- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.221
Haberlerini bekliyorum canımn güZel düşün güZel olsun Rabbim cok büyük hayırlısı olsun dualarım seninle tatlımCanım nasılsın daha iyisin dimi herşeyin hayırlısı canım biraz ara verip tekrar sen şimdi dinlen,evet bugün benim test günüm çok heyecanlıyım ak koyun,kara koyun belli olacak,inşallah yavrularım benimledir duanı eksik etme arkadaşım...
canım benim Allah yardımcın olsun ne desek boş benhem sevinci hem hüznü yaşadım Allahım verdi ama sonra aldı herşeyin hayırlısı
anım erbil beyin tekniği biraz farklı seninlede konuşmuştur mutlaka 2 ay vitaminleri kullandırıyor o arada diğer tahlilleri yaptırıyor bende guatr hipoglisemi falanda çıkmıştı, adetin ikini günü çağırıyor o hafta 12 gün ilaçlara başlıyo ve 6.8. ve 10. günlerde muayeneye çağırıyor, 12. gün yumurta toplama işlemini yapıyor eşindende örnek alırorlar sonra dölllenme işlemini yapıyorlar üç gün bölünmelerini bekleyip donduruyorlar hemen 3. gün yada 5. gün transfediye bende düşük yaptım benden ve eşimden genetik testler istedi ogenetik testleri senden de istemiştir anda pıhtılaşma sorunu vb. testler istedi genetik testlerde problem çıksaydı dondurulmuş embriyolarımızı da incelenmesi için genetiğe göndereekti çünkü ebriyoda var olan genetik bozukluklar düşüklere neden oluyor erbil beye gelince evet bazen çok iyi ama bazende hiç ilgili değil ama buda yoğunluğundan kaynaklı sanırım gün içinde kimbilir kaç hasta muayene ediyor bu kadar hasta muayeme etmesine rağmen yinede herkesi ayrı ayrı ince ayrıntısına kadar değerlendiriyor ve tedaviyi belirliyor ücreti aslında 5.900 çok ucuz ama bu ücret gerçekten hiç bir şey parayı ilaçlar, testler vb. harcıyoruz hakkında hayırlısı olsun :)
benim zaten önceden birçok testim hazırdı gösterdim,sadece birkaç basit test istedi ve evet 2 ay kadar sürecek vitamin vs...ilaçlarda verdi.gitmeden önce baktı benim kafam karışık keşke her hastam sizin gibi olsa,ne yapacağımı bu kadar kolay bilsem dedi,artık herkese mi aynı şeyi söylüyor bilemiyorum,yani kendine güveni tam,kesin olacak gibi konuşuyor ama işte konuşmakla olmuyor.Cnm duygu çok guzel anlatmış aslında ben şu an transfere gün sayiyorum:) ben adetin 2. Günü sabah gitti akşam uçakla geri döndüm hem evde olmak istedim hemde çalışıyorum sonra 6.8.10. Gün çağırdı 12. Gün yumurtaları topladı bazılarında bu yum toplama 13 15 14 olabiliyor. Yu toplamına eve döndüm 12 gün sonra adet oldum . Adetin olduğum gün tel açtım bi çizelge gönderdi bant kullanımı ile ilgili 15. Gün kont edicek o günde eğer uygunsa tabi transfer tarihini söylüyeçek .erbil bey çok yoğun malesef. Ama cok iyi ve ilgili bir doktor.birde bna herseyi bana bırak ben senin için en iyisini düşünürüm diyo bilmiyorum artık herseyin hayırlısı. ..
Canım tüp bebekte dondurulmuş kullanıyor o yüzden 2 ay sürüyor tedavi vitaminlerden sonra adetin 2 günü gidiosun iğne ilaç falan veriyor sonra adetin6 günü gidiosun 8 ve10 gün yani böle 12 gün opu yapılıyor ve o ay iş bitiyor yumurtalar donduruluyur yine adet oluyursun ama ilaç sayesinde 10 12 gün içinde yani oluyursun sonra 2 günü bant başlıyosun ilaçlara devam arada bi gün yine çağırıp rahime bakıp transfer gününü belirliyor gebelik aşısı yaparsa uygun görüp transferden önce onun için gidiosun sonra transfer bidaha evdesin ben otelde kaldım cok temiz oda kahvaltı cok yakın 190 tl ama sen uzun kalcaksın daha uygun bi apart mutfaklu işine yarar maddi olarak ve yemek acısından hayırlısı olsunbenim zaten önceden birçok testim hazırdı gösterdim,sadece birkaç basit test istedi ve evet 2 ay kadar sürecek vitamin vs...ilaçlarda verdi.gitmeden önce baktı benim kafam karışık keşke her hastam sizin gibi olsa,ne yapacağımı bu kadar kolay bilsem dedi,artık herkese mi aynı şeyi söylüyor bilemiyorum,yani kendine güveni tam,kesin olacak gibi konuşuyor ama işte konuşmakla olmuyor.
birde doğrumu anladım adetimin 2.günü gidiyorum o gün işim bitiyor.sonra 6.8.10.ve 12.gün tekrar gidiyorum kontrollere yada en fazla 15.gün öylemi,yani toplamda en fazla 10 gün öylemi?yani istanbulda bu iş için en fazla 10 gün kalmam gerekiyor doğrumuyum?ama bunun birde döllenme ve transfer süresi var,kafam yine karıştı.
son bir soru;peki hemen o aymı transfer yapıyor yoksa 1 ay falan bekliyormu,mesela ben beklemesini istiyorum çünkü transfer sonrası ohss oluyorum.
Dualarımız seninle canım ve ben senden cok umutluyum çünkü pozitif görenlerde aynı seyleri yasadın Rabbim yardımcın olsunKızlar çok heyecanlıyım,çok korkuyorum Rabbim yardımcım olsun...kan vermeye erbil beyin yanına gidiyorum yol bitmiyor...
Erbil bey zoru seven bir doktor cnm ben şahsen kendisinden çok memnunum işini hakkıyla yapan birisi unarım hakkında hayırlısı olur..evet ilk muayene 300 tlBende ispartadan gelecegim erbil beyin yanina kizlar ama daha randevu almadim cunku tam emin olamiyorum bende yumurta rezervi az ve gecenki denememde bi tane embriyom olmustu antalya tup bebekte bi ay dondurulup konmustu ustelik bes gun bekletilmisti ama yinede olmadi sonrada doktorum embriyo kalitesizligindendir dedi tekrar denemeliyim bu arada ama kime gidecegimi cidden bilmiyorum kafamdaki tek dusunce istanbul olmasi erbil bey durumu benim gibi olanlarda basarilimidir biloyasaniz soylermisiniz bu arada on gorusme ucreti 300 tl mi ona gore hazirlikli gelelim cokta pahaliymis ama iste yapcak bi sey yok
Amin asyamm inşallah burdan gülerek çıkarımDualarımız seninle canım ve ben senden cok umutluyum çünkü pozitif görenlerde aynı seyleri yasadın Rabbim yardımcın olsun
Evet cnm ben test sonucumu bekliyorum hayırlısı ile..amin inşallah Rabbim boşa salmasın emeklerimizi...Tsk ederim cnm cevabin icin sanirim sen haber bekliyosun rabbim insallah emegin karsiligini versin hepimizin bu arada insallah hayirlisiyla bebisin olsun
Bekliyoruz canım dualarımız seninle güldür yüzümüzü bize umut ol insalahAmin asyamm inşallah burdan gülerek çıkarım
nasıl durumlar sekerimEvet cnm ben test sonucumu bekliyorum hayırlısı ile..amin inşallah Rabbim boşa salmasın emeklerimizi...
merhaba arkadaşım bende antalyada yaşıyorum ve 2.denememde senin gibi antalya tüp bebek merkezinde kemal beye yaptırdım ama ben oradan hiç memnun kalmadım,bence oranın labaratuvar ortamı iyi değil ve maddiyatçı gibi geldiler,dondurulmuşum vardı mecburen onuda orada yaptırdım ama bu esnada yaşananları anlatsam bana hak verirsin.şimdi bende erbil bey konusunda karar verme aşamasındayım,geçen hafta gittim görüştüm,bakalım nasip artık.eğer oraya karar verirsen burada konuşalım lütfen.Bende ispartadan gelecegim erbil beyin yanina kizlar ama daha randevu almadim cunku tam emin olamiyorum bende yumurta rezervi az ve gecenki denememde bi tane embriyom olmustu antalya tup bebekte bi ay dondurulup konmustu ustelik bes gun bekletilmisti ama yinede olmadi sonrada doktorum embriyo kalitesizligindendir dedi tekrar denemeliyim bu arada ama kime gidecegimi cidden bilmiyorum kafamdaki tek dusunce istanbul olmasi erbil bey durumu benim gibi olanlarda basarilimidir biloyasaniz soylermisiniz bu arada on gorusme ucreti 300 tl mi ona gore hazirlikli gelelim cokta pahaliymis ama iste yapcak bi sey yok
ozzy seni tanımıyorum ama içimden bir ses oldu diyor,inşaallah canım.Amin asyamm inşallah burdan gülerek çıkarım
Kizlar ALLAH'IN izniyle binlerce kez hamdolsun şükür olsunki HAMİLEYİM önce Rabbim e sonra Erbil bey ve ekibinin sayesinde Darısı tüm isteyenlere, bekleyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?