Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

transferden sonra bant kulanılıyor mu pekı yada saglık ocagından alabılecıgım ılac ben yazdırabılecıgımızı dusunmedım hep paralı aldık

evet transferden sonra da 48 saatte bir 2 tane yapıştırılıyor ve sağlık ocağı yazıyor.ilk yazdırdığımızda 1 kutu veriyor.sonraki yazdırmada 4 kutu alabiliyorsunuz.

kızlar günaydın bugün gonal f 6. günüm yanında Cetrotide veMerional iğne yapıcam. Hicran hnm hepsini aynı anda yapabilirsin dedi belli aralıklarla mı yaptınız siz.

asyacım tebrik ederim.çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağında göstersin.Demekki vakti zamanı bu zamanmış o vakit saat gelmeden hiç birşey olmuyor ne kadar uğraşırsak uğraşalım.Değerinde maşallah çok iyi.Boşuna dememişler her nasip vaktinin esiridir diye.sabrettin bekledin Allahta sana mükafatını gönderdi.

Haklısın
Canim bu igne bebege kanin daha iyi gitmesine ve bebein gelismesine yardimci oluyo..bunun sayesinde bebegin hizka geliscrkk.bide voyke bak canimm
canım haklısın bu ıgneden karnımın geniş Bı bölümü morardı ve bantlar var bu ıgne baska Bı yerden yapılabılır mı ? Bu arada yarın aksam ustu 4 5 gibi transfer olacak heyecanlıyım dua edın

hadi bakalım bebişlerin sıkıca tutunsun sana :)

Dualiriniz srninle..guzel hvrlerle gell cnm

Saolun teşekkür ederım hepınuz hayırlı guzel haberler alalım zor olmuyor degıl mı transfer ??

Sag ol canim deneyimlerimizi paylasalim burda. Alah yardimcin olsun.
Merhaba amliyat bitti evime döndüm gayet rahat geçti sonrasında ağrım sızım çok olmadı bir gece hastanede yattım ertesi gün evime grldim gayet rahattı korkulacak bir amrliyat değil sadece narkoz dokundu bana sonradında istifra çok oldu

Gecmis olsun canim. Insallah daha guzel haberlerini de aliriz. Hangi hastannede ameliyat oldun? Bagladilar mi tupleri? Hastanede birgun yattiktan sonra ucak yolculugu yapilabilr mi yani.

Geçen defa nasıl panik..nasıl endişeliydin.hatırlıyorum
Şimdi şoktayım ve tabiki TEBRİK EDERİM CANIMM, GÖZÜN AYDIN OLSUN
Bu nasıl bir mucizedir böyle Allaha şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…