- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.081
Özür dilerim senden sen benden etkilendin belkide senin hayrına bende inan cok karmaşığım ağlıyorum yerli yersiz umutlanıyırum binbir hale girdim offf off
Ikimizde bugün gemiler battıYok cnm ya bende var bugün bişey canım sıkkın. ..
merhabaaa, aynısı bendede olmuştu. okadar ümitsizdimki birde üstüne adet ağrıları gelince iyice umudum kırılmıştı .. amaa belirti olmaması demek tutmadı demek deilmişş. aynııı şeyleri yaşadım cnım. Allahtan hiçbi zman ümit kesillmezz oyüzdenn sonuna kadar güçlüü olll..Bende kendimi bugün kötü hissediyorum dokunsalar ağlarım bende hiçbişey yok bugüne kadar gayet rahattım bugün içimde olmadı gibi bir his hiçbişey hissetmiyorum bende ne ağrı oldu ne kanama gibi şeyler o pembemsi akıntı bile olmadı adet olacakmış gibiyim niye böyle negatif oldum anlamadım. ..
Ikimizde bugün gemiler battı
cnmmm bende aynı senin gibiydim vee meinimki tüp bebek yaptırıp o bekleyişe giren herkestee acaaballarr oluyordurr. benn meselaa herkesten gizli yaptırdım amaa hastanye gidip o zarfı elime aldığımda zarfı açamadım bir süree. ya hayal kırıklığına uğrarsamm benn bunu tek başıma kaldıramam diye düşündümm.. sonra en yakın arkdaşımı çağırmıştım bizee. eşime aileme süpriz yapıyım derkeen aslındaa ogün yine gördüm ne kadar zayıf olduğumuu. oyüzdennn 1 gün daha beklee derimm.. tabiki olabilir yerleşme kanaması, sonuçtaa adet veya düşük vs olsaa daha fazla kanaman olurdu. devamlılığı olmayan bi kanamaa.. içini ferah tutttBen kafayı yedim gitti valla bugün hatta herkesten gizli yapsammı diyorum bilemedim ki( ya benim yaşadığımı yani 7 gün transferin 2 damla kan geldi esasında belki benim umutsuz olmam lazım ki o gece cok ağladım ama sindi o yerleşme kanaması olabilir diye kendimi kandırıyorum kırmızı yerleşme kanaması olurmu bilmem ama
Senin testin yanlız yaptığında pozitif cıkmadımı yani tek basına cesaret edemedin mi kağıdı acmaya bende cok korkuyorum ama bu kadar cok tüp bebek isteyeyen benim eşim stresten bas ağrısına kardı yani yaptırsam da onuda bu stresten kurtarsam belki pozitiftir yada negatifse nasıl söylerim evliliğimizin başlaarnda esim hep bende her telde hamileyim lafını beklemiş öle üzülerek anlatmıştı belki de bunu hak ediyorduk süprizi ama hamile değilsem ozaman nasıl derim bilemiyorum of karmakarışık şimdi jelşn sopadının ucunda minik kahve nokta vardı offf off ama akıntı veya leke değilcnmmm bende aynı senin gibiydim vee meinimki tüp bebek yaptırıp o bekleyişe giren herkestee acaaballarr oluyordurr. benn meselaa herkesten gizli yaptırdım amaa hastanye gidip o zarfı elime aldığımda zarfı açamadım bir süree. ya hayal kırıklığına uğrarsamm benn bunu tek başıma kaldıramam diye düşündümm.. sonra en yakın arkdaşımı çağırmıştım bizee. eşime aileme süpriz yapıyım derkeen aslındaa ogün yine gördüm ne kadar zayıf olduğumuu. oyüzdennn 1 gün daha beklee derimm.. tabiki olabilir yerleşme kanaması, sonuçtaa adet veya düşük vs olsaa daha fazla kanaman olurdu. devamlılığı olmayan bi kanamaa.. içini ferah tuttt
Sen hep bana bebişlerin seninle diyorsun ağzın bak yesin insalah öyledir işte bugün öğleden sonra kan testine kimseye haber vermeden yapmayı düşünüyorumherkezlere günaydınlar , nasıslınız kızlarr bende aynı hersey ayın 1 inde kısmetse kont ordayım.. asyacımm canımm seni cokkk iyi anlıyoruz herkez aynı durumdaa.. ama zaten 1 günün kaldı yarın testi yapacaksın..biaz sakin olsana bebişin senle, ve bu kadar stres yapıyosan yazık degil mi .. herkez aynı durumda... azıcık sakin ol, benim esimde oyleydi benden beterdi.. onu da sen sakinlestircen bayanlara bu konuda cok is düsüyo .. iyi düsün iyi olsun,azcık icini ferah tut canımmm...
Hayırlısı olsun cnm bence pozitiffff :)Kimse yok ben verdim sonucunu bekliyorum 2 saate kalmaz ya sevinç göz yası ya mutluluk. :))) hayırlısı Rabb'imden
Kimse yok ben verdim sonucunu bekliyorum 2 saate kalmaz ya sevinç göz yası ya mutluluk. :))) hayırlısı Rabb'imden
İnşallah pozitif görürüm çok istiyorum karmakarışığım cnm yamerhabaaa, aynısı bendede olmuştu. okadar ümitsizdimki birde üstüne adet ağrıları gelince iyice umudum kırılmıştı .. amaa belirti olmaması demek tutmadı demek deilmişş. aynııı şeyleri yaşadım cnım. Allahtan hiçbi zman ümit kesillmezz oyüzdenn sonuna kadar güçlüü olll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?