Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Prenses benimde doktorum kemal beydi ve dedigim gibi sadece bi tane embriyom vardi zaten oda tutmadi sanirim bende erbil beye gelicem gelismelerden haberleselim lutfen bende aralik gibi gidicem ilk randevunu normalmi aldin yoksa adetin ikinci gunune goremi aldin cnm

Kizlar ALLAH'IN izniyle binlerce kez hamdolsun şükür olsunki HAMİLEYİM önce Rabbim sonra Erbil bey ve ekibinin sayesinde Darısı tüm isteyenlere, bekleyenlere...
yaşasınnnnn,seni tanımıyorum ama inan bana kendim bu sonucu almış kadar mutlu oldum canım,peki sonucun kaç geldi?Allah tamamına erdirsin,gelecek sene yılbaşına bebeklerinle gir inşaallah.

Birde sunu soyliyeyim cnm ben 52 kilo ile baslamistim kemal beye ve tedavim agustosta bitti ben 8 kilo birden aldim ve naparsam yapiyim gobegim hamile gibi kaldi gitmiyo mlsf bi tanidigiminda antalyadaki tedavisinde gobeginin kaldigini duymistum ve sonuc yine negatif oda istanbul da yaptirdi gecen ay ve hamile vede tedavisi boyunca hic sislik olmamis

Kizlar bu arada sizinle bir bilgi paylasmak istiryorum 3 ay boyunbca belki daha fazla kullanacagimix crinone jeli alie hekimlerimiz yazabiliyomus ben bunu dun ogrendim normalde bu ilac biliyosunuz 68 tl ben muayene ucretiyle 20 tl aldim bu bilgiyi paylasmak istedim bu ben baslangictan beri 500 tl yok yere gitti ayda 4 yada 5 paket kullaniliyo bu ilac bu atada aile hekimize yazdiriken ben kanama amacli verildi diye belirtti ole alabildim bunuda ayrica paylasayim

Kizlar ikinci bhir konuda anne olan arkadaslarimizdan yardim istiyorum gebeligimiz 8 haftasindayim ve erbil bey bazi testler istedi bunlat ANTİ CMG ve ANTİ TOXOPLAZMA oranlarim yuksek cikti pazartesi 11 de erbil beyle randevum var bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslarimdan yardim istiyorum nasil bir yontem izlediniz

Canım sadece jeli değil, clexasen iğne, coraspin, estrofem bant vs. tüm ilaçlarımı doktora yazdırdım ben. Transfer zamanı takılan bantları önceden yazdırmaya başlamak lazım, çünkü ayda 1 kutu hakkımız varmış, interfilite sebebiyle yazılabiliyor. Ben tanıdık eczaneden ilacı alıp, reçete olunca kutuyu götürüp düşürtüyordum. Jel , coraspin ve iğne için rapor çıkarttım. Devlette belki sıkıntı çıkar bilmiyorum ama sgk anlaşmalı hastanenin kadındoğumcusuna gittim. Tüp bebek olduğunu söyledim, sağolsun raporu çıkarttı ve takip etti.

Canım bazı testler 6. aya kadar isteniyor. O değerlerin yüksek çıkması normal sanırım. Benim de öyleydi. Yüksek olması o hastalığa yakalanıp yakalanmadığımızı gösteriyor. Ben daha önce geçirip bağışıklık kazanmadığım için Erbil bey kedilere ve kedi olan yerlere yaklaşma demişti.

Cnm çok sağol Amin inşallah darısı tüm isteyenlere, bekleyenlere. .

Oncelikle Merhaba bende şehir dışından geliyorum uzaktan gelen olur belki birilerine yardımı dokunur diye eski mesajlarında herseyi yazdım :) bu arada ben kilo almadım şişlik oluştu adeti mi olunca bitti:) hayırlısı olsun tekrar

yaşasınnnnn,seni tanımıyorum ama inan bana kendim bu sonucu almış kadar mutlu oldum canım,peki sonucun kaç geldi?Allah tamamına erdirsin,gelecek sene yılbaşına bebeklerinle gir inşaallah.

Cok Sağol cnm valla burda herkes kader arkadaşı Amin inşallah cnm darısı tüm isteyenlere, bekleyenlere. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…