- 10 Ağustos 2010
- 341
- 40
- 98
- 45
- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.641
ne mutlu sana allah bizede bu güzellikleri yaşatsın allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallahBiz de bugün kesemizi gördük bebiz küçücük olduğu icin goremedik.2 hafta sonra kalp atisini memlekette duyup erbil beye haber vercez insallah
TMm canim rapor olayina dikkat ederim. 25 Mayista bantlarla basliyorsun sanirim, ben de heyecanlaniyorum bazen:) gunler cabuk gecse... ameliyat ne kadar surede yapildi? Bende endometrius da var ona da mudahele edecek mi bilemiyorum.
Canim hayırlı olsun.Seninle zamanlarımız aynı biz de pazartesi kese için gideceğiz inşallah. Bi şey merak ettim .Sanırım İstanbul'da yaşamıyorsun ben de öyle ilk muayene için Erbil Beye mi gittin ben yoldan korkuyorum Bi de kese için göbekten mi vaginal mi bakılıyor.Biz de bugün kesemizi gördük bebiz küçücük olduğu icin goremedik.2 hafta sonra kalp atisini memlekette duyup erbil beye haber vercez insallah
Canim hayırlı olsun.Seninle zamanlarımız aynı biz de pazartesi kese için gideceğiz inşallah. Bi şey merak ettim .Sanırım İstanbul'da yaşamıyorsun ben de öyle ilk muayene için Erbil Beye mi gittin ben yoldan korkuyorum Bi de kese için göbekten mi vaginal mi bakılıyor.
Benim iki saat kader sürdü ama değişiyor dur canım hepimizin durumu farklı ama erbil beyin eli çok hafif ameliyat acım geçti serum açılan damar yolu hala acıyor geçmedi inşallaj çok güzel hanerler alıcaz hepimiz ben inanıyorumTMm canim rapor olayina dikkat ederim. 25 Mayista bantlarla basliyorsun sanirim, ben de heyecanlaniyorum bazen:) gunler cabuk gecse... ameliyat ne kadar surede yapildi? Bende endometrius da var ona da mudahele edecek mi bilemiyorum.
Ben anlamadim sizin toplama bu ay oldu demi?transferde mayis 25ten sonrami olcak?nekdar uzun bir zamn dilimiKzlar merak ettiğim bir şey var transferden önce kaç gün bu bankar kullanılıyor erbil bey bana bir liste verdi 25 mayısta ara beni dedi tahmini transfer kaç gün sonra olurki daha şimdiden heyecanlıyım ben
amin canım insallah, güzel haberlere cok ihtiyacımız var.Benim iki saat kader sürdü ama değişiyor dur canım hepimizin durumu farklı ama erbil beyin eli çok hafif ameliyat acım geçti serum açılan damar yolu hala acıyor geçmedi inşallaj çok güzel hanerler alıcaz hepimiz ben inanıyorum
Erbil Bey aynı ayda embriyoyu yerleştirmiyor canım. genelde bir ay kadar rahmi dinlendiriyormus. bizim gibi rahatsızlıkları olanları da iki ay kadar menepoza sokup öyle yerlestiriyor.Ben anlamadim sizin toplama bu ay oldu demi?transferde mayis 25ten sonrami olcak?nekdar uzun bir zamn dilimiben bide histeroskopi hsg dusunuyorum birer ayda onlardan sonrami beklenir yoksaa.normal tedavide bir aylik bir islem yapilmisti bize ama busefer baya uzun surcek gibi.
Merhaba canım benim yumurta toplama iki ay oldu üst üste yani havuz da yaptı bana ikinci yumurta toplama bitti regli oldum bitiminde 25 mart ameliyat oldu 26 mart menepoza soktu elime bir liste verdi 25 mayısta beni ara transfer öncesi tedavi başlıcak dedi tahmini de 20 gün sonra transfer yapılıyormuş evet çok ızun bir süreç gerçekten biz 14 kasımda ilk görüşmemizi yaptık vitaminler verdi biZe tahlillerimizi yaptırdı ocak reflinde başlıyacağız dedi o gün bugündür sabırla bekliyoruz bakalım sonumuz bebişli olsun inşallahBen anlamadim sizin toplama bu ay oldu demi?transferde mayis 25ten sonrami olcak?nekdar uzun bir zamn dilimiben bide histeroskopi hsg dusunuyorum birer ayda onlardan sonrami beklenir yoksaa.normal tedavide bir aylik bir islem yapilmisti bize ama busefer baya uzun surcek gibi.
Yumurta toplamadan sonra regl olmani mi bekledi, ameliyat icin. Ben hemen sonra ameliyat yapar diye dusunmustum.Merhaba canım benim yumurta toplama iki ay oldu üst üste yani havuz da yaptı bana ikinci yumurta toplama bitti regli oldum bitiminde 25 mart ameliyat oldu 26 mart menepoza soktu elime bir liste verdi 25 mayısta beni ara transfer öncesi tedavi başlıcak dedi tahmini de 20 gün sonra transfer yapılıyormuş evet çok ızun bir süreç gerçekten biz 14 kasımda ilk görüşmemizi yaptık vitaminler verdi biZe tahlillerimizi yaptırdı ocak reflinde başlıyacağız dedi o gün bugündür sabırla bekliyoruz bakalım sonumuz bebişli olsun inşallah
Evet canım regli oluyorsun bittikten hemen sonra ameliyat oluyor 19mart reglim 25mart ameliyat ettiYu
Yumurta toplamadan sonra regl olmani mi bekledi, ameliyat icin. Ben hemen sonra ameliyat yapar diye dusunmustum.
Evet canım regli oluyorsun bittikten hemen sonra ameliyat oluyor 19mart reglim 25mart ameliyat ettiYu
Yumurta toplamadan sonra regl olmani mi bekledi, ameliyat icin. Ben hemen sonra ameliyat yapar diye dusunmustum.
ben ilk günden buyana devam ediyorum vitaminlere devam etmelisin ama yine de hicrana sorabilirsin emin olmak içinkızlar merhaba pazartesi günü toplamam var bu gece çatlatma iğnelerimi yapıcam. Erbil beye sormayı unutmuşum Benoxol B12 ve Elevit kullanıyorum devam edicem dimi?
şehir dışından geliyorum, git gel zor olacak gibi. bana yumurta toplamadan sonra ameliyat yapacam, 15-20 gun burda kalacaksın demişti.Evet canım regli oluyorsun bittikten hemen sonra ameliyat oluyor 19mart reglim 25mart ameliyat etti
Tek mi keseniz Seldacım ?..Her türlü Allah hayırlı uğurlu etsin.Biz de bugün kesemizi gördük bebiz küçücük olduğu icin goremedik.2 hafta sonra kalp atisini memlekette duyup erbil beye haber vercez insallah
Bende şehir dışından geldim ama hep git gel yaptım sabah uçak ile gidip geldim bilemiyorum senin farklı bir ameliyat belkideşehir dışından geliyorum, git gel zor olacak gibi. bana yumurta toplamadan sonra ameliyat yapacam, 15-20 gun burda kalacaksın demişti.
Canım vitaminlere her zaman devam ediyorsun..Hatta inşallah gebelikle birlikte yine sonuna kadar devam :)kızlar merhaba pazartesi günü toplamam var bu gece çatlatma iğnelerimi yapıcam. Erbil beye sormayı unutmuşum Benoxol B12 ve Elevit kullanıyorum devam edicem dimi?
Tek mi keseniz Seldacım ?..Her türlü Allah hayırlı uğurlu etsin.
Hayırlı olsun inşallah sıra da biz verırız guzrl haberlerı transfer 3 gunüm cuma gunu olmuştu. Kızlar genıtal jel artık kaşıntı tahriş gıbı bıraz acıyor gıbı sızınde boyle oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?