- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.621
Ben iğneyi bırakalı 2 hafta oldu ama halen karnımdaki morartılar duruyor..Yani azaldı elbette ama maalesef morarma oluyor.kızlar clexena 0.4 ıgne kullanıyorum 2.gunum karnım cok kotu morardı daha oncelı ıgnelerde olmamıstı hıc her zman kı karın bolgesınden yapmıstım.sızlerınde boyle oldu mu
Şu cuma gününün en güzel saatlerinde Rabbim gonlundekini kucağına nasip etsin canım..transfer 5 dk.lık muayene gibi..sen rahat ol.Rabbime sığın..inş iyi haberler gelicek.. İnan bunaSaolun teşekkür ederım hepınuz hayırlı guzel haberler alalım zor olmuyor degıl mı transfer ??
Erbil bey bana önce devam ettirdi. Şimdi de gün aşırı alıyorum.Kızlar bir şey kafama takıldı ,gebelik olustuktan sonra benexol b12 tableti kullanmaya devam ettiniz mi. Prospektüsünde hamilelikte kullanılmamalıdır diyor. Teşekkürler.
Çok sağol içim rahatladı. Her kafama takılan şey için merkezi rahatsız etmek istemiyorum.Erbil bey bana önce devam ettirdi. Şimdi de gün aşırı alıyorum.
Canım olmuştur herhalde transferin..Bebeklerin sımsıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar seni..B'nde bahcecıdeyım. Transfer için beklıyorum heyecanlıyım((
Sağol canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz İstanbul cerrahisi nişantaşıGecmis olsun canim. Insallah daha guzel haberlerini de aliriz. Hangi hastannede ameliyat oldun? Bagladilar mi tupleri? Hastanede birgun yattiktan sonra ucak yolculugu yapilabilr mi yani.
Sağol canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz İstanbul cerrahisi nişantaşı hastanesinde ameliyat oldum tüplerkesilip alındı canım evet bir gün sonraa uçak ile yolculuk yapabildim/QUOTE]
Hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruzB'nde bahcecıdeyım. Transfer için beklıyorum heyecanlıyım((
Canim 15 gun banti kullaniyosin 15.gun kontrol 20.gun transfer canim..ama bantlati keseyi gorene kdr kullancan..Kzlar merak ettiğim bir şey var transferden önce kaç gün bu bankar kullanılıyor erbil bey bana bir liste verdi 25 mayısta ara beni dedi tahmini transfer kaç gün sonra olurki daha şimdiden heyecanlıyım ben
Çok güzel söyledin inşallah bende keseyi görenlerden bebeğimi kucağına alablardan olurum doktorumu çok seviyorum önce allah sonra ona güveniyorumCanim 15 gun banti kullaniyosin 15.gun kontrol 20.gun transfer canim..ama bantlati keseyi gorene kdr kullancan..
Sag ol canim yardimlarin icin. Sen baya asama kaydettin.allah sonunu hayirli eylesin insallah. Ameliyattan birkac gun sonra ise baslanir mi dersinSağol canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz İstanbul cerrahisi nişantaşı
Sag ol canim yardimlarin icin. Sen baya asama kaydettin.allah sonunu hayirli eylesin insallah. Ameliyattan birkac gun sonra ise baslanir mi dersin[/QUOTE amin canım hepimizin sonunu hayırlı ve bebişli eylesin evet ben artık yolun yarısını geçtim ameliyattan sonra hemen işe gidilmez gibi geliyor çünkü tam oturamıyorum ben on gün rapor aldım birde şunu söyliyeyim ordan aldığım rapor sgk onaylı olmadığı için iş yerinde geçmedi o raporu gösterip burdaki bir doktordan aldım haberin olsun ben 25 mayısta transfer öncesi tedaviye başlayacağım şimdiden çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?