama yinede tedirgin oluyorum spekulumdan. Sulu ultrasonu ve hsg yi çekilmeyi başardım. İnşallah bunu da başarırım. Geçmiş vajinismus öyküsü olunca anestezili yapılma ihtimali var transferiniz dediler çünküBen gebelik aşısı oldum Bülent Hoca değil Özge Hoca yaptı. Transferin tıpatıp aynısı bana hatta transferin provası gibi düşünün bunu dedi. Hiç ağrılı değil 2 dakikada bitti.
Oldum yok acısız işlem muayıne gıbı yok Bulent hoca yapmıyorum , kasılma ıynesı transfer gunu oluyor , gebelık aşısı transferdw 5 gun onceEvet bana da söylediler. Gebelik aşısı ve kasılma görülürse kasılma iğnesi var diye. Siz gebelik aşısı oldunuz mu acılı bi işlem mi ? Bülent hoca mı yapıyor ?
Peki transferi adetin kaçıncı günü oldunuz ? Benim adetim 12 haziranda geldi. 14 haziranda estrofeme başladım. 4 temmuzda kontrole çağırdılar. Sanırım 9-10 temmuz gibi transfer olacak. Bakıyorum çoğu kişi adetin 17-20 günleri transfer olmuş. Benim 28-29. güne denk geliyorOldum yok acısız işlem muayıne gıbı yok Bulent hoca yapmıyorum , kasılma ıynesı transfer gunu oluyor , gebelık aşısı transferdw 5 gun once
26 cı gunu oldum martın 13 regl oldum 7 nisan transfer oldum, lucrın kullandıysanız onlarda 25 cı gunde sora oluyorPeki transferi adetin kaçıncı günü oldunuz ? Benim adetim 12 haziranda geldi. 14 haziranda estrofeme başladım. 4 temmuzda kontrole çağırdılar. Sanırım 9-10 temmuz gibi transfer olacak. Bakıyorum çoğu kişi adetin 17-20 günleri transfer olmuş. Benim 28-29. güne denk geliyor
Evet lucrin benzeri zoladex kullandım. Galiba ondan dolayı böyle26 cı gunu oldum martın 13 regl oldum 7 nisan transfer oldum, lucrın kullandıysanız onlarda 25 cı gunde sora oluyor
Evet öğle olunca transfer 25 vı gundr sora ya denk gelıyorEvet lucrin benzeri zoladex kullandım. Galiba ondan dolayı böyle![]()