- Konu Sahibi merhametli
-
- #4.661
Evet tek erbil bey de 2 tane bekliyordu herhalde.eee 1 tane dedi.degerim cok yuksekti ben de acaba 2 mi diye düşünüyordum. Saglikli olsun da 1 yada 2 fark etmez tabi
Zaman zaman kaşıntı yapıyor bol ılık suyla yıkayın ara ara..Akan jel birikip pütür pütür geri geliyor çünkü.Kalan parçalarda kaşıntı yapabiliyor.Hayırlı olsun inşallah sıra da biz verırız guzrl haberlerı transfer 3 gunüm cuma gunu olmuştu. Kızlar genıtal jel artık kaşıntı tahriş gıbı bıraz acıyor gıbı sızınde boyle oldu mu
Bugün 3.günün canım. Ama belirti arama hiç...Adet ağrılarına benzer sancı çektim ben tamam bitti olmadı diye düşünmüştüm ama rabbim nasip etti. Daha önce kızıma hamile kaldığımda da adet sancım olmuştu.Ama inanki negatif denememde de olduğunu biliyorum..Aynen tam dedıgın gıbı teşekkürler:)) bırde cuma transfer bugun 3 mu 4. Gun mu nasıl bi bekleyıs olacak cok tedırgınım kaçıncı günden sonra farklı bır degısım oluyor hısseden var mı
Climara fort bant canım..arkadaslar transferde kullanan bandın adı ne ve kaçlık verilmiş size? onceden yazdırılması gerektiğini duydum, bandın ismini öğrenebilir miyim acaba .
tesekkür ederim. ,içinde 4 tane bant varmıs sanırım. aile hekimleri yazıyor bu bantları dimi. rapor cıkardığımızda faydası ne oluyor? bir ayda daha mı cok veriyorlar?Climara fort bant canım..
baska ssk nın odedıgı ılac varmı arkadaslar clexane yada jel fln
İnş hayırlı güzel haberler gelir..en büyük sabir günleri, mutlulukla gelsin inş. JEL kaşıntı yapmamisti . bi hicran hemşireye Daniş olmazsa..Hayırlı olsun inşallah sıra da biz verırız guzrl haberlerı transfer 3 gunüm cuma gunu olmuştu. Kızlar genıtal jel artık kaşıntı tahriş gıbı bıraz acıyor gıbı sızınde boyle oldu mu
Rahim film im vardı.tekrarlamamisti erbil hoca.ama histeroskopi yapılmadı.neyi isteyeceğini bilmediğim için gereksiz masraf etme bence.yeterince masraf oluyor ve gün geliyor zorluyor. İnş her işiniz rast gitsin.Rabbim sa glikla kucaklariniiza nasip etsin,gönlünüzden geçenleri..Mrb kizlar bisey sormk isyoyorum.ben nisan ayi icinde on gorusme icin gidecegimm.gitmisken vakit kaybetmemk acisindan rahim filmi ve histereskopi yapilsn birde onlar icin beklemek istemiyorum acaba ikisi beraber yapilabilirmi?birde histereskopi sonrasi ayni gun norml hayata hemn donulebilirmi acaba?
Canim rahim filmini genelde istiyor hoca. Histereskobiyi gerekli gorurse yaptirir ben hocadan yapmasini istedim fakat gerekli gormedi. Histeoskobi icin adetli olmaman gerektigini duymustum.Mrb kizlar bisey sormk isyoyorum.ben nisan ayi icinde on gorusme icin gidecegimm.gitmisken vakit kaybetmemk acisindan rahim filmi ve histereskopi yapilsn birde onlar icin beklemek istemiyorum acaba ikisi beraber yapilabilirmi?birde histereskopi sonrasi ayni gun norml hayata hemn donulebilirmi acaba?
İlaçları benim aile hekimim yazmadı yasal değil dedi red etti.Ama yazdıran arkadaşlarda var.tesekkür ederim. ,içinde 4 tane bant varmıs sanırım. aile hekimleri yazıyor bu bantları dimi. rapor cıkardığımızda faydası ne oluyor? bir ayda daha mı cok veriyorlar?
İlaçları benim aile hekimim yazmadı yasal değil dedi red etti.Ama yazdıran arkadaşlarda var.
Şansını dene canım. Kadın doğumcularda yazıyor ama iyisine denk gelmen lazım :)
şilan hanım siz hala erbil beye mi gidiyorsunuz? bana memlekette güzel bir doktor bulmamı kalp atışını orda duyup haber vermemi söyledi.
Merhaba kızlar erbil bey ile geçen hafta ameliyat oldum orda konuştuk 3nisanda son doğumu yaptıracağım bundan sonra doğum almıyorum dedi bana çok yoğunum on haftaya kadar kontrol edip iyi bir arkadaşa yönlendireceğini söyledi doktorumuz zamanla yarılıyor herkese faydalı olabilmek içinEvet canım kontrollere Erbil beye gidiyorum. Ama bnede güvenebileceğim hatta doğumumu da yapacağım bir hastane ve dr. arayışındayım..Erbil bey çok fazla yoğun ve muayenelerim en fazla 5 dakka sürüyor. Ne soracağımı bile unutup hızlıca çıkıyorum odadan.
Bu kadar seye nasil yetisiyor ben. anlamiyorum zaten. erbil hocaya cok ihtiyaci olan , caresiz hastalar var. Dogum olayini baska birine devretmesi mantikli.Merhaba kızlar erbil bey ile geçen hafta ameliyat oldum orda konuştuk 3nisanda son doğumu yaptıracağım bundan sonra doğum almıyorum dedi bana çok yoğunum on haftaya kadar kontrol edip iyi bir arkadaşa yönlendireceğini söyledi doktorumuz zamanla yarılıyor herkese faydalı olabilmek için
Evet canım kontrollere Erbil beye gidiyorum. Ama bnede güvenebileceğim hatta doğumumu da yapacağım bir hastane ve dr. arayışındayım..Erbil bey çok fazla yoğun ve muayenelerim en fazla 5 dakka sürüyor. Ne soracağımı bile unutup hızlıca çıkıyorum odadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?