Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Evet tek erbil bey de 2 tane bekliyordu herhalde.eee 1 tane dedi.degerim cok yuksekti ben de acaba 2 mi diye düşünüyordum. Saglikli olsun da 1 yada 2 fark etmez tabi

Bende de aynı durum olmuştu çiftmi acaba diye bakındık ama tekti:) Allaha şükürler olsun.

Zaman zaman kaşıntı yapıyor bol ılık suyla yıkayın ara ara..Akan jel birikip pütür pütür geri geliyor çünkü.Kalan parçalarda kaşıntı yapabiliyor.

Aynen tam dedıgın gıbı teşekkürler:)) bırde cuma transfer bugun 3 mu 4. Gun mu nasıl bi bekleyıs olacak cok tedırgınım kaçıncı günden sonra farklı bır degısım oluyor hısseden var mı

Aynen tam dedıgın gıbı teşekkürler:)) bırde cuma transfer bugun 3 mu 4. Gun mu nasıl bi bekleyıs olacak cok tedırgınım kaçıncı günden sonra farklı bır degısım oluyor hısseden var mı
Bugün 3.günün canım. Ama belirti arama hiç...Adet ağrılarına benzer sancı çektim ben tamam bitti olmadı diye düşünmüştüm ama rabbim nasip etti. Daha önce kızıma hamile kaldığımda da adet sancım olmuştu.Ama inanki negatif denememde de olduğunu biliyorum..

Yani bu sancılar olabiliyor ve bu belirti değil aslında. Sadece sabır ve zamana ihtiyacın var. Zaman zaman hayaller kurup zaman zaman olmadığını düşünürsün illlaki..Hepimiz yaşadık bu duyguları. Elinden geldiğince rahat olup beklemekten başka bir şey gelmiyor elden.

Evet hic bir belirti olmuyor.ben de sadece kasik agrisi olmustu ama o herkeste oluyormus.ne bel agrisi ne goguslerle ilgili bir durum olmadi hic

arkadaslar transferde kullanan bandın adı ne ve kaçlık verilmiş size? onceden yazdırılması gerektiğini duydum, bandın ismini öğrenebilir miyim acaba .

Ben rapor cikarmadim. Ilk ay 1 kutu aldım. 2. Ay yazdirdigimda 4 kutu birden verdi.annem de yazdirdi 10 kutu yetti

Mrb kizlar bisey sormk isyoyorum.ben nisan ayi icinde on gorusme icin gidecegimm.gitmisken vakit kaybetmemk acisindan rahim filmi ve histereskopi yapilsn birde onlar icin beklemek istemiyorum acaba ikisi beraber yapilabilirmi?birde histereskopi sonrasi ayni gun norml hayata hemn donulebilirmi acaba?

baska ssk nın odedıgı ılac varmı arkadaslar clexane yada jel fln

Evet clexane ve jel de yazdiriliyor.jelden 10 kutu clexanedan 3 kutu yeterli.ilk ay yazdirdiginda yine 1 vaya 2 kutu alabikiyorsun ama 2. Ay jelden 11 kutu almistim

İnş hayırlı güzel haberler gelir..en büyük sabir günleri, mutlulukla gelsin inş. JEL kaşıntı yapmamisti . bi hicran hemşireye Daniş olmazsa..

Rahim film im vardı.tekrarlamamisti erbil hoca.ama histeroskopi yapılmadı.neyi isteyeceğini bilmediğim için gereksiz masraf etme bence.yeterince masraf oluyor ve gün geliyor zorluyor. İnş her işiniz rast gitsin.Rabbim sa glikla kucaklariniiza nasip etsin,gönlünüzden geçenleri..

Canim rahim filmini genelde istiyor hoca. Histereskobiyi gerekli gorurse yaptirir ben hocadan yapmasini istedim fakat gerekli gormedi. Histeoskobi icin adetli olmaman gerektigini duymustum.

tesekkür ederim. ,içinde 4 tane bant varmıs sanırım. aile hekimleri yazıyor bu bantları dimi. rapor cıkardığımızda faydası ne oluyor? bir ayda daha mı cok veriyorlar?
İlaçları benim aile hekimim yazmadı yasal değil dedi red etti.Ama yazdıran arkadaşlarda var.
Şansını dene canım. Kadın doğumcularda yazıyor ama iyisine denk gelmen lazım :)

İlaçları benim aile hekimim yazmadı yasal değil dedi red etti.Ama yazdıran arkadaşlarda var.
Şansını dene canım. Kadın doğumcularda yazıyor ama iyisine denk gelmen lazım :)

şilan hanım siz hala erbil beye mi gidiyorsunuz? bana memlekette güzel bir doktor bulmamı kalp atışını orda duyup haber vermemi söyledi.

şilan hanım siz hala erbil beye mi gidiyorsunuz? bana memlekette güzel bir doktor bulmamı kalp atışını orda duyup haber vermemi söyledi.

Evet canım kontrollere Erbil beye gidiyorum. Ama bnede güvenebileceğim hatta doğumumu da yapacağım bir hastane ve dr. arayışındayım..Erbil bey çok fazla yoğun ve muayenelerim en fazla 5 dakka sürüyor. Ne soracağımı bile unutup hızlıca çıkıyorum odadan.

Merhaba kızlar erbil bey ile geçen hafta ameliyat oldum orda konuştuk 3nisanda son doğumu yaptıracağım bundan sonra doğum almıyorum dedi bana çok yoğunum on haftaya kadar kontrol edip iyi bir arkadaşa yönlendireceğini söyledi doktorumuz zamanla yarılıyor herkese faydalı olabilmek için

Bu kadar seye nasil yetisiyor ben. anlamiyorum zaten. erbil hocaya cok ihtiyaci olan , caresiz hastalar var. Dogum olayini baska birine devretmesi mantikli.

Aynen bizim de çok hızlı oldu kese muayenesinde adam hakli bir yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…