Tüp Bebek Merkezleri DOKTOR ERBİL YAĞMURDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Henüz başlamadım ocağın 2. Haftası başlayacak. Siz ne asamadasiniz
Bende henüz başlamadım doğum kontrol hapı verdi bizde ocakta başlarız diye konuştuk adet olunca tekrar gidicem tam tarihler o zmn belli olucak bişey sorucaktım size yumurta toplama falan oldumu yoksa sizde mi ilk aşamadasınız doktor genelde dondurulmuşla yapıyoruz dedi siz neye karar verdiniz... rabbim çıktığımız bu zorlu yolda hepimizin herdaim yanında olur yardım eder

Yok hiç başlamadı. Ocak adetiyle başlanacak. O da tahminen 14 ocak 15 ocak gibi olur. Benim amh im düşük 1.88 belki farklı bir yöntem uygular. Hiç bilmiyorum dondurulmusla mi yapacak. Bir şey demedi o konuda.
Muayene etti. Herşey güzel bir problem yok dedi.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Ben kasım ayında aşılama yaptırdım olumsuz oldu önümüzdeki ay başlıycaz bende aşılama öncesi çok büyük bir korku vardı hatta aşılamadan bir gün önce salya sümük ağlamak istemiştim.
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ağlıycaksan ağla dinlenmek istiyorsan dinlen
Ben mesela hata yaptım aşılama tüm çevreme söyledim biri de nasılsın demedi sonrasında çok kırıldımm tüp bebekte kimseye söylemeyi düşünmürum ailelere bile eşim ve ben bilicem
Olumsuz sonucu vermekte zor oluyor

size fiyatmı verdiler .allah allah banada bu ay başlamadı ocakta başlarız dediler. ordaki kadında muhasebeci sanırım fiyat veremem zam gelecek zamlı fiyat olacak dedi..ben şimdi muayene oldum zam yansıtılacak mı dedim evet dedi muayene ücretini de tedavi ücretinden düşmüyorlar 500tl.şimdiki fiyat 9bin. zam gelmesi şubatı bulursa yansımaz ama ocak başı zam gelirse zamlı fiyat verirsiniz dedi bak size 9bin demiş

Biz ilk aralık ayında olacaktık. O zaman 2019 listesini atti. sonra özel sağlık sigortam doğumu kapsaisin diye ocakta yapmaya karar verdik. Ocak fiyatini vermedi henuz. Ama bence cok degismez.

Biz ilk aralık ayında olacaktık. O zaman 2019 listesini atti. sonra özel sağlık sigortam doğumu kapsaisin diye ocakta yapmaya karar verdik. Ocak fiyatini vermedi henuz. Ama bence cok degismez.
Zaten çıktık bi yola artık 3ü 5i düşünemiyces rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin

Peki bir şey sorcam. Tedaviye başlanınca iğneler kullanmaya başlanınca tahliller yapılıyor mu 3 4 günde bir . Bu ücrete o tahliller de dahil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…