- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.121
[/QUOTE]QUOTE="asyaayaz, post: 37868329, member: 411833"]Kızlar 11.67 sonucum pozitif ama yükselmesi lazımmış şimdi hamileyim diyebilirmiyim[/QUOTE
asyaayaz tebrik ederim.kaç günden beri bizide burda strese soktun yaokuyorum sürekli.. neyse sonucun inşallah katlanarak devam eder bari bundan sonrası için stres yapma rahat geçir sanada yazık. herşey olacağına varır demekki kısmetinde varmışki pozitifi gördün stres yapsanda yapmasanda..bu yüzden rahat ol.. senle beraber Erbil beyde rahatlamıştır artık dimi beyaz123456 :)
Aminnnn canım aminnnnnn insalah sende böle olucaksın insalah benimde devam eder canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAyyyy evetttt hicran hanımla görüştüm erbil beyle değil ama hicran hanım ileetti onada ayyy insalah sizin de dualarınızda Rabb'imin yardımıyla cuma günü büyük gün darısı tüm bekleyenlere ozzygmr beyaz burda olan olmayan Rabbim e el acmış bebek isteyen tüm herkese Rabbim yaşatsın benimde devam etsin[/QUOTE
Cnm ben hep diyodum pozitifsin diye o katlanarak gidecek rahat ol keyfini çıkartdarısı bana ve tümm bekleyenleree :)
Kızlar 11.67 sonucum pozitif ama yükselmesi lazımmış şimdi hamileyim diyebilirmiyim
aminnnnnmm canımmmmmm benimmmmmmcok saol insalah gecen salı saat 6 da oldu bugün Çarşamba 1de yaptırdım 8 gün sanırımCanım hayırlı olsun :) Allah sağlıkla, hayırlısıyla, analı-babalı kucağına almayı nasip etsin. 2 gün sonra 1.6 katını geçmesi gerekiyor , erken yaptırdığın için eminim 2 kattan da fazla çıkacak.
Allah tüm isteyenlerin de kucaklarını tez vakitte hayırlısıyla doldursun...
Bizi dokuz dogurttun ama şükür bak:):) çok tebrik ediyorum canım..sakince gecir günlerini.o değer yükselir sen hic merak etme.10. Günden sonra belin ağrır bol bol.her an aklında durur bebislerine..vallahi kendimden çok sevindim..artik annelik yplundasin bebise stres yasatmaaa emi..kocaman opuldunAm
aminnnnnmm canımmmmmm benimmmmmmcok saol insalah gecen salı saat 6 da oldu bugün Çarşamba 1de yaptırdım 8 gün sanırım
saol canım hepiniz destek verdiniz bundan sonra tek duam beni bırakmamasi İninsallah duâlarını esirgeme herzaman yanımda oldunuz insalah sevincim devam eder ....Bizi dokuz dogurttun ama şükür bak:):) çok tebrik ediyorum canım..sakince gecir günlerini.o değer yükselir sen hic merak etme.10. Günden sonra belin ağrır bol bol.her an aklında durur bebislerine..vallahi kendimden çok sevindim..artik annelik yplundasin bebise stres yasatmaaa emi..kocaman opuldun
Yaaaa 2 gündür seni takip ediyorum bugün işe geldim. Yemeğe çıkınca hemen okudum. Eve gelince yine açtım güzel haberlerini aldım. İnan çok sevindim. Şimdi cuma günü haberlerini bekliyorum. Dua ediyorum senin ve herkes için. Ben de erbil beyin hastasıyım. Bant aşamasındayım. 27 si kontrol bakalım hayırlısı transferi bekliyorum. İnşallah ben de bizim gibi kişilerde hepimiz de pozitif haberler alırız.Am
aminnnnnmm canımmmmmm benimmmmmmcok saol insalah gecen salı saat 6 da oldu bugün Çarşamba 1de yaptırdım 8 gün sanırım
Canım benim insallah senin beyazın ozzygmr ve bekleyen tüm arkadaslarımızın kader ortaklarımızın hepimizin yüzü güler ben cok heyecanlı biriyim insalah böle devam eder bu 1.5 yıl içinde 4 denemem 3 başka yerde ilk defa erbil beyde önce emin ellerde olduğunuzu bilin sonucum iyiye gidiyor diye değil erbil bey cok iyi işinde ve insan gibi Dr bence Rabbim hep sığındım umarım hersey güzel olur hepimiz için....Yaaaa 2 gündür seni takip ediyorum bugün işe geldim. Yemeğe çıkınca hemen okudum. Eve gelince yine açtım güzel haberlerini aldım. İnan çok sevindim. Şimdi cuma günü haberlerini bekliyorum. Dua ediyorum senin ve herkes için. Ben de erbil beyin hastasıyım. Bant aşamasındayım. 27 si kontrol bakalım hayırlısı transferi bekliyorum. İnşallah ben de bizim gibi kişilerde hepimiz de pozitif haberler alırız.
Tebrikler ALLAH tamamına erdirsin.Kızlar 11.67 sonucum pozitif ama yükselmesi lazımmış şimdi hamileyim diyebilirmiyim
Tebrikler ALLAH tamamına erdirsin.[/QUO
Saol tatlım be olur tüm arkadaslarımdan dua istiyorum bana değerim yükselmesi için sonuc bekleyenlere tedavi aşamadında olanlara Rabbim cok büyük duslarınızda benide unutmayın...
cnm okadar erken yapmana rağmen güzel çıkmış inşllah katlanacak bebişin iyice yerleşecekAyyyyyy hala kendime gelemiyorum su işaret okadar cok istedim ki bende yapmayı nerden yapılıyor bu off ne olur dualarınızı esirgemeyin düşük değil dimi sayı 8 güne göre
Canım benim insallah senin beyazın ozzygmr ve bekleyen tüm arkadaslarımızın kader ortaklarımızın hepimizin yüzü güler ben cok heyecanlı biriyim insalah böle devam eder bu 1.5 yıl içinde 4 denemem 3 başka yerde ilk defa erbil beyde önce emin ellerde olduğunuzu bilin sonucum iyiye gidiyor diye değil erbil bey cok iyi işinde ve insan gibi Dr bence Rabbim hep sığındım umarım hersey güzel olur hepimiz için....
canım. Evet daha iyiyim Rabb'imin yardımı olsun:))hepimize insallah sabır ve hayırlı sonuc versinasya azıcık rahatlamıssın sevindim :) nasılsınız kızlar :) melekhanzade bende bant asamasındayım ayın 1 i kont dedi, sanırım o zaman belli olcak :) hadi hakkmızda hayırlısı bakalım :) aalhım bizede nasip eder isaallhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?