Amin inşallah hepimize bu yolda Allah yardımcı olur, her türlü maddi manevi çok zor bir süreç. Ben sizin yerinizde olsam düşük kalitede olanları transfer ettirirdim çünkü kalitenin o evrede pek bir önemi yok, kaliteli embriyolar tutmayıp daha kalitesizlerinin tuttuğunu çok görüp okudum. Benim için embriyo oluşuyor olması bile mucize çünkü. Birini bile kaybetmek istemezdim. Kendime gelecek olursam da kesinlikle tavsiye ederim. Bülent hocanın hastalarının neredeyse hepsinde ilaçları çok kullandırdığı için bi isyan var, bende de var evet çok fazla ilaç kullandırıyor, hiçbir ihtimal bırakmak istemiyor, hayatında duymadığım ilaçları kullanırken buluyorum kendimi mesela. Ya da en ufak bir soru işaretinde tedavinin ummadığınız bir aşamasında buluyorsunuz kendinizi, ufacık bir pürüzde duruyor farklı bir tedavi uyguluyor ve süreç istediği yönde ilerleyince devam ediyor. Hiçbir şey hemen olmuyor yani, süreye yayılıyor haliyle. Dediğim gibi bu benim 3.tüp bebek tedavim ve denemediğim hiçbir şey kalmadığı için içim çok rahat, doktor inanılmaz bilgili bu konuda da çok rahatım, laboratuvar aşırı gelişmiş bi laboratuvar, bizim döllenme problemi vardı yani burada o sorunu aşmış görünüyoruz. Transfer aşamasında geçmek için bile 2 ay gibi bi süre sizi hazırlıyorlar ben o evredeyim, biz transfer istiyoruz dediğiniz an gelin yapalım demiyorlar, güncel bir hsg istiyorlar , ondan sonra da ilaçlar vs destekleyerek, 1 ay da geçici menopoza sokarak rahimi dinlendirip ondan sonra rahmin durumu iyiyse transfer yapıyorlar