İmsi tekniği kullanıldı mı? Yoksa sadece mikroçip ve piezzo mu kullanıldı?Bülent hocada yapdım hamıleyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmsi tekniği kullanıldı mı? Yoksa sadece mikroçip ve piezzo mu kullanıldı?Bülent hocada yapdım hamıleyım
Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.Yaş kaç bu aradaBülent hocada yapdım hamıleyım
Memnun musunuz önerir misinizEksozom 76000
Prp 53500 2 ay evvel yaptırdım
Mikroçıp ve piezzoİmsi tekniği kullanıldı mı? Yoksa sadece mikroçip ve piezzo mu kullanıldı?
Dün 37 oldu 36 kaldım şu an 3 aylıkHayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.Yaş kaç bu arada
O paragöz insanları deneme tahtası gibi gören mahluklatlara gitme bu mesajımı unutmaNeden ?Ben tüp bebek tedavisi için Aret Kamarda başladım.Olumsuz olursa Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyordum
Ben gıtdım ve çokda memnunum bu kadar ınsanı hamile kaldı siz olumsuz bır şey yaşadınız diye kotu olmak zorunda deyilO paragöz insanları deneme tahtası gibi gören mahluklatlara gitme bu mesajımı unutma
Kimin için dediniz bunu.Aret Kamar için mi Bülent tıraş için miO paragöz insanları deneme tahtası gibi gören mahluklatlara gitme bu mesajımı unutma
Boş verın sız onu bakarsanız agresıf biri her şeyı kotuluyor. Forumda hayatda mutsuz ınsnalar mutsuzlugu dağıtır boyleKimin için dediniz bunu.Aret Kamar için mi Bülent tıraş için mi
Benim uzaktan bir akrabam 49 yaşında Bülent tıraşta tedavi gördü.Doğurmak üzere şuandaBoş verın sız onu bakarsanız agresıf biri her şeyı kotuluyor. Forumda hayatda mutsuz ınsnalar mutsuzlugu dağıtır boyle
Ben kendısınde çok memnun kaldımBenim uzaktan bir akrabam 49 yaşında Bülent tıraşta tedavi gördü.Doğurmak üzere şuanda
Merhaba ben de Bülent Hoca da tedavi gördüm hamile olduğumu yeni öğrendimBülent hocada yapdım hamıleyım
Hayırlısı olsunMerhaba ben de Bülent Hoca da tedavi gördüm hamile olduğumu yeni öğrendimHemşiremle konuştum kese için ultrasona gidin Bülent Hoca gebelere bakmıyo dedi. Size de mi Bülent Hoca bakmadı. Vedalaşamadım bile bir anda çıktılar mı hayatımızdan direkt başka doktor mu bulup devam edeceğim?
İnşallah sizin de çok çok güzel geçer transferizHayırlısı olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bülent hocadan böyle haberler alınca çok seviniyorum
bende sizin gibi zoladex oldum. Bugun adetimin 2. Günü endometrium kalınlığı ölçtürüp test verdim. Yarın estrofeme başlayacağım. İnşallah bende hamile kalırım
estrofemi bana 6gün boyunca 1 tane baslattılar. Sonraki 6gün günde 2 tane, sonraki 5gün günde 3tane, sonraki 3gün günde 4 seklinde yazmışlar. Muayene günü sabah 2 tane yazmışlar. Sizlerin nasıldı acaba ?
İnşallah inşallahİnşallah sizin de çok çok güzel geçer transferizBenim E2 seviyem düşük çıktığı için bana baya yüksek doz verildi hatta günde 2 tane de vajinal alıyorum estrofemi
Anladım. Beni de 4 temmuzda çağırdılar bidaha. Muhtemelen orda size bakıldığı gibi tekrar bakarlarTransferden 5 gün önce E2 değerim 250ydi, transfer günü 149 a düşmüştü. Progesteron 5 gğn önce 0.199, transfer günü 243 çıktı. Progesteron seviyeme normal demişlerdi
Selam evet öğle oldu bende kese iiçin başka yere gıtdım normalda tup bebekcıler ılk ultrasonu yapar Bulent hocada olmuyır malesef doktoe bulun , sağ salım kucağınıza alınMerhaba ben de Bülent Hoca da tedavi gördüm hamile olduğumu yeni öğrendimHemşiremle konuştum kese için ultrasona gidin Bülent Hoca gebelere bakmıyo dedi. Size de mi Bülent Hoca bakmadı. Vedalaşamadım bile bir anda çıktılar mı hayatımızdan direkt başka doktor mu bulup devam edeceğim?
Tok karnına içmek daha iyiymiş ben de hep aç içiyodum sonra doktorum tok karnına iç mide bulantısı yapar dediEstrofemi aç mı tok mu içiyoruz kızlar ?