Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

hayırlı olsun,maşallahallah kucağına almayıda nasip etsinilaçlara devam canım. erbil beye gidene kadar bırakma. clexane bildiğim kadarıyla 3 ay kullanılıyor. bantıda ilk muayenede keser muhtemelen.
Canım ya 3 ay kullanilan iğne mi JEL mi? Herşeye katlaniyoruz ama ben tirsagimda..iğne bitecek saniyodum

kızlar jel 3 ay kesin kullanılıyor. bantta estrofem olduğu için ilk muayenede kesilir. ama iğne konusunda çok emin olamayacağım çünkü ben iğne kullanmadım hiç,ordan yırttım ama nisan ve mervenin bu iğneden ne zaman kurtulacağız dediğini çok iyi hatırlıyorum. ama sanırım oda 3 ay olabilir ama emin değilim. jel 3 ay kesin. siz şimdi ilk randevuya kadar ilaçlarınıza devam edeceksiniz,zaten hicran söylemiştir size. yarın nisan iğne konusunı daha net söyler size. hadi bakalım tekra hayırlı olsun. kalp atışı ve kese görme heyecanı var şimdi

Revsek canım seni de tebrik ederim. Bayram sonu güzel haberler arttı bizde sizlerle mutlu olduk :)
Allah sevincinizi daim etsin.

günaydınlar..
benım idrar testım bu sabah daha da koyulaşmış 9. gunum bugun, bu akşam kan vermeye gidicem kızlar..
erbil be ilk randevuyu ne zamana veriyor..
kese ve kalp için ayrı ayrı mı gıdıyoruz, inşşalh o gunlerı görmek de nasip olur

revsek ve elabilge arkadaşım tebrik ederim, Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah..zaman ne kadar da çabuk geçiyor.. Ben bu siteye yeni üye olduğumda arkadaşlar yeni yeni transfere gidiyordu şimdi güzel haberlerini aldık çok şükür:)
yorgun ve menzil arkadaşım sözlerin yetersiz ve anlamsız kaldığı bir durum bu..1. denemem pozitif fakat boş gebelik nedeniyle kürtaj, ikincisi ise negatif sonuçtu..sözler duyduğumuz üzüntüyü hafifletmiyor kesinlikle ama tek dileğim Rabbimden bu yolda olan herkese dayanma gücü ve sabır versin. Zaman herşeyin ilacı gerçekten, umut hep var, maddi manevi o gücü bulduğumuzda tekrar silkinip tekrar yeni umutlarla yeşeriyoruz. İnşallah biz de o güzel haberleri buradan paylaşanlardan olacağız..

kızlar clexsane iğne ve climara bandı ne kadar daha kullancaz bilen varmı ?
canııımmm o iğne baş belamdıı ama tüm bunlara değdii. Alalh sağlıkla kucaımıza almayı nasip etsin.
bantı keseyi gördüğünde bıraktırır. iğneyide bir sonraki gidişte zaten kalp atışı duyuluyor ozman bıraktırırr .. jele 3 ay devamm..

cnm erbil bey senı ne zaman çağırdı kontrole
hicranı aradım çarşamba bur da ol dedi.aslında ben biraz daha geç gitmek istiyordum çünkü şu an sadece kese görünür tabi inşallah görünür kalp atışı için bi daha gitmem gerek.şehir dışından gittiğim için zor oluyor.

nisancım valla benim de öyle napalım katlancaz artık doğuma kadar kullananlar var inş bizim öyle olmaz.bu arada nisan çarşamba kontrole gidicem muyene ücreti ödeyecekmiyim?

Son düzenleme:
Canım 15. Günüm olmadi diye aramamustim ben.aradım simdi dönecekleri bakalım.haftaya hafta içi çağıracak o zaman benimde.herşeyi n hayırlısı.. Sağlıkla görelim keseyi,pıt putları duyalim inş..

İlk kontrolden sonra bi 10 gün daha o zaman iğne..ya vuruncaksın hep dese bile raziyim ama hergun bi içimi cekiyorum iste..sagliklavyavrusunu kucağına almayı nasip etsin Allah im herkese

keşke söyleseydin cnm bi hafta geç gitseydin ıkısını de görürdğn o zaman ama belkıde bi bildikleri vardır. senın en son adetın hangi gündü cnm

Allah isteyen herkese nasip etsin canım ve daim etsin.inş sizlerde hamiş gruba katilacaksiniz.maddi anlamda zor ama her defasında yıkılmak sahada zor..hersey nasip ve vakti varmis dedim.inş Rabbim Erbil hocayı vesile kılsın sanada..

canım hicrana şehir dışında olduğunu söyleseydin keşke. bana 15 gün sonraya randevu vermişlerdi. kalp atışınıda duymuştuk. bence bir daha arayıp konuş. 2 dk lık birşey için o kadar yol gtmene gerek yok. ama kese için senin oralarda bir hastaneyede gidebilirsin bence. ben gittiğimde muayene ücreti ödemiştim. 21 yada 24 gün kontrol süren var. yani ir ödyor bir ödemiyorsun

Canım 15. Günüm olmadi diye aramamustim ben.aradım simdi dönecekleri bakalım.haftaya hafta içi çağıracak o zaman benimde.herşeyi n hayırlısı.. Sağlıkla görelim keseyi,pıt putları d
gidelim bakalım görelim emeklerimizin karşılığını.

elfidacım iki seçeneğide düşünüyorum bende en iyisi çarşamba gideyim inş keseleri görelim sonra bulunduğum yerde kalp atışları için giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…