Tüp Bebek Merkezleri DOKTOR ERBİL YAĞMURDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Bende ufak ufak başladım ama kontrole gitmeden benden tahlillerimi istedi gönderdim onlara ek bikaç test daha istedi hem bana hem eşime vitaminlere başlattı sperm testini yenileyince çağırıcaz dediler bakalımmm neler yaşıycazzz... Çıktığımız bu yolda rabbim bize yardım etsin inşallahh

Kızlar salı günü kontrole gidicem amh 1.88 cıktı fsh 11 36 yaşındayım. Çok moralim bozuldu. Sizce tup bebekte şansım var mı? Kaç yumurta toplanir

Kızlar salı günü kontrole gidicem amh 1.88 cıktı fsh 11 36 yaşındayım. Çok moralim bozuldu. Sizce tup bebekte şansım var mı? Kaç yumurta toplanir

Merhaba, Erbil hocaya mı gidiyorsunuz? O bu konularda çok başarılı. Ben buna yakın değerler ile hamile kalan çok kişi biliyorum, 1 yumurta ile tüp bebek yaptıran pozitifi görenler var. Ayrıca 36 yaş da çok ileri bir yaş değil. Canınızı sıkmayın lütfen.

Kaç yumurta toplanacağını kimse söyleyemez ki benim 2 kere toplandı, ikisinde de farklı yumurta sayısı oldu. Aynı kişide bile değişiklik gösterir.

Allah yardımcınız olsun.

Sağol canım. Erbıl beye gittim. Muayene sonrası bir takım vitamin ilaçları verdi. Aralık atında başlayalım dedi. Tiroid değerim yükselmiş. Onu dengeleyeceğiz öncesinde.

Bende vitaminlere başladım ama direk tüp bebek yapmayalım sorununuz yok dedi ekim adetiyle birlikte aşılama hazırlığına başlıycaz.
En az 2 kere aşılama deneyip sonra tüp deneriz dedi.
Aşılama yaptıran varmı erbil hocaya

Canım Bizim yaş var eşim de de sperm sayısında azlık var o nedenle aşılama değil de doğrudan tup bebek olacak. Inşallah aşılama sonrası bebeğine kavusursun

Sağol canım. Erbıl beye gittim. Muayene sonrası bir takım vitamin ilaçları verdi. Aralık atında başlayalım dedi. Tiroid değerim yükselmiş. Onu dengeleyeceğiz öncesinde.

İnan başka doktor olsa tiroid değerlerindeki yükselmeyi bile anlamazdı. Erbil hoca bu konularda çok iyi, bütüncül olarak bakıyor sürece. Ben de daha ilk denememi olacağım onda pozitifi görmedim ama bu tiroid, şeker değerlerini önemsemesi bana güven veriyor.

Aynı dönemlerde transfer olacağız muhtemelen. Ben de era sonrasında vücudumun toparlanması için bekliyorum. Yılbaşına doğru transferim olacak. Umarım ilk transferimizde bebeğimizi kucağımıza alırız. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bende aralık ayında sürece başlıycam 2 tane vitamin hapı verdi tiroid ilacını arttırdı. Sigarayı komple bırakmami söyledi. Çok olumlu konuşuyor çok rahatlatıyor insanı. Umarım güzel geçer ve ilk denemede pozitifi görüruz

Tekrardan merhaba size bir şey soracağım sizde embriyo oluşturma klasik yöntemle mi olacak yoksa mikroenjeksiyonla mi oluşacak. Doktora biz bunu sormayı unuttuk size bir şey dedi mi hic

Tekrardan merhaba size bir şey soracağım sizde embriyo oluşturma klasik yöntemle mi olacak yoksa mikroenjeksiyonla mi oluşacak. Doktora biz bunu sormayı unuttuk size bir şey dedi mi hic

Merhaba bilemiyorum ben Erbil hocada hiç yumurta toplatmadım, Bahçecideki embriyoları transfer edeceğiz.

Bir de ilk tup bebek tedavisinde başarı şansı düşük 2. De biraz daha yüksek 3 daha da yüksek diye okudum. Acaba nr olur bilmiyorum

merhabalar doktorun size ve eşinize başlattığı vitaminleri öğrenebilir miyim nolur

size hangi vitamşnleri verdi acaba.. arkadaşta vitamin verdiğini yazmış çok merak ettim

Yaklaşık olarak Bahçeci ile aynı maliyetler, ben ERA vs da olduğum için karıştı bende maliyetler ama ilk görüştüğümüzde karşılaştırmıştım aynı tutara geliyordu normal tedavi süreci ama sgk raporu vs geçmiyor tabii. 28'inde transfer süreci için gideceğim o zaman tekrar konuşuruz, biz açıkçası şimdiye kadar sadece 500 tl muayene ücreti ve ERA ücretini ödedik ki ERA'yı zaten yurtdışına gönderiyorlar ordan birşey kazanmıyorlar. Çok paragöz bir doktor değil.

merhabalar doktorun size ve eşinize başlattığı vitaminleri öğrenebilir miyim nolur
Bana omega 3 ve balık yağı birde demir ilacına başlattı eşimede neo fortil ve emprly diye bi hap verdi görüştüğümüzden beri içiyoıruz hiç ara vermedik gıda takviyesi
Bir kere aşılama denedik olumsuz oldu şimdi doğum kontrol hapına başladım tüp bebeğe karar verdik

İmpyrl genelde kadınlara veriliyor sizin eşinize mi verdi hımm ben de vereyim o zaman bende omega 3 koenzim folik asit prowomen kullanıyorum düm impyrıl şiparişi verdim inşallah fazla gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…