Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canim olucak isaalhh..allahin izniyke ve erbil beyin vesilesiyle olacahiba inaniyorum..bizd3 sizin gibiydik..buraya gunde 20 kez girip cikiyodimm..oncellikle bol vol dua etcez ve herseyi hocamiza birakicazz..
İnşallah canım inşallah evet dediğin gibi günde kaç defa giriyorum bu sayfaya ben bile bilemiyorum bir umut oluyor bana erbil bey elinden grlenş yapıyor önce allaha sonra ona emanetiz şnşallah allah bizede nasip eder

kızlar persembe gunu embrıyolar cozulecek cuma yada ctesı transfer olacak kısmetse.bugun kontrolum vardı yıne bır suru ılac verdı erbıl bey koca karı ılac cantalarını gectım vallahı :)) bu hafta transfer olacak arkas-daslar var mı

hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah benim çarşamba ameliyatım var

Kızlar eskiler beni çok iyi tanır yeniler içinde herkesin hayirlisu olur biliyorsunuz ben 4 tup bi aşılama geçirdim 2013 Mart 2015 Mart arası rakipler falan filan bu ay hatta tup yapicak tık eşimin sperm dna hafif bi bozukluk cijti tansel beye gittik oda 3 ay vitamin verdi esime bu arada sadece erbil bey de bi negatif im var oda kimyasal gebelikti bu arada tek tüpüm bagli sivi geliyir diye 2 yil once bu gun adetim 31 gunu ve kan testi verdim normal yoldan HAMILEYIM Rabbim çok büyük herkese çok tsk ederim

Canimm cok srvibdimm..elinden geleni yaptin alahta yardimci ikdu..cokk srvibdim..kac ciktk sonucubn canimm..sabah sabah mutlu uyandim yaw

Canimm cok srvibdimm..elinden geleni yaptin alahta yardimci ikdu..cokk srvibdim..kac ciktk sonucubn canimm..sabah sabah mutlu uyandim yaw
3156.79 adetim in 31 gunu saol canım burda beraver mutlu olduk beraber üzüldük Rabbim duydu sesimi Rabbim çok büyük herkese kısmet etsin el açan dua eden herkese kısmet olsun

3156.79 adetim in 31 gunu saol canım burda beraver mutlu olduk beraber üzüldük Rabbim duydu sesimi Rabbim çok büyük herkese kısmet etsin el açan dua eden herkese kısmet olsun
Degerin hatika canimm inan cok srvindimm.bak bebisin geldi...artik hamileyim diye bagirabilirsin

Canım ne kadar sevindim anlatamam, tüp düşünürken bebişin seni üzmemiş doğal yolla gelivermiş annesinin göbüşüne:)..Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..Allah bu duyguyu evlat sahibi olmak için uğraşan bütün kardeşlerimize nasib etsin..

Aaaaa nasıl şaşırdım ve mutlu oldum mucizen seni bulmuş canım maşşallah tebrikler

Asyaayaz çok tebrik ederim maaşall sana.İnşallah o profilindeki zıbınlar duruyordur .Rabbim çok büyük sonunda nasip etti sanada hamileliği.İnşallah hayır ve sağlıkla alırsın kucağına. Darısı topikteki arkadaşlara ve isteyen herkese inşşa

Canim cok sevindim, cok ugrastin cok bekledin allah yardimcin oldu. Seni cok onceden yazdiklarindan taniyorum, sonunda mucizene kavustun.

tebrik ederim canım, erbil beyin hastalarından hep güzel güzel pozitifler geliyor:) Allah kucağınıza sağlıkla almayı da nasib etsin inşallah..

teşekkür ederim.Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Bu başlığı en başından beri okuyorum. Yaşadıklarını bazen heyecan, bazende hüzünle okudum.
Şu verdiğin güzel habere kendiminmiş gibi sevindim.
En güzel dileklerim seninle...
Kutlarım.

hanımlar merhaba, hamile tüm arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin, darısı başımıza

bende perşembe günü iğnelere başladım bugün kontrolüm vardı net söylemedi ama sanırım 2 yumurtam oluşmuş açıkçası moralim bozuldu..
sağlık ocağına bantı falan yazdırıcam başka transfer sonrası sgk nın karşıladığı ve kullanacağım ilaçları söylerseniz çok sevinirim..

crinone jel %8 ce clexane 0.4 iğne bunları yazdırabilirsiniz.güzel haberler alırız inşallah.önemli olan sayı değil kalitedir ayrıca.moralinizi bozmayın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…