- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.521
ERBİL NE DERSE HARFİYEN YAPIYORUZ YATMANA GEREK YOK DERSE BİZDE YATMAYIZ AMA TEDİRGİNLİK OLURMU ACABA NEDEN YATMADIM DİYEBelki bir gün izin almanız bile yeterli olur. İnanın evde de yatmayı önermiyor dr.lar.
Allah şimdiden yardımcınız olsun.
ERBİL NE DERSE HARFİYEN YAPIYORUZ YATMANA GEREK YOK DERSE BİZDE YATMAYIZ AMA TEDİRGİNLİK OLURMU ACABA NEDEN YATMADIM DİYE
doğru diyorsun allah ol derse olur inşallah bizede nasip etmiştirBen ilk gün bile yemeğimi ısıttım yedik toparladım, gittim geldim mutfağa yani..Öyle hareketsiz kalmadım. Birkaç gün daha evdeydim dolandım durdum evde. Hatta toz aldım,evi yüzeysel de olsa süpürdüm, çamaşırımı asıp topladım. İşten izin alınca öyle duran işleri de yapmış oldum. Ama yarım saat birşey yaptıysam bir saat uzandım vs... Sonrada işime geri döndüm zaten. Allah yadıysa oluyor. Sonuçta doğal gebeliklerde bilmiyor kadınlar o gün içlerinde bir embriyonun tutunduğunu vs.. Neler yapıyorlar. Necati beyde anlattı uzun uzun..Halay çek istersen o tutunur sana dedi. Yatmanın ya da özel bir şey yemeninin (ananas ve nar gibi..) asla bir bağlantısı yok dedi..Bugün nasılsan yarında öyle ol yeterli dedi.
Sizde elinizden geleni yaptınız. İlaçlarınızı düzenli kullanıp duamızı edeceğiz. Elimizden gele başka da bir şey yok zaten.
ERBİL BEY NE DERSE HARFİYEN YAPIYORUZ YATMANA GEREK YOK DERSE BİZDE YATMAYIZ AMA TEDİRGİNLİK OLURMU ACABA NEDEN YATMADIM DİYE
doğru diyorsun allah ol derse olur inşallah bizede nasip etmiştir
peki sizin sonuç bellimi
Benim 7. haftamdayım...Kalp atışlarını da duyduk. Bir tane sağlıkla gelmesini bekliyoruz..
Silannnnnnnn sen pit pitlari duydun demek kuzummmm..masallahhhh sonsuz kerre..ben daha pzt si gitcem yaaa...cok korkuyommm duyacak miyim die...alttan mi bakti erbil bey...silan bende ne bulanti ne tiksibme ne aserme ne de gogus agrisi hic bise yok yaaa...korkuyom cokkk...senin benden bi hafta once..belirtilerin ne zaman basladi..bulanti kusma meme agrisi varmi..benimkilerin sadece uclari karardi..offf hayirlisyla gunler geceydi duyaydim o pit pitlariii..
off bu stres hiç bitmeyecek.şimdi acaba hamile miyim diye endişeleniyorum.sonra kese,kalp atışı
Canim sen bana bakip strse girme..ben kotu seyler yasadigim.icin hala hamile olduguma inanamiyorum..kalp atisini duyarsam Allahin izniyle 12 haftadan once de inaniycam hamile olduguma...bi de benim prolaktin hormonun yuksektir hep ve hamile kalinca gogusleremie dokunamayacak kadar acir..simdi olmayinca ayni durum acikcasi korkuyorum...ama soyle de bise var erbil bey transferden bi kac gun onceye kadar dostinex kullandirdi ve sifira caktik prolaktini..hemen artmamis olabilir..iyi dusunelim iyi olsun..Rabbime sigindim.ondan gelen her ne ise raziyiz.cok sukur bugunleri deo gosterdi bize..seninde guzel.haberlerini beklioz ogretmenimmm...ben de bir ogretmenim
Allahin izniyleee hersey guzel olacak..Rabbim dr lari vesile kilmis..Once Allah sonra erbil bey ile sonu guzel olucak insaallah..Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eylerrrahhh inşallah meslektaşım.benim daha ilk deneme ama kendimi her ikisine de hazırlamaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım
Allahin izniyleee hersey guzel olacak..Rabbim dr lari vesile kilmis..Once Allah sonra erbil bey ile sonu guzel olucak insaallah..Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eylerrr
Silannnnnnnn sen pit pitlari duydun demek kuzummmm..masallahhhh sonsuz kerre..ben daha pzt si gitcem yaaa...cok korkuyommm duyacak miyim die...alttan mi bakti erbil bey...silan bende ne bulanti ne tiksibme ne aserme ne de gogus agrisi hic bise yok yaaa...korkuyom cokkk...senin benden bi hafta once..belirtilerin ne zaman basladi..bulanti kusma meme agrisi varmi..benimkilerin sadece uclari karardi..offf hayirlisyla gunler geceydi duyaydim o pit pitlariii..
allah sağ sağlim kucağınıza da almayı nasip etsin benimde 5tane embriyom var kenarda çarşamba günü ameliyat olucam kanal tıkalı açılacak sonra menepoza sokucak beni iki ay sonrada transfer olucak inşallah bizde böyle kalp atışlarını duyarız rabbim bizede nasip ederBenim 7. haftamdayım...Kalp atışlarını da duyduk. Bir tane sağlıkla gelmesini bekliyoruz..
allah sağ sağlim kucağınıza da almayı nasip etsin benimde 5tane embriyom var kenarda çarşamba günü ameliyat olucam kanal tıkalı açılacak sonra menepoza sokucak beni iki ay sonrada transfer olucak inşallah bizde böyle kalp atışlarını duyarız rabbim bizede nasip eder
CAnım inşallah sende göreceksin o pıt pıtları..Evet alttan baktı Erbil bey ama bu sondu dedi . Artık bundan sonra karından bakmaya başlıyorum dedi..
Benim iki haftadır çok yoğun şekilde bulantı ve baş dönmesi var. Tansiyonum düşüyor. HEpsi için normal olacak dedi Erbil bey. İnanki ayakta zor duruyorum. Evden içeri girmemle ya kanepeye uzanıyorum ya wc'e gidip içimi boşaltıyorum..
Gün içinde elimde ekmek ,zeytin,çubuk kraker,tuzlu ayran dolanıyorum işte...Benim ilk hamileliğimde çok hafif bulantı ve halsizlik vardı. Nerdeee o günler....Belirti istiyoruz ama inan ki çok zor. Hele birde çalşınca çok zor geçiyor. Elbette rabbime şükürler olsun. Gelip geçici olacak diye biteceği günü hayal ediyorum.
amin inşallahAminn canım teşekkür ederim. Allah doğduğu günü de göstersin inaşallah.
Zor ve yorucu bir süreç.Ama yeter ki sonu güzel olsun diye çabalıyoruz işte..Allah size de bu çabaların sonucunu göstersin inşallah.
ben bile heyecanlıyım inşallah seninde sonuç güzel çıkar işe başladın sanırımSaolll canim verdigin tane tane cevabin icin..bende bise yok bakalim ne cikacak pzt si..bugun tam 6+1 oldu..calisinca cok zor evet..bende okulda fazla ayakta kaldim mi halsiz kalıyo m..uyku basiyo beni..surekli esniyorum..Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cancagizimmmm...Aminnnn..
insallh olumlu sonic alirsiniz.hangi otelde kaldiniz acaba?temizmiydi benim icin onmli.birde fiyatlar nasil?ben biraz rahattım.transferden sonra otelimiz bhçeciye yakındı yürüyerek geldim. sonra uzandım biraz.jelden sonra akşam yemeği için dışarı çıktık önce yarım saat yürüdüm jel emilsin diye.transfer gecesi istanbulda kaldık.ertesi gün sabah yola çıktık kendi arabamızla 5buçuk saat filan.erbil bey gidebilirsiniz öne oturmanın da sakıncası yok dedi.evde sürekli yatmadım hep evin içinde gezindim.sadece ağır işler yapmadm.bugün 6. günüm.inşallah sonuç pozitif olur
Insaallah canim dualarinda unutma beni de...cancagizim ben dort hun evde dolanarak dinlendim aksmina arkadasima oturmaya gittim..5.gun okula basladim..surekli ayakta olmasa da ders anlattim nobet tuttum..7.gun aksam jel cubugu leke ile geldi..bende umit hic yoktu..igneleri keseyim bari bos yere gobegim morarmasin die 8.gun kan verdim..eve otobusle metroyla dondum..gelirken 5 kilo sut tasidim..ve hic umudum yok bi halde sonuc mailine baktim ve şoka girdim..inanamiuordum..mucizem bana tutunmustu cok sukur..pozitif aldigim aksam adet sancisindan resmen kivrandim ve tam regl gunumdu o gun..aksam iki damla pembe leke geldi ve inanir misin vucudum rahatladi agri kesildi...sonra 12.gun 1110 cikti sonuc..keseyi 4+6 da alttan gorduk..dilerim dunyanin en guzel sesini duymak da nasip olur..duqlarimdasiniz..dilerim hepimiz guzel haberlerle gelucez buraya...cok sukur bin sukur bugune...ben bile heyecanlıyım inşallah seninde sonuç güzel çıkar işe başladın sanırım
insallh olumlu sonic alirsiniz.hangi otelde kaldiniz acaba?temizmiydi benim icin onmli.birde fiyatlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?