- 19 Temmuz 2017
- 118
- 59
- 98
Çoook sağolun. Yarın sabah 8de ilk ilacımı içeceğim kısmetseTok karnına içmek daha iyiymiş ben de hep aç içiyodum sonra doktorum tok karnına iç mide bulantısı yapar dedi
 bide size bişi daha soracağım. Çok soru oldu farkındayım utanıyorum artık kusura bakmayın lütfen
  bide size bişi daha soracağım. Çok soru oldu farkındayım utanıyorum artık kusura bakmayın lütfen  benim tedavi öncesi prolaktinim bir tık yüksek çıkıyordu. Yumurta toplandıktan birkaç hafta sonra bi baktırayım dedim <0.6 çıktı. Bugun tekrar baktırdım <0.360. Fazla olması gebe kalmaya engel biliyorum ama düşüklüğünün bir zararı varmıdır diye hemşireme sordum. Dahiliyeye gösterin dedi. Bende dahiliyenin alanı olmadıgını. Kadın hastalıklarının baktığını süt hormunu olduğunu söyledim. Bir daha dönüş yapmadı. Acıbademin herşeyinden memnunum bi Hemşiremden hiç ama hiiçççç memnun değilim keşke hemşirem dilek hanım olsaydı. Prolaktini bu şekilde olup tüp bebeği tutan varmı. Veya bir sorun yaratır mı yaratmaz mı. Kime sorsam bilemedim
 benim tedavi öncesi prolaktinim bir tık yüksek çıkıyordu. Yumurta toplandıktan birkaç hafta sonra bi baktırayım dedim <0.6 çıktı. Bugun tekrar baktırdım <0.360. Fazla olması gebe kalmaya engel biliyorum ama düşüklüğünün bir zararı varmıdır diye hemşireme sordum. Dahiliyeye gösterin dedi. Bende dahiliyenin alanı olmadıgını. Kadın hastalıklarının baktığını süt hormunu olduğunu söyledim. Bir daha dönüş yapmadı. Acıbademin herşeyinden memnunum bi Hemşiremden hiç ama hiiçççç memnun değilim keşke hemşirem dilek hanım olsaydı. Prolaktini bu şekilde olup tüp bebeği tutan varmı. Veya bir sorun yaratır mı yaratmaz mı. Kime sorsam bilemedim 

Ben zaten Aret hocada başladım.Çok olumlu bir elektrik aldık.Eşim de dedi paracı değiller.Çok babacan.Ekibi de çok ilgili.Geçen ay klomen kullandırttı.Biz doğuda yaşadığımız için burdan yapıp yolladık tahlillerimizi.En son ultrasonla tahliller uyumlu değil buraya gelin ben kendim göreyim dedi.Çünkü tahlil sonucuna göre büyüyen folikül var ama ultrason da görünmemesi ilginç dedi.Okul işlerimden dolayı gidemedim.Bu ay artık adet olunca baştan başlıycaz.
Ben zaten Aret hocada başladım.Çok olumlu bir elektrik aldık.Eşim de dedi paracı değiller.Çok babacan.Ekibi de çok ilgili.Geçen ay klomen kullandırttı.Biz doğuda yaşadığımız için burdan yapıp yolladık tahlillerimizi.En son ultrasonla tahliller uyumlu değil buraya gelin ben kendim göreyim dedi.Çünkü tahlil sonucuna göre büyüyen folikül var ama ultrason da görünmemesi ilginç dedi.Okul işlerimden dolayı gidemedim.Bu ay artık adet olunca baştan başlıycaz.