Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Bana 16 mg verdi gunde 1 tane siz hamilesiniz herhalde insallah bizede nasip olur anne olmak rabbim tamamina erdirsi ne kadar kullandiniz bu ilaci
Canım inşalllah Allah sizlerde de nasip etsin. Erbil bey keseyi gördükten sonra bir hafta kadar dozu düşürerek devam ettirip bıraktırdı.

Canım inşalllah Allah sizlerde de nasip etsin. Erbil bey keseyi gördükten sonra bir hafta kadar dozu düşürerek devam ettirip bıraktırdı.
Kızlar transferden sonra rapor veriliyormu birde erbil beu nasıl geçirmemizi tavsiye ediyor

Kızlar transferden sonra rapor veriliyormu birde erbil beu nasıl geçirmemizi tavsiye ediyor

ben transferimin 6. günündeyim.2 gün rapor istedim verdi.5 gün isteseydim onu da verirdi raporun sorun olacağını sanmıyorum.2 gün dinlen ağır kaldırma günlük işlerini yapabilirsin,sonra normal hayatına dönebilirsin dedi.

çalışabiliriz yani iş hayatıda devam edebilirmi

inşallah güzel sonuçlar alırsın sende bebişini kucağına almak nasip olur kaçtane embriyo transfer etti

insan tedirgin oluyor diğmi illaki dinlenmek istiyor

ben biraz rahattım.transferden sonra otelimiz bhçeciye yakındı yürüyerek geldim. sonra uzandım biraz.jelden sonra akşam yemeği için dışarı çıktık önce yarım saat yürüdüm jel emilsin diye.transfer gecesi istanbulda kaldık.ertesi gün sabah yola çıktık kendi arabamızla 5buçuk saat filan.erbil bey gidebilirsiniz öne oturmanın da sakıncası yok dedi.evde sürekli yatmadım hep evin içinde gezindim.sadece ağır işler yapmadm.bugün 6. günüm.inşallah sonuç pozitif olur

doktor 15. gün test tarihi verdi ama blast olduğu için 9. günde de çıkanlar var kanda.bakalım ben beklemekten yanayım ama eşim sabırsız.

Hadi bakalım inşallah bize güzel haberler veririsin

doktor 15. gün test tarihi verdi ama blast olduğu için 9. günde de çıkanlar var kanda.bakalım ben beklemekten yanayım ama eşim sabırsız.

Sabırsızlık başaldı değil mi? Bende kötü sonuç alırsam sonuca bakmaya cesaret edemediğimden hep ertelemek istedim.
Sonunda daha fazla dayanamayıp 12. günde yaptırmıştım.
Bakalım sen sabırsızsın yaptıracaksın galiba :)

dım tıss dım tısss günler geçmiyooorrrr :) aslında hem yaptırmak istiyorum hem de istemiyorum.kasıklarım ağrıyo sürekli

bnm de gelecek hafta sonuna dogru transfer olacak.cok heyecanlıyım .calısıyorum ızın almam cok da zor ama yorulmuyorum napacam bılemıyorum.

bnm de gelecek hafta sonuna dogru transfer olacak.cok heyecanlıyım .calısıyorum ızın almam cok da zor ama yorulmuyorum napacam bılemıyorum.
Belki bir gün izin almanız bile yeterli olur. İnanın evde de yatmayı önermiyor dr.lar.
Allah şimdiden yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…