- 25 Aralık 2014
- 162
- 57
- 48
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.601
Clexena iğne morartıyor malesefkızlar clexena 0.4 ıgne kullanıyorum 2.gunum karnım cok kotu morardı daha oncelı ıgnelerde olmamıstı hıc her zman kı karın bolgesınden yapmıstım.sızlerınde boyle oldu mu
Canimm igbeyi asiri yavas yap ben 1 dk geciyodu yapmam agur agir ver hic moratma yapmiyo o zamann..Clexena iğne morartıyor malesef
Sag ol canim deneyimlerimizi paylasalim burda. Alah yardimcin olsun.Ben sana anlatırım artık ameliyat nasıl neler yapılacak
transferden sonra bant kulanılıyor mu pekı yada saglık ocagından alabılecıgım ılac ben yazdırabılecıgımızı dusunmedım hep paralı aldık
tesekkur ederım bnde yavas yapıyom zaten ama anlamadım cok fena da acıyoCanimm igbeyi asiri yavas yap ben 1 dk geciyodu yapmam agur agir ver hic moratma yapmiyo o zamann..
asyacım tebrik ederim.çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağında göstersin.Demekki vakti zamanı bu zamanmış o vakit saat gelmeden hiç birşey olmuyor ne kadar uğraşırsak uğraşalım.Değerinde maşallah çok iyi.Boşuna dememişler her nasip vaktinin esiridir diye.sabrettin bekledin Allahta sana mükafatını gönderdi.Kızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim Rabbim çok büyük keseyi gördük kalp atışı ve kucağimizada alırız ama önce Rabbim verdi sma erbil beyin vitamini tansel beyin vitamini onu asla unutmam Rabbim hepinizi kulaklarını doldursun inşallah
Canım ben de aynı anda yaptım hepsını
Canim bu igne bebege kanin daha iyi gitmesine ve bebein gelismesine yardimci oluyo..bunun sayesinde bebegin hizka geliscrkk.bide voyke bak canimmClexane 0.4 ıgne transferden önce asıl can yakan bu(((
canım haklısın bu ıgneden karnımın geniş Bı bölümü morardı ve bantlar var bu ıgne baska Bı yerden yapılabılır mı ? Bu arada yarın aksam ustu 4 5 gibi transfer olacak heyecanlıyım dua edınCanim bu igne bebege kanin daha iyi gitmesine ve bebein gelismesine yardimci oluyo..bunun sayesinde bebegin hizka geliscrkk.bide voyke bak canimm
Haklısın
canım haklısın bu ıgneden karnımın geniş Bı bölümü morardı ve bantlar var bu ıgne baska Bı yerden yapılabılır mı ? Bu arada yarın aksam ustu 4 5 gibi transfer olacak heyecanlıyım dua edın
Dualiriniz srninle..guzel hvrlerle gell cnmHaklısın
canım haklısın bu ıgneden karnımın geniş Bı bölümü morardı ve bantlar var bu ıgne baska Bı yerden yapılabılır mı ? Bu arada yarın aksam ustu 4 5 gibi transfer olacak heyecanlıyım dua edın
En kolay kısmı transfer rahat ve sakin olSaolun teşekkür ederım hepınuz hayırlı guzel haberler alalım zor olmuyor degıl mı transfer ??
Saolun teşekkür ederım hepınuz hayırlı guzel haberler alalım zor olmuyor degıl mı transfer ??
Merhaba amliyat bitti evime döndüm gayet rahat geçti sonrasında ağrım sızım çok olmadı bir gece hastanede yattım ertesi gün evime grldim gayet rahattı korkulacak bir amrliyat değil sadece narkoz dokundu bana sonradında istifra çok olduSag ol canim deneyimlerimizi paylasalim burda. Alah yardimcin olsun.
Kızlar eskiler beni çok iyi tanır yeniler içinde herkesin hayirlisu olur biliyorsunuz ben 4 tup bi aşılama geçirdim 2013 Mart 2015 Mart arası rakipler falan filan bu ay hatta tup yapicak tık eşimin sperm dna hafif bi bozukluk cijti tansel beye gittik oda 3 ay vitamin verdi esime bu arada sadece erbil bey de bi negatif im var oda kimyasal gebelikti bu arada tek tüpüm bagli sivi geliyir diye 2 yil once bu gun adetim 31 gunu ve kan testi verdim normal yoldan HAMILEYIM Rabbim çok büyük herkese çok tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?