Tüp Bebek Merkezleri DOKTOR ERBİL YAĞMURDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Merhaba kızlar bende uzun zamandır bu doktoru takip ediyorum
Dün akşam ilk tüp bebk tedavisinde hamile kalan biriyle tanıştım tereddütsüz git hiç aklında kalmıycak karşında doktor yok arkadaş var diye anlattı bende önümüzdeki ay adetimle birlikte gitmeyi düşünüyorum.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş

arkadaşlar merhaba ben Erbil beyin hastasıydım. benim amh değerim düşüktü. araştırmalar sonucunda erbil beyin yumurta sayısını ve kalitesini arttırmada iyi olduğunu öğrendik. bundan önce 2 tüp bebek denemesi oldu(devlette). birinden 4 yumurta 3ü döllendi. diğerinden 3 yumurta 1i döllenmişti. tutmadılar. daha sonra Erbil beyde geçen sene ekim ayında yumurta toplama işlemim oldu.12 yumurta oluştu ve 8 tanesi döllendi. bunlardan 4 tanesi 5. güne kadar bölündü. 1 ay sonra 2 tanesi kondu olmadı. 1 -2 ay sonra kalan iki tanesi kondu. onlar tuttu. şuan 31+0 haftalık hamileyim. erbil beye çok güveniyorum. tabiki embriyoların tutması takdiri ilahi. ama Erbil beye ilk gittiğimde diğer tüp bebek denemelerimden faklı yöntem uygulayacağına inanınca onda tedavi olmaya karar verdik. hatta diğer denemelerimdeki ilaç miktarından daha az ilaçla daha kaliteli ve çok yumurta oluşturdu. benim aradığımda oydu. tabii yaşımında etkisi vardır muhtemelen(şuan 32 yaşındayım). erbil beyde ilk konan embriyolar tutmadı. ikinci seferkiler koyulduğunda tekrar farklı yöntem uyguladı. sonunda 3 tüp bebek denemesi ve 4 transfer sonucunda hamileyim. beni ikna eden herseferinde farklı mantıklı yöntemleri uygulaması. inşallah aydınlatıcı olmuştur. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Ben yaptırdım tuttu bebeğim 1 yaşında şuan.
Havuz yöntemi ile hamile kaldım. İlkinde 3 yumurta alındı 1 tanesi embriyo oldu. 2.deneme de ise 2 yumurta alındı 2 embriyo oldu. Toplamda 3 embriyodan 2 si transfer edildi ve biri tuttu. Çok şükür. Tüm hamileliğimi de kendisi takip etti ve doğumumu gerçekleştirdi.
Biz başardık ama ne dese yaptım. 40 yaşında hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…