Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

U
Duydum gebelik aşısını ama sormadim hocaya.rahatla ve ne diyorsa onu yapyap bence.çok araştırmadan sakince
Cok sağol canlm benim bu b12 dediğin quenzim olan mı bende bilemedim gecen sene arkadasımda tüp bebek yaptı o kalmadı döndü ben kaldım onun tuttu ben negatif aldımrabbimin işi o beni bilmiyordu hatta tadavimi Rabbim yardımcımız olsun

Pardon önce quenzim kullaniyosun.sonradan b12 ye donduruyor.unutmusum.

Erbil hoca bugün İst.da kalın dedi.bence kal.onca emek harciyosun.
Rabbim yardım etsin.transfer old.gun de çok dua edicem kendimee ettiğim gibi.daima isteyenler dualarında isteyenler

kızlarr kızlar günaydın .. heyecan bastı benide :) nasıslınız masaalhh herkezler pozitifleri goruyo ... panda ist. arkadasım sanada hayırlı olsun..pozitifler esiyo valaha darısı basımıza ..yorgun arkadasım ben inanıyrum bu sefer olacagına allahı iznye isalllhh :) hem dondurlmusun var çok daha rahat olcak busefer

beni soran olursa heyecanlı bi bekeyise girdim sozde salı olmam gere ama bu heyecanla gecikir diyo korkuyom .. ama umutluyumm.. heyecanlıyım ama stessizim bu donemde izin aldım annmde yanımda olcak, esimde .sizde benim yanımda olup bana gaz verirseniz çok sevinirimn:)

Saol canım. Ya ne güzel anlatıyorsun duaların içinde tesekkür ederim gercekten herseyden önce duaya ihtiyacım var Rabbim cok büyük 10yada 11 kasım benim tramsferim bende ouenzimi sabah almaya başlıcam bugünden itibaren bu arada bende dinlenmeye çalışıyorum hep istanbulda kalınca ilk gece hep hazır yiyorum off bilmiyorum buna üzüldüm ama tabiki erbil hocanın asla sözümden çıkmam ve sizin tavsiyelerini hep dikkate aldım

Beyaz o günler benim çabuk gecti gibi geliyor sımdı benim 2 ay üste üste toplamında ben yani baya beklemiş oldum banadda transfer günü gelmiyor nerden baksan 20 gün var Rabbim büyük cok

ya nisan sen nasıl oldu 1 hafta öne geçtinaramız 19 gündü çok eminim. sen benden 3 hafta öndeydin.şimdi oldu 29 gün anlamadım. ayarları mı değiştirdinki sen. kafam karıştı yan,
evet cnm ayarları değiştirdim benm eski takvim son adete göre deildi. erbil beyde 3 gün geriden geliyordu. şimdi adetle uyumlu gelişim amaa neden böyle 25. hafta çıkıyo anlamadım. aslıdna 25 te deilim dahaa .. benmde kkafamı karıştırdı bu takvim

Yorgunmf biri negatif aldı deyince aklıma sen geldin hemen.insallah sende bu tedavide pozitifi yakalarsin eminim ki güzel olacak
Evet canim walla tek negatif benim galiba nasip demekki iste izin allahtan ins.nasip kismet artik önümüze bakacagiz dualarda unutmayin benide

beyazcım öncelikle sakin olmaya çalış stres ve panik yapmıyosun biliyorsun onlar bizim düşmanımız.eğer kısmetinde varsa inş olacaktır.dualarım seninle inşallah seninde güzel haberini alıcaz.benim transferim ve sonrasında extradan hiçbirşey yapmadım.transferden sonrs 3 saatlik bir yolculuk yaptım yemeğimi kendim yaptım ufak bir temizlik bile yaptım 3.gün banyo yaptım sinemaya gittim bayram gezmesine gittim.yani kısacası herşeyi ALLAHa bıraktım oda banamukafatını verdi şükürler olsun.inş sende mukafatını alacaksın ben buna inanıyorum.aALLAH yardımcın olsun inş.

K
Bukadaruna nasıl cesaret ettin canım ben de 3 saatlik yolculuğum var erbil bey Kal demedini istanbula ve ben hep yatarım diyorum gecen3 denemede hiç banyo yapmadım 9 ginden sınra 1 kere sinemaya gittim onun için bile suçladım kendimi

revzek arkadasım cok sagol :) ben daha 1. turdayım , yasayıp gorcez .... söyledikerini dikkate alcam çok sagol...

asya cnm... bence cok yatmanında avantaj olmadıgın düsünüyorum, ela bilge arkasımda sanırım1- yada2 gün kaldı biz ozeldede yazıstık :) oda bilgimi kadarıyla hep yatmadı , gezindi falan .. hem gezinmek kan akısını hızlandırır iyi olur bence :)

birazcıkta sakın olmaya calıs ne kadar panik olmassan o kadar iyi :) allahımın bize yazdıgı bi alın yazısı var .. onu gorücez hepmiiz .. ben inanıyorum ki bu tedavide alnımıza yazıldı ve pozitif olcak isallh.. oyle düsün .. bebegini pozitif olarak cagır cnmm.. tabi ben tecrübeli degilim arkadaslar daha iyi biirler....onlar transferden sonra ne diyorsa onları uygula derim , bide erbil hocaya danıs, ben oyle yapcammm :)

Saol canım benim bu 1.5 yıl içinde 4 tedavim erbil bey de ilk tedavimm cok güveniyorum Rabb'ime bu sefer maddi olarak artık sonlardayoz bu sın tedavide 13 bin kadar harcadık gitmeler gelmeler hattadaha fazla bana havuzda yapıldı haklısın ama diğer 3 tedavimde evde biraz gezdim bu sefer napsam kaderimiz ne olcak insalah pozitif olur resimdeki zıbını aldım ilk defa dedim Uğur getirsin cocuk odasında duruyor :))

canım benim ailem ist ama onlara söylemedim yanlız olduğum için otelede gidemedim mecburen döndüm.Dilerim o zıbın sana uğur getirsin.

canım benim ailem ist ama onlara söylemedim yanlız olduğum için otelede gidemedim mecburen döndüm.Dilerim o zıbın sana uğur getirsin.
Canımm benimde annem ve kayınvalidem dışında kimse bilmiyor çe vrenden zaten sürekli soranmı istersin yoksa bende düşünüyorum deyip hamile haberi almam mı off zor günler işede gitmiyorum okadar bıktım ki kendimi bu konuda eksik hissediyorum yapabileceğim dua ve tedavime odaklanmak gerisi Rabb'imin işi(

kızlar bekelenen misafir geldi hemwen ucak biletimi de aldım :) çok mutluyum yaa :) bakalım ne olcak. cumartesi olmasıda iyi oldu benim içinn. .bakalım dua edermisiniz baanaa yarın icin

Bende takvimi kaydedince burası önden gidiyorum dedim ama tıbben hesap farkliymis.ben bugun 7. Hafta oldum yarin 7+1 olucam.ana gecen haftadan beri beni burası 7 kabul ediyorum.cunku 6+0 ile 6+6 7. Hafta kabul edilirmiş. Ama erbil hocayı takip ediyorum bende.gittiğimde kismetse 8+1 olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…