- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.101
Evet öyle hissediyorum cnm hayırlısı olsun cnm hakkındaGercekten gercekten öle mi hissediyırsun
Inşallah dedipin gibi olur Rabbim gönlüne göre versin insallah Rabbim cok büyük ikinizde tün bekleyenlerde sevinç içinde hamileyim derrrEvet öyle hissediyorum cnm hayırlısı olsun cnm hakkında
Herseye razıyım canımmmmmm yeterki pozitif olsuncanım sakin ol baak az kaldı işaalhh hayırlı haberler alacaksın...hadi bakalım güzel haberlerr alacaksın.. bizde böyle stres yatıgın icin senin sacını basını yolcaz :) hadi bakalım hayırlı haberlerle gel...
hadi bakalım inşallah güzelll haberlerrlee seni bekliyoruzz..Kimse yok ben verdim sonucunu bekliyorum 2 saate kalmaz ya sevinç göz yası ya mutluluk. :))) hayırlısı Rabb'imden
Kızlar 11.67 sonucum pozitif ama yükselmesi lazımmış şimdi hamileyim diyebilirmiyimhadi bakalım inşallah güzelll haberlerrlee seni bekliyoruzz..dualarımız seninllee..
Ben ne dedim sanaaa yükselir o tebrik ederim cnm darısı bana ve tüm bekleyenlereeKızlar 11.67 sonucum pozitif ama yükselmesi lazımmış şimdi hamileyim diyebilirmiyim
canım benim tebrik ederim gün geçtikçe değerin ikiye katlar inşallah yarın yaptırdığında daha yüksek çıkar rahat olInsalarh beni bırakmaz burdadırlar yada burdadır aminnn darısı tüm darda olan herkesin Rabb'ime avuç açan herkese ama hala korkuyorum hamile demeye
insallah canım benimmmm insalah be olur dualarınızı esirgemeyin erbil bey e dedim sonuc ne olursa olsun siz yaptınız em güzelini o yüzsen Allah razı olsun önce Allahım sonra erbil bey ve hepimizin dualarıcanım benim tebrik ederim gün geçtikçe değerin ikiye katlar inşallah yarın yaptırdığında daha yüksek çıkar rahat ol
aradım canım aramazmıyım hicranla konuştuk pozitif 5 ten yukarı dedi cok erken yaptırmışsın cuma tekrarla dedi ben. Başladım ağlamaya eşimde aradı oda sevinebilirmiyiz demiş sevinin pozitif ama kontrollü sevinin demiş cuma kesin konuşuruz sonuca höre demişAsya Erbil beyi arayıp söyleseydin bu sonucu? Bakalım o ne diyecek? Yarın en az ikiye katlanması gerek. HAdi inşallahhhh
Eveeeeet ACELECİ HATUN, artık biraz sakin ol:))A
aradım canım aramazmıyım hicranla konuştuk pozitif 5 ten yukarı dedi cok erken yaptırmışsın cuma tekrarla dedi ben. Başladım ağlamaya eşimde aradı oda sevinebilirmiyiz demiş sevinin pozitif ama kontrollü sevinin demiş cuma kesin konuşuruz sonuca höre demiş
canıııııııııımmmmmmmmmmm hayırlısı olsunn.. bakk okadar panik yaptııınnn.. hepsi yerleşmedenmiiş.. :) hayırlısıı ile sımsıkı tutunurlar sana. kendine daha çok dikkat et. artık biliyorsunkii orada minancık bi can var..Kızlar 11.67 sonucum pozitif ama yükselmesi lazımmış şimdi hamileyim diyebilirmiyim
Ayyyyyy hala kendime gelemiyorum su işaret okadar cok istedim ki bende yapmayı nerden yapılıyor bu off ne olur dualarınızı esirgemeyin düşük değil dimi sayı 8 güne görecanıııııııııımmmmmmmmmmm hayırlısı olsunn.. bakk okadar panik yaptııınnn.. hepsi yerleşmedenmiiş.. :) hayırlısıı ile sımsıkı tutunurlar sana. kendine daha çok dikkat et. artık biliyorsunkii orada minancık bi can var..
[/QUOTE]QUOTE="asyaayaz, post: 37868329, member: 411833"]Kızlar 11.67 sonucum pozitif ama yükselmesi lazımmış şimdi hamileyim diyebilirmiyim[/QUOTE
asyaayaz tebrik ederim.kaç günden beri bizide burda strese soktun yaokuyorum sürekli.. neyse sonucun inşallah katlanarak devam eder bari bundan sonrası için stres yapma rahat geçir sanada yazık. herşey olacağına varır demekki kısmetinde varmışki pozitifi gördün stres yapsanda yapmasanda..bu yüzden rahat ol.. senle beraber Erbil beyde rahatlamıştır artık dimi beyaz123456 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?