- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.201
Söylediklerimizin sana tesellisi yok biliyorum.çok ağlayıp uzululdugunude...inan ki cok sasirdim.degerin dusmesini beklemiyordum3.12 negatif benim Rabbim lütfen size yardım etsin
Canımm bunun tesellisi varmı şuan bilmiyorum amaa. ne desek boşş Allahın dediği olur.. Hİç ummadığın bir anda bir bakmışsın kendn hamile kalmışsın. Allahın OL demesi yeter.. Allahtan hiç bi zaman umut kesilmez.. onunda bir zmanı varmış demekkii.. Şuan en büyük desteğin eşinn. Allah sizee mutluluk versin , huzur versin herşeyin vakti zmanı var .3.12 negatif benim Rabbim lütfen size yardım etsin
3.12 negatif benim Rabbim lütfen size yardım etsin[/ asyacagim ne soylecegimi biliyorum rabbim yanininzda olsun lutfen kendini birakma
canım merak ettim istanbulda nerede kalıyorsun,bende düşünmüyorum erbil hocayı ama kararsızım,bende antalyadayım.canım benim ilk deneme olcak transfer asamasındayım erbil hoca hakketten müükeel bi hoca, insan psıko. çok iyi anlıyor.. kurumda cok iyi labaratuar bu isin en onemilisi, erbil hoca bir ay yumu. toplama yapıp vucudu dinlendirip 2. ayda transfer yapıyo. ama biz çok sevdik hocamızı , elinden geleni yapıyo gerisi allhtan artık ...bende mersinden geliyorum, hic bi yerde denemeden ist. a geldim tedavi gordum allah nasıp ederse aralkta bebişi koycaklar :)
labaratuarda çok onemli türkiyenin en iyi lab. burda var , umarım yardımcı olabilmisimdir.saglıcakla kal :)
merhaba arkadaşlar bende şuanda doktor konusunda karar verme aşamasındayım,antalyada yaşıyorum ama cumartesi günü istanbula gelip erbil hocayla görüştüm,sürekli hastası yoğun olduğu için telefonu çaldı,bir kerede görüşme sırasında odadan çıktı geldi,beni pek dinlemedi aceleye geldim gibi oldu,hep öylemidir erbil hoca merak ettim,birde öngörüşme diye gidip muayene oldum 300 tl aldılar,çok değilmi?
yok canım doktora karşı bir antipati duymadım,evet gerçektende çok rahat bir doktor bunu bende farkettim ama sanırım öngörüşme istediğimden kısa sürdüğü için ve sürekli bölündüğü için kafan karıştı,teşekkürler cevabın için.hepimiz için hayırlı olsun.Valla cnm erbil bey gerçekten çok iyi bir doktor ve oranın en yoğun doktorlarının başında gelir çok rahattir ve karşı taraftanda onu bekler ben ondan çok memnunum ama iş doktorunu sevmek ve güvenmekte senin ısınman lazım doktoruna ilk görüşmede muayene yapıyor biraz pahalı ama yapcak bişey yok şansın bol olsun..
O gün için öyle olmuştur.evet merkez hep yoğun ama içini rahatlatmafan sorularına cevap vermeden ayrilmazsin.çok destek olur.ark.im dediği gibi tedaviye yardımcı olmak için rahat olmanı bekliyor.daha önce tedavi gordunmu bilmiyorum ama bende şehir dışından gidiyorum.çok çok memnunum.Rabbimin dediği oluyor,maddi olarak ta kulfeti çok.ama bos yerlerde oyalanmaktansa iyi bir merkezde başla derim.Allah kullarını yalniz bırakmaz,hepimizin yardımcısı olsun.yok canım doktora karşı bir antipati duymadım,evet gerçektende çok rahat bir doktor bunu bende farkettim ama sanırım öngörüşme istediğimden kısa sürdüğü için ve sürekli bölündüğü için kafan karıştı,teşekkürler cevabın için.hepimiz için hayırlı olsun.
ben 2 kere tüp 1 kerede dondurulmuş denedim,hep tuttu ama 1 ayın sonunda hep düştü,birde istanbulda denemek istiyoruz işte ama kafam çok karışık,dediğin gibi belkide hep oyalandık bilemiyorum ama hep tutup düşmesi ne?birde bizim istanbulla hiç bir bağlantımız yok,nerede kalıcaz neler olucak bilemiyorum.O gün için öyle olmuştur.evet merkez hep yoğun ama içini rahatlatmafan sorularına cevap vermeden ayrilmazsin.çok destek olur.ark.im dediği gibi tedaviye yardımcı olmak için rahat olmanı bekliyor.daha önce tedavi gordunmu bilmiyorum ama bende şehir dışından gidiyorum.çok çok memnunum.Rabbimin dediği oluyor,maddi olarak ta kulfeti çok.ama bos yerlerde oyalanmaktansa iyi bir merkezde başla derim.Allah kullarını yalniz bırakmaz,hepimizin yardımcısı olsun.
Canım ben adanada geldim ist ilk muayeneye agustodun basiyo. Ama cok yogun doğru fakat benim gordugumisinin ehli veinsan psikolojisi den çok iyi anlıyor. Ve yaptığı trdaviyi yapmak için yanıyor. Ben gittiğimde eşimin tahlili goryurdum ordada bana 1 gün içinde bana tu tahlil ve rahim filmini çektirdi akşam 5 ti anca bitirip gorusmustuk. Ben ist kardeşin var alemde bursada ama söyle söyleyim bizde vitaminleri kullanın 2 ay öyle gelin dedi , ben adet oldumu 2. Günü gittim o günü kont edip ilaçlar verip gönderdi biz uçakla ğeri döndük sonra 6.8.10. Gün kont ve 12. Gün öpü oldu .yani ilk gün gelip gidersen bir haftaordakalman yeterli olur, uçak he m ucuz hem evinde olcak :) sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarim:)canım merak ettim istanbulda nerede kalıyorsun,bende düşünmüyorum erbil hocayı ama kararsızım,bende antalyadayım.
evet bizede vitamin vs...birsürü ilaç verdi ve ocakta görüşelim dedi,yani ocak ayımdaki reglimde.kafam karıştı yada ben unuttum,tadavi süresi kaç gün sürüyordu ki 1 hafta yetiyor?ayrıca ne zaman transfer oldunuz?transfer için tekrar gitmeniz gerekmiyormu,birde transfer sonrası falan?Canım ben adanada geldim ist ilk muayeneye agustodun basiyo. Ama cok yogun doğru fakat benim gordugumisinin ehli veinsan psikolojisi den çok iyi anlıyor. Ve yaptığı trdaviyi yapmak için yanıyor. Ben gittiğimde eşimin tahlili goryurdum ordada bana 1 gün içinde bana tu tahlil ve rahim filmini çektirdi akşam 5 ti anca bitirip gorusmustuk. Ben ist kardeşin var alemde bursada ama söyle söyleyim bizde vitaminleri kullanın 2 ay öyle gelin dedi , ben adet oldumu 2. Günü gittim o günü kont edip ilaçlar verip gönderdi biz uçakla ğeri döndük sonra 6.8.10. Gün kont ve 12. Gün öpü oldu .yani ilk gün gelip gidersen bir haftaordakalman yeterli olur, uçak he m ucuz hem evinde olcak :) sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarim:)
Günaydın kızlar hepinize tek tek tesekkür ederim umarım hersey düzelir Allahım cok büyük herzaman umut var ama suan herseyi tükettik umut maddı hayırlısı Hskkında bu arada ozzygmr bugün transferin hayırlı uğurlu olsun insalahhh güzel haberlerini bekliyoruz
canım benim Allah yardımcın olsun ne desek boş benhem sevinci hem hüznü yaşadım Allahım verdi ama sonra aldı herşeyin hayırlısıDondurulmusumda yok
Benim artık hiç bişeyim yok erbil beyde yapacagı bişey yok elinden gelenin fazlasını yaptı bu Muş kısmetim ama gecem gün 11 olması sonucumun sindi düşmesi bitirdi beni hala umut var başka yere mi gitsem diye kan testi için inşaan oğlu nasıl gecem 11 inandım sımdı inanmıyorum ya bittik biz artık
anım erbil beyin tekniği biraz farklı seninlede konuşmuştur mutlaka 2 ay vitaminleri kullandırıyor o arada diğer tahlilleri yaptırıyor bende guatr hipoglisemi falanda çıkmıştı, adetin ikini günü çağırıyor o hafta 12 gün ilaçlara başlıyo ve 6.8. ve 10. günlerde muayeneye çağırıyor, 12. gün yumurta toplama işlemini yapıyor eşindende örnek alırorlar sonra dölllenme işlemini yapıyorlar üç gün bölünmelerini bekleyip donduruyorlar hemen 3. gün yada 5. gün transfediye bende düşük yaptım benden ve eşimden genetik testler istedi ogenetik testleri senden de istemiştir anda pıhtılaşma sorunu vb. testler istedi genetik testlerde problem çıksaydı dondurulmuş embriyolarımızı da incelenmesi için genetiğe göndereekti çünkü ebriyoda var olan genetik bozukluklar düşüklere neden oluyor erbil beye gelince evet bazen çok iyi ama bazende hiç ilgili değil ama buda yoğunluğundan kaynaklı sanırım gün içinde kimbilir kaç hasta muayene ediyor bu kadar hasta muayeme etmesine rağmen yinede herkesi ayrı ayrı ince ayrıntısına kadar değerlendiriyor ve tedaviyi belirliyor ücreti aslında 5.900 çok ucuz ama bu ücret gerçekten hiç bir şey parayı ilaçlar, testler vb. harcıyoruz hakkında hayırlısı olsun :)evet bizede vitamin vs...birsürü ilaç verdi ve ocakta görüşelim dedi,yani ocak ayımdaki reglimde.kafam karıştı yada ben unuttum,tadavi süresi kaç gün sürüyordu ki 1 hafta yetiyor?ayrıca ne zaman transfer oldunuz?transfer için tekrar gitmeniz gerekmiyormu,birde transfer sonrası falan?
günaydın canım bir sonrakinde her şey daha güzel olacak inşallah sen sağlıklı oldukça her zaman denersin, gücünü ve azmini kaybetme senin yaşadıklarının bir fazlasını ben yaşadım kolay olmuyor Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar hepinize tek tek tesekkür ederim umarım hersey düzelir Allahım cok büyük herzaman umut var ama suan herseyi tükettik umut maddı hayırlısı Hskkında bu arada ozzygmr bugün transferin hayırlı uğurlu olsun insalahhh güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm duygu çok guzel anlatmış aslında ben şu an transfere gün sayiyorum:) ben adetin 2. Günü sabah gitti akşam uçakla geri döndüm hem evde olmak istedim hemde çalışıyorum sonra 6.8.10. Gün çağırdı 12. Gün yumurtaları topladı bazılarında bu yum toplama 13 15 14 olabiliyor. Yu toplamına eve döndüm 12 gün sonra adet oldum . Adetin olduğum gün tel açtım bi çizelge gönderdi bant kullanımı ile ilgili 15. Gün kont edicek o günde eğer uygunsa tabi transfer tarihini söylüyeçek .erbil bey çok yoğun malesef. Ama cok iyi ve ilgili bir doktor.birde bna herseyi bana bırak ben senin için en iyisini düşünürüm diyo bilmiyorum artık herseyin hayırlısı. ..evet bizede vitamin vs...birsürü ilaç verdi ve ocakta görüşelim dedi,yani ocak ayımdaki reglimde.kafam karıştı yada ben unuttum,tadavi süresi kaç gün sürüyordu ki 1 hafta yetiyor?ayrıca ne zaman transfer oldunuz?transfer için tekrar gitmeniz gerekmiyormu,birde transfer sonrası falan?
canım benim Allah yardımcın olsun ne desek boş benhem sevinci hem hüznü yaşadım Allahım verdi ama sonra aldı herşeyin hayırlısı
anım erbil beyin tekniği biraz farklı seninlede konuşmuştur mutlaka 2 ay vitaminleri kullandırıyor o arada diğer tahlilleri yaptırıyor bende guatr hipoglisemi falanda çıkmıştı, adetin ikini günü çağırıyor o hafta 12 gün ilaçlara başlıyo ve 6.8. ve 10. günlerde muayeneye çağırıyor, 12. gün yumurta toplama işlemini yapıyor eşindende örnek alırorlar sonra dölllenme işlemini yapıyorlar üç gün bölünmelerini bekleyip donduruyorlar hemen transferini yapmıyor bir sonraki adet döneminde transferini yapıyor bende düşük yaptım benden ve eşimden genetik testler istedi ogenetik testleri senden de istemiştir anda pıhtılaşma sorunu vb. testler istedi genetik testlerde problem çıksaydı dondurulmuş embriyolarımızı da incelenmesi için genetiğe göndereekti çünkü ebriyoda var olan genetik bozukluklar düşüklere neden oluyor erbil beye gelince evet bazen çok iyi ama bazende hiç ilgili değil ama buda yoğunluğundan kaynaklı sanırım gün içinde kimbilir kaç hasta muayene ediyor bu kadar hasta muayeme etmesine rağmen yinede herkesi ayrı ayrı ince ayrıntısına kadar değerlendiriyor ve tedaviyi belirliyor ücreti aslında 5.900 çok ucuz ama bu ücret gerçekten hiç bir şey parayı ilaçlar, testler vb. harcıyoruz hakkında hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?