- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.181
kızlar günaydın nasılsınız,asyacım bugun isaalhh güzel bi sonuc cıkacak dualarımız seninle...:) ozzygmr isaalhh hersey yoluna girecek canım buradaki arkadaslar anlatmıss,isaalhh bebişini bisey olmaycak.. isaalhh kesilmeyeye baslamıstır kanamann.. hayırlı haberlerini bekliyoruzz..
Cok sevindim kesilmesine ikimizinde insalah güZel olucak Ogün hissediyordun bugün varnı benle ilgili bişey dikat et kendine can arkadasım kader yoldaşım
Cnm günaydın hiç uyuymadım ayaklar hafif yukarı yattım ama daha iyiyim kanamam durmuş şükür inşallah yavrum-larım benimledir bugün senden de müthiş l haberler bekliyoruz hayırlısıyla :)
Kanı ve
Kanı verdim geldim 2 saat içinde cıkcak insalah bu arada eve geldim tuvalete girdim kocaman jel parçası kahve siyah topal olmuş böle olan oldumu hiç bide belim ortası yanıyor
Saol canlm insalah bende sizin gibi burdan arkadaslarıma yardımcı olcam benim kahve gri karışımı jel geldi tortu seklinde biraz önce önce biley olmaz dini biraz büyük ama tuvalet kağıdına bu arada belim belkide stresten ağrıyor olabilir inan bilmiyırum suan cok çaresizim ki Rabbim den umut ediyorum ne olur cuma saati dua okuyun bana geri çevirilmezmiş hepimizin yardımcısı olsun RabbimCanım çok geçmiş olsun ve kanaman geçmişte. Az önce okudum. Dün nete girebilseydim kanama ile ilgili birşeyler yazacaktım, geç kalmışım. Ben de sonucu aldıktan 1 hafta sonra kanama yaşadım. Doğumdan sonraki kanamalarım bile o kadar olmamıştı. Foşur foşur geldi, her yanım batmıştı. Üzülmek ve stresin bebeği atacağını okumuştum. O nedenle derin derin nefes ala ala 7/24 kadın doğumcu bulunan bi hastaneye gitmiştim. 2 gece kaldım ve kanamam bitti. Kanama alanı oluşmuş. Öncesinde de hep yatıp dinlendim ama kanamaya engel olamamıştım. Kanama alanı 20 günde geçti. Bebeklerime bişey olmamıştı. O nedenle sen de içini rahat tut. Stres yapıp, kendini üzüp kasmamaya çalış. İnşallah herşey çok güzel olacak. Bi de kanama geçene kadar 3 gün coraspini bıraktırdı erbil bey. TAm mevsimindeyiz, nar, limon kan sulandırır, tüketme bi süre.
Canım inşallah ikinizde güzel hayırlı haberler verirsiniz. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 12. günden doğuma kadar bel ağrısı çektim. Yanma şeklinde değil, ağrı şeklindeydi. Yorulmuşum da ağrıyormuş gibi. Hamilelik etkisi sanırım. Yoksa 12 günlük embriyo ne ağrı yapabilir ki. Hiç mide bulantım ve kusmam olmadı. Hazımsızlık, iştahsızlık ve kokuya aşırı hassasiyetim oldu. Onlarda 8. haftada başladı.
3.12 negatif benim Rabbim lütfen size yardım etsinSaol canlm insalah bende sizin gibi burdan arkadaslarıma yardımcı olcam benim kahve gri karışımı jel geldi tortu seklinde biraz önce önce biley olmaz dini biraz büyük ama tuvalet kağıdına bu arada belim belkide stresten ağrıyor olabilir inan bilmiyırum suan cok çaresizim ki Rabbim den umut ediyorum ne olur cuma saati dua okuyun bana geri çevirilmezmiş hepimizin yardımcısı olsun Rabbim
Benim artık hiç bişeyim yok erbil beyde yapacagı bişey yok elinden gelenin fazlasını yaptı bu Muş kısmetim ama gecem gün 11 olması sonucumun sindi düşmesi bitirdi beni hala umut var başka yere mi gitsem diye kan testi için inşaan oğlu nasıl gecem 11 inandım sımdı inanmıyorum ya bittik biz artıkCanim benim ben burdan seni takip ediyodum ama yazamadim bir türlü sakin üzülme neolur seni simdi cok iyi anliyorum kafana kim ne dersi desin girmeyecek bak benimde negatifti 3.denemem silkindim kendime geldim bide o negatif sonra neler yasadim cikolata kistim tekrarladi ameliyet oldum kanamam vardi agrim vardi ama simdi gecti ocakta tekrardam deneycegiz yilmak yok canim
3.12 negatif benim Rabbim lütfen size yardım etsin
Canım5 adeti 2 si 5 güne gitsin diye bekledik bana hiç 5 gün embriyosu koymamıştı ilk defa kondu ondan dınrulmusum yok 8 gün sınuc 11 cıktı 10 gün 3 inmiş böleNasil yani dondurulmusun yok eee sen havuz yapmisti erbil bey canim dondurmadiniz mi? Erbil beyi aradin mi canim o ne dedi kan testini baska bir yerde daha yaptir belki yanlistir nasil basta yuksek cikiyodu simdi dusmus onu anlamadim
Canım5 adeti 2 si 5 güne gitsin diye bekledik bana hiç 5 gün embriyosu koymamıştı ilk defa kondu ondan dınrulmusum yok 8 gün sınuc 11 cıktı 10 gün 3 inmiş böle
Değişmez dimi inanamıyorum gitsem başka hastaneye beklesem yine tahlil kahve akıntımda geldi jelle beraber test sonucu çıkmadan 10 günüm transferin ama adetim 1 2 gün gecti yani belki benimledir olamazmı erbil betim aramasını bekliyorum 11.30 da aradım hicran değil başka hemşire açtı sizi arıcak dedi kimbilir ne yoğundur orası erbil beyede elinden geleni yaptı
asyacım bu durumda ne denir ki?? seni hepimiz çok iyi anlıyoruz.4.denemendi maddi manevi çok zor süreç.ama rabbimin nasip etttiğinden de öte bir şey olmuyor.Ne kadar stres edersen et ne kadar düşünürsen düşün kul olarak müdahale edemediğimiz bizim dışımızda gelişen şeyler var.bak stres yaptın ne oldu?demekki daha zamanı varmış.İlk önce bir süre ara ver derim kendini topla..şu stresli olma hallerinden kurtul..Üst üste denemeler yapmak insanı daha yıpratır.ben 2.denemeden sonra 1 yıl ara verdim.dahasonra bismillah de yola başla tevekkül et..Çünkü yapacak hiç birşeyimiz biz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Gerisi Allahın takdirine kalmış..3.12 negatif benim Rabbim lütfen size yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?