Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Selda17 Cok tsk ederim the room dami ayni uzaklikta?birde yumurta toplamaya kadar kontrollere kac kere gittinz?kontrollere sık araliklarlami cagrildinz?orda kalmak gerekiyormu?ben calisiyorum iznimi toplamada degilde transferde kullanmak istiyorum oyuzden toplsmada gidis gelis yapacam.ama sık cagriliyorsa nasil yapacm bilmiyorum.cok soru sordum kusra bakmayin..

Adetin 2. Günü muayene ediyor ondan sonra 6,8,10 gün çağırıyor. Yumurta durumuna göre 12,13 gün topluyor

Herkeze merhaba...uzun zamandir is yogunlugundan giremiyorum.. Bir kiz bir oglum olcak isaalhh simdilik gayet iyiyizz..allah erbil beyden binlerce kez razi olsinn..selda cim guzel hbr bekliyorumm..kardelen cnm bende uzaktan geldim birine yardimim dokunur diye gun gun tuttum gelis gidisimi..ne istersen sorabilirsin..

Sagol cnm allah razi olsun.sen toplamaya kadar kac kez gittin?hangi otelde kaldin?birde ben nisanda ön görüsmeye gidecm adetim bitince gitmeyi düsünüyorum.genetik ve pihtilasma testlerini orda yaptirsam çok maliyetli olurmu?ön görüsmede muayene ve hormon tahlili istermi sence?

merhaba bende daha yeni tedavidem çıktım sıkılmadan anlatabilirim yumurta toplama dahil toplamda 5 yada 6 defa gittim bende havuzda oldu yani iki ay üst üstte yumurta toplandı reglinin ikinci gününde gittim (20 şubat)beş gün sonra çağırdı (24 şubat)üçgün sonra çağırdı(27 şubat) gün sonra çağırdı(3 mart ) iki gün sonra yumurta toplandı ( 05 mart) sadece yumurta toplamada kaldık biz uzaktan geldiğimiz için sabah erken saate yetişemeyiz diye bir gece önceden geldik bence kalmana hiç gerek yok ben tek başıma uçak ile gelip gittim izmirden sen nerde oturuyorsun başka sorma istediğin soru varsa çekinmeden sorabilirsin

nekadar güzel allah hepimize nasip etsin inşallah bende çarşamba günü ameliyat olacağım transfere adım adım yaklaşıyorum

Neden havuza başvurdu erbil bey.. Benimde havuz yapılacak. Kaçar tane toplandı havuzda arzua79

Neden havuza başvurdu erbil bey.. Benimde havuz yapılacak. Kaçar tane toplandı havuzda arzua79
benim yumurta sayım az daha kaliteli embriyon için işi şansa bırakmamak için
ilk opuda 3 tane yumurta toplandı üçü döllendi havuzda 3tane yumurtadan 2tanesi döllendi toplamda 5 embriyom var son döllenenlerin kalitesi çok güzel dediler bakalım kısmet

nekadar güzel allah hepimize nasip etsin inşallah bende çarşamba günü ameliyat olacağım transfere adım adım yaklaşıyorum
Allahim kolaylik versin canim..bende sabah sabah bi klinige tasindim..pembe lekelenmem oldu..coj korktum..sanci da olunca solugu erbil beyin yaninda aldim..Rabbime bin sukur bebisim iyi kalbi pit pit baslamis atmaya..ben korjudan bakamadim ama esim kvalidem erbil bey hepsi cok rahat gorduler..Allahim kimseye yasatmasin kaayybetme korkusunu..seninde guzel haberlerini alicaz i sallah canimm...
9. Gün degerim 254
ayyyyyyy supppperrrrrr bi degerrrrr...masaallahhhhh...Rabbim kucağında sevdirsin canim...

Anladım canım erbil beymi önerdi havuzu kendinizmi istediniz ? Hayırlısı olsun inş güzel sonuçlar olur..hepimiz için
9. Gün degerim 254
çok güzel değer hayırlı olsun tamamına erdirsin.. Allah'ım en kısa sürede bizede böyle değerler gösterin inş..

aysek ebril bey havuza gitmemizi önerdi bizde gidelim dedik inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için

ballim86 çok sevindim herşeyin yolunda olmasına rabbim sağ sağlim kucağınada almayı basiç
amin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…