Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar idrar testi yaptım tek çizgi cıktı ama moralimi bozmamam gerek olabilir cok erken daha çıkmaz dimi sakinim rahatım
kendine niye bu kadar eziyet ediyosun kan testini bile erken yaptınki kan testinde çıktı idrar testi normalde adet gecikmesinden bir hafta sonra yapılır ve ancak çıkar çıkmış işte silik çıkması çok normal

Kızlar idrar testi yaptım tek çizgi cıktı ama moralimi bozmamam gerek olabilir cok erken daha çıkmaz dimi sakinim rahatım
kızzzzzz varya :) yaw zaten testi erken yaptın bide israr testimi yaptınnn :) kız o 15 günden sonra falan cıkar bide silik cıkar :) bosuna sıkma kendini hersey yolundaa...

Kizlar dua istiyorum az önce kanamam oldu erbil bey iğne söyledi yaptırdım uzandim moralim sıfır ne olur dualarinizi esirgemeyin. ..Rabbim korusun bizi. .

Kizlar dua istiyorum az önce kanamam oldu erbil bey iğne söyledi yaptırdım uzandim moralim sıfır ne olur dualarinizi esirgemeyin. ..Rabbim korusun bizi. .
Rabbim seni korusun canım insalah bebişin de seninle olsun az mı cok mu kanama ne iğnesi bana yaptırmadı kanamadan sonra 2 damlaydı benim Rabbim yardım etsin canım dualarım seninle sende bana oku yarın büyük gün

Ayyy ben seni karıştırdım bebişin sen zaten hamiştin Rabbim yardımcın olsun bu konuda bilgim yok dualarım seninle

Ayyy ben iyice çıldırdım kızlar iyice karıştırdım ozzygmr dıkat et bol yat belimizde bu iyiyi işaret bana öle demiştin. Insalah canım

Cnm ben hep seni anneme anlatıyorum dua ediyorum benim gun boyu hic biseyim yoktu lavaboya gittim kan cok korktum ne az ne çok ama devam ediyor az az erbilde hemen igne yaptırıp cumartesi çağırdı inşallah düşmemiştir çok kötüyüm su an. .

Çok korkuyorum bugün 9 . gün
Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah regl dönemi benim bildiğim 12. günden sonra başlayabilir bu nedenle hiç canını sıkma inşallah tutunmuşlardır. iğneyi olman çok iyi düşmemesi için o iğne yat ve dinlen olumlu düşünki olumlu olsun 12 gün zaten belli olur 2 gün daha dişini sık ve 12 gün tahlil yaptır derim Allah yardımcın olsun

Benimde aynısı olmuştu ama bana iğne vermedi benim 2 damla falan öle kaldı ama kıpkırmııydı saolasın bizde eşimle biliyoruz seni kader arkadasım umarım ikimizde mesleklerimize kavuşuruz Rabbim yardım etsin ben de senin okucan canlm hrp aklımdasınız zaten hepimiz heran duamdasınız

Cnm Sağol ALLAH razı olsun panik oldum suan dinleniyorum erbil bey cumartesi çağırdı inşallah yavrularım benimledir..

Cnm Allah razı olsun benim 2 damladan fazlaydı ve 9 . gün olunca..inşallah yavrularım benimledir Rabbim yardımcımız olsun..

Kizlar çok korkuyorum sag kasığım ağrıyor sancılı kanamam devam sanırım kayip gitti yavrularım ağlamaktan helak oldum..

Cnm kanaman azalır isaalhh yarın bi test yaptır istersen belki başka Bişey dir canı mm.dur bakalım kötü dusunme

Kizlar çok korkuyorum sag kasığım ağrıyor sancılı kanamam devam sanırım kayip gitti yavrularım ağlamaktan helak oldum..
Ne olur topla kendini hep dua et içinden Rabbim duysun sesini sakin ol demeye utanıyırum çünkü bende olumamıştım ayaklarını dik tut biraz bence lütfen ağlama hıçkırman daha zorlayabilir canımmmm Rabbim yardımcın olsun insalah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…