- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.501
Biliyorum çok zor belirti aramamak..sen umutlu ol.inş mutlu haberlerini alicazInsallah canim.bu gece uyurken cok kasik agrim oldu.sanki kasiklarima biri yumruk atti belimden cikti agrisi.tamam dedim olmadi ama gecti sonra
Biliyorum çok zor belirti aramamak..sen umutlu ol.inş mutlu haberlerini alicaz
Canım inşalllah Allah sizlerde de nasip etsin. Erbil bey keseyi gördükten sonra bir hafta kadar dozu düşürerek devam ettirip bıraktırdı.Bana 16 mg verdi gunde 1 tane siz hamilesiniz herhalde insallah bizede nasip olur anne olmak rabbim tamamina erdirsi ne kadar kullandiniz bu ilaci
Kızlar transferden sonra rapor veriliyormu birde erbil beu nasıl geçirmemizi tavsiye ediyorCanım inşalllah Allah sizlerde de nasip etsin. Erbil bey keseyi gördükten sonra bir hafta kadar dozu düşürerek devam ettirip bıraktırdı.
Kızlar transferden sonra rapor veriliyormu birde erbil beu nasıl geçirmemizi tavsiye ediyor
çalışabiliriz yani iş hayatıda devam edebilirmiben transferimin 6. günündeyim.2 gün rapor istedim verdi.5 gün isteseydim onu da verirdi raporun sorun olacağını sanmıyorum.2 gün dinlen ağır kaldırma günlük işlerini yapabilirsin,sonra normal hayatına dönebilirsin dedi.
inşallah güzel sonuçlar alırsın sende bebişini kucağına almak nasip olur kaçtane embriyo transfer ettiçalışabiliriz yani iş hayatıda devam edebilirmi
inşallah güzel sonuçlar alırsın sende bebişini kucağına almak nasip olur kaçtane embriyo transfer ettiben transferimin 6. günündeyim.2 gün rapor istedim verdi.5 gün isteseydim onu da verirdi raporun sorun olacağını sanmıyorum.2 gün dinlen ağır kaldırma günlük işlerini yapabilirsin,sonra normal hayatına dönebilirsin dedi.
çalışabiliriz yani iş hayatıda devam edebilirmi
insan tedirgin oluyor diğmi illaki dinlenmek istiyorben perşembe transfer oldum.ptesi işe başlayabilirsin dedi.tabi ben hala başlamadım yarın başlayacağım inşallah
insan tedirgin oluyor diğmi illaki dinlenmek istiyor
ben biraz rahattım.transferden sonra otelimiz bhçeciye yakındı yürüyerek geldim. sonra uzandım biraz.jelden sonra akşam yemeği için dışarı çıktık önce yarım saat yürüdüm jel emilsin diye.transfer gecesi istanbulda kaldık.ertesi gün sabah yola çıktık kendi arabamızla 5buçuk saat filan.erbil bey gidebilirsiniz öne oturmanın da sakıncası yok dedi.evde sürekli yatmadım hep evin içinde gezindim.sadece ağır işler yapmadm.bugün 6. günüm.inşallah sonuç pozitif olur[/QUOTE
bende şehir dışından geliyorum manisadan inşallah bende böyle rahat olurum mart sonunda ameliyatım var sonra menpoza giricem 2ay sonunda da transfer olucak inşallah sende güzel sonuçlar alırısın ne zaman yani kaçıncı gün belli oluyor
Insallah :)Hadi bakalım inşallah bize güzel haberler veririsin
aminnn canım inşallah inşallah bende anne olurum rabbim kimseye aratmasınCanım inşalllah Allah sizlerde de nasip etsin. Erbil bey keseyi gördükten sonra bir hafta kadar dozu düşürerek devam ettirip bıraktırdı.
doktor 15. gün test tarihi verdi ama blast olduğu için 9. günde de çıkanlar var kanda.bakalım ben beklemekten yanayım ama eşim sabırsız.
Sabırsızlık başaldı değil mi? Bende kötü sonuç alırsam sonuca bakmaya cesaret edemediğimden hep ertelemek istedim.
Sonunda daha fazla dayanamayıp 12. günde yaptırmıştım.
Bakalım sen sabırsızsın yaptıracaksın galiba :)
Belki bir gün izin almanız bile yeterli olur. İnanın evde de yatmayı önermiyor dr.lar.bnm de gelecek hafta sonuna dogru transfer olacak.cok heyecanlıyım .calısıyorum ızın almam cok da zor ama yorulmuyorum napacam bılemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?