Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Haberlerini bekliyorum canımn güZel düşün güZel olsun Rabbim cok büyük hayırlısı olsun dualarım seninle tatlım

benim zaten önceden birçok testim hazırdı gösterdim,sadece birkaç basit test istedi ve evet 2 ay kadar sürecek vitamin vs...ilaçlarda verdi.gitmeden önce baktı benim kafam karışık keşke her hastam sizin gibi olsa,ne yapacağımı bu kadar kolay bilsem dedi,artık herkese mi aynı şeyi söylüyor bilemiyorum,yani kendine güveni tam,kesin olacak gibi konuşuyor ama işte konuşmakla olmuyor.
birde doğrumu anladım adetimin 2.günü gidiyorum o gün işim bitiyor.sonra 6.8.10.ve 12.gün tekrar gidiyorum kontrollere yada en fazla 15.gün öylemi,yani toplamda en fazla 10 gün öylemi?yani istanbulda bu iş için en fazla 10 gün kalmam gerekiyor doğrumuyum?ama bunun birde döllenme ve transfer süresi var,kafam yine karıştı.

son bir soru;peki hemen o aymı transfer yapıyor yoksa 1 ay falan bekliyormu,mesela ben beklemesini istiyorum çünkü transfer sonrası ohss oluyorum.

Canım tüp bebekte dondurulmuş kullanıyor o yüzden 2 ay sürüyor tedavi vitaminlerden sonra adetin 2 günü gidiosun iğne ilaç falan veriyor sonra adetin6 günü gidiosun 8 ve10 gün yani böle 12 gün opu yapılıyor ve o ay iş bitiyor yumurtalar donduruluyur yine adet oluyursun ama ilaç sayesinde 10 12 gün içinde yani oluyursun sonra 2 günü bant başlıyosun ilaçlara devam arada bi gün yine çağırıp rahime bakıp transfer gününü belirliyor gebelik aşısı yaparsa uygun görüp transferden önce onun için gidiosun sonra transfer bidaha evdesin ben otelde kaldım cok temiz oda kahvaltı cok yakın 190 tl ama sen uzun kalcaksın daha uygun bi apart mutfaklu işine yarar maddi olarak ve yemek acısından hayırlısı olsun

Canım aynen oyle adetin 2. Günü sabah gittim akşam döndü sonra 6.8.10 da gittim 12 de öpü oldu evime döndüm opudn 12 gün sonra adet oldum aradım hocayı maille bana bi çizelge gönderdi bant çizelgesi 15. Gün kon ve kont 3-4gün sonrada transfer . Transfer den sonrada 3 gün kalır yeter diyor canim

Kızlar çok heyecanlıyım,çok korkuyorum Rabbim yardımcım olsun...kan vermeye erbil beyin yanına gidiyorum yol bitmiyor...

Bende ispartadan gelecegim erbil beyin yanina kizlar ama daha randevu almadim cunku tam emin olamiyorum bende yumurta rezervi az ve gecenki denememde bi tane embriyom olmustu antalya tup bebekte bi ay dondurulup konmustu ustelik bes gun bekletilmisti ama yinede olmadi sonrada doktorum embriyo kalitesizligindendir dedi tekrar denemeliyim bu arada ama kime gidecegimi cidden bilmiyorum kafamdaki tek dusunce istanbul olmasi erbil bey durumu benim gibi olanlarda basarilimidir biloyasaniz soylermisiniz bu arada on gorusme ucreti 300 tl mi ona gore hazirlikli gelelim cokta pahaliymis ama iste yapcak bi sey yok

Erbil bey zoru seven bir doktor cnm ben şahsen kendisinden çok memnunum işini hakkıyla yapan birisi unarım hakkında hayırlısı olur..evet ilk muayene 300 tl

Tsk ederim cnm cevabin icin sanirim sen haber bekliyosun rabbim insallah emegin karsiligini versin hepimizin bu arada insallah hayirlisiyla bebisin olsun

merhaba arkadaşım bende antalyada yaşıyorum ve 2.denememde senin gibi antalya tüp bebek merkezinde kemal beye yaptırdım ama ben oradan hiç memnun kalmadım,bence oranın labaratuvar ortamı iyi değil ve maddiyatçı gibi geldiler,dondurulmuşum vardı mecburen onuda orada yaptırdım ama bu esnada yaşananları anlatsam bana hak verirsin.şimdi bende erbil bey konusunda karar verme aşamasındayım,geçen hafta gittim görüştüm,bakalım nasip artık.eğer oraya karar verirsen burada konuşalım lütfen.

Kizlar ALLAH'IN izniyle binlerce kez hamdolsun şükür olsunki HAMİLEYİM önce Rabbim e sonra Erbil bey ve ekibinin sayesinde Darısı tüm isteyenlere, bekleyenlere...

Canım çok sevindim. Asyaayaz ın dediği gibi pek çok kişiye umut oldun. Allah sağlıkla, hayırlısıyla, analı-babalı kucağına almayı nasip etsin. Dilerim ki Allah tüm isteyenlere de tez vakitte nasip etsin.

Ozzzyy senin adina cook ama cook sevindim cnm yaainsallah darisi basimiza saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…