- 6 Kasım 2014
- 48
- 40
- 298
- 41
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.141
kendine niye bu kadar eziyet ediyosun kan testini bile erken yaptınki kan testinde çıktı idrar testi normalde adet gecikmesinden bir hafta sonra yapılır ve ancak çıkar çıkmış işte silik çıkması çok normalKızlar idrar testi yaptım tek çizgi cıktı ama moralimi bozmamam gerek olabilir cok erken daha çıkmaz dimi sakinim rahatım
Kızlar idrar testi yaptım tek çizgi cıktı ama moralimi bozmamam gerek olabilir cok erken daha çıkmaz dimi sakinim rahatım
kızzzzzz varya :) yaw zaten testi erken yaptın bide israr testimi yaptınnn :) kız o 15 günden sonra falan cıkar bide silik cıkar :) bosuna sıkma kendini hersey yolundaa...Kızlar idrar testi yaptım tek çizgi cıktı ama moralimi bozmamam gerek olabilir cok erken daha çıkmaz dimi sakinim rahatım
canım sakin olmaya çalış ve dinlen bu kadar erken regl olamazsın sanırım transfer olalı kaç gün olduKizlar dua istiyorum az önce kanamam oldu erbil bey iğne söyledi yaptırdım uzandim moralim sıfır ne olur dualarinizi esirgemeyin. ..Rabbim korusun bizi. .
Rabbim seni korusun canım insalah bebişin de seninle olsun az mı cok mu kanama ne iğnesi bana yaptırmadı kanamadan sonra 2 damlaydı benim Rabbim yardım etsin canım dualarım seninle sende bana oku yarın büyük günKizlar dua istiyorum az önce kanamam oldu erbil bey iğne söyledi yaptırdım uzandim moralim sıfır ne olur dualarinizi esirgemeyin. ..Rabbim korusun bizi. .
Ayyy ben seni karıştırdım bebişin sen zaten hamiştin Rabbim yardımcın olsun bu konuda bilgim yok dualarım seninleRabbim seni korusun canım insalah bebişin de seninle olsun az mı cok mu kanama ne iğnesi bana yaptırmadı kanamadan sonra 2 damlaydı benim Rabbim yardım etsin canım dualarım seninle sende bana oku yarın büyük gün
canım sakin olmaya çalış ve dinlen bu kadar erken regl olamazsın sanırım transfer olalı kaç gün oldu
Rabbim seni korusun canım insalah bebişin de seninle olsun az mı cok mu kanama ne iğnesi bana yaptırmadı kanamadan sonra 2 damlaydı benim Rabbim yardım etsin canım dualarım seninle sende bana oku yarın büyük gün
Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah regl dönemi benim bildiğim 12. günden sonra başlayabilir bu nedenle hiç canını sıkma inşallah tutunmuşlardır. iğneyi olman çok iyi düşmemesi için o iğne yat ve dinlen olumlu düşünki olumlu olsun 12 gün zaten belli olur 2 gün daha dişini sık ve 12 gün tahlil yaptır derim Allah yardımcın olsunÇok korkuyorum bugün 9 . gün
Benimde aynısı olmuştu ama bana iğne vermedi benim 2 damla falan öle kaldı ama kıpkırmııydı saolasın bizde eşimle biliyoruz seni kader arkadasım umarım ikimizde mesleklerimize kavuşuruz Rabbim yardım etsin ben de senin okucan canlm hrp aklımdasınız zaten hepimiz heran duamdasınızCnm ben hep seni anneme anlatıyorum dua ediyorum benim gun boyu hic biseyim yoktu lavaboya gittim kan cok korktum ne az ne çok ama devam ediyor az az erbilde hemen igne yaptırıp cumartesi çağırdı inşallah düşmemiştir çok kötüyüm su an. .
Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah regl dönemi benim bildiğim 12. günden sonra başlayabilir bu nedenle hiç canını sıkma inşallah tutunmuşlardır. iğneyi olman çok iyi düşmemesi için o iğne yat ve dinlen olumlu düşünki olumlu olsun 12 gün zaten belli olur 2 gün daha dişini sık ve 12 gün tahlil yaptır derim Allah yardımcın olsun
Canım benim panik yapma demek dile kolay canımmmmm insalah seninledir bebişlerin Rabbim sizi korusunCnm Sağol ALLAH razı olsun panik oldum suan dinleniyorum erbil bey cumartesi çağırdı inşallah yavrularım benimledir..
Benimde aynısı olmuştu ama bana iğne vermedi benim 2 damla falan öle kaldı ama kıpkırmııydı saolasın bizde eşimle biliyoruz seni kader arkadasım umarım ikimizde mesleklerimize kavuşuruz Rabbim yardım etsin ben de senin okucan canlm hrp aklımdasınız zaten hepimiz heran duamdasınız
Insalah tatlım ya Varis cek tesbihte dua et insalah hepimizin yüzü gülsünCnm Allah razı olsun benim 2 damladan fazlaydı ve 9 . gün olunca..inşallah yavrularım benimledir Rabbim yardımcımız olsun..
Canım hiç canını sıkma isaalhh kanamanın hemen bugün durak. Herkezin basina geldi burda işallah iyi olcak hersey.Cnm Allah razı olsun benim 2 damladan fazlaydı ve 9 . gün olunca..inşallah yavrularım benimledir Rabbim yardımcımız olsun..
Ne olur topla kendini hep dua et içinden Rabbim duysun sesini sakin ol demeye utanıyırum çünkü bende olumamıştım ayaklarını dik tut biraz bence lütfen ağlama hıçkırman daha zorlayabilir canımmmm Rabbim yardımcın olsun insalah...Kizlar çok korkuyorum sag kasığım ağrıyor sancılı kanamam devam sanırım kayip gitti yavrularım ağlamaktan helak oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?