Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Cnm hayırlı olsun tekrar hamileliğin geçen formda tebrik etmiştim bidaha edeyim dedim :) sütun içine tatlı kaşığı ile mi koyacağız bende yapmak istiyorum bunu

Cnm hayırlı olsun tekrar hamileliğin geçen formda tebrik etmiştim bidaha edeyim dedim :) sütun içine tatlı kaşığı ile mi koyacağız bende yapmak istiyorum bunu
Çok teşekkür ederim canım. Inşallah tez zaman da sana ve tum isteyenlere Allah nasip eder insallahhhh canı gönülden diliyorum. Çünkü yaşadıklarınizi o kadar iyi biliyorum ki o yuzden hergun tum kalbimle size dua ediyorum. Canım 1 buyuk bardak sutun icine 3 yemek kaşığı koyup karıştırın oyle icin yumurta kalitesini guclendiriyormus ozellikle keçiboynuzu pekmezi olacak hatta sabah ac karnına ve akşam yatarkende eşinize 2 kasik yedirin ayrica kucuk bir tabaga 1 cay kasigi bal 1 cay kaşığı tarcin koyun karistirin sakizi çiğneyip bu karışıma bulayarak gun icinde cigneyin kadinlarin yumurta kalitelerini artırdığını söylüyorlar tükürükle vucuda daha iyi etki ediyormus. Tedavinin yaninda bunları yapmanin hicbir zarari yok çünkü cok az tarcin kullanılıyor bal ve pekmez zaten faydali keçiboynuzu ozu organik soguk pres atışeri mersin bunu aktardan alabilirsiniz

Cnm ben yapıcam onu ama eşimde fsh yüksek olduğu icin ona keçiboynuzu pekmezi, kürü gibi şeyler hormonlarını daha da çok yukseltiyormis Allah razı olsun cnm güzel duaların için Allah benim ve bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun.

Bende Erbil Yağmur'un hastasıyım. 35 haftalık hamileyim. Doğum ücretini bizde merak ediyoruz doğrusu bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim. Sevgiler

Bende kendisi ile doğuma girmek isterdim ancak ekonomik olarak zorlayacağını düşündüğümden bu hafta itibari ile Cerrahi hast'ne geçtim. Orada doğum planlıyorum. Ama oranın dr.'u ile. Erbil bey gelirse ne olur diye soramadım bende

Ne güzel 2. çocukmus. Darısı bizlere inşallah. .. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.

Canım sen hangi aşamadaydin. Ben hem bebek hem iş derken ara sira girebiliyorum. Seni biliyorum ama aklımda pek kalmadı

ben hamile kaldım martta ama 7. haftada sonlandırılmak zorunda kaldı.şimdi donmuşlar için hazır olmayı bekliyorum

edirneden değil çanakkaleden geliyordum evet öğretmenim.7 haftada gelişemediği için sonlandırıldı

Canım inşallah eşinin değerleri normale gelir, sen de bebeğine/bebeklerine kavusursun. Tansel beyi duymadım hiç, eskiden Emre bey vardı sanırım. Bu işi en iyi bilen de Kaan Aydos sanırım.
edirneden değil çanakkaleden geliyordum evet öğretmenim.7 haftada gelişemediği için sonlandırıldı
Hayırlısı olsun. Inşallah bu defa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

İyi geceler arkadaşlar, gerçi su an gece saat 02:00 ama beni uyku tutmuyor.uuykularim delik deşik oldu bu ay erbil beyle tüp bebek tedavisine başladık. Ayın yani 31 ağustos yada 1 eylülde yumoşlar toplanacak. 39 yasindayim. Çok seçici davrandım ve 38 yaşinda geç bir evlilik yaptım. Evliliğimin ilk 7 ayı içinde 3 defa hamile kaldım ve hamile kaldigimi ogrendigimle birlikte 10 gün içinde kendiliğinden düşük yaptim. Ve benim yumurtalık rezervim dusuk 0,80 lerde. Erbil beyle başladık ama ikinci takipte kendisi izine ayrıldığı için mustecap beyle devam ediyoruz. Moralim sıfır. İnsanın güvendiği, sığındığı, motive oolduğu doktoruyla devam edememesi çok üzdü beni. Elimden birşey de gelmiyor. Adamın hakkı tabiki de iznini kullanacak. Benim dezavantajım, calisan biri olup izin sikintisi yasiyor olmam ve şehir dışından gelmem. Erbil beye siz yoksaniz diğer ay başlayalım diyemedim. Bir defa gelmiş oldum.ve bana acgh yontemi uygulayacaklar. Aranizda benim yaslarimda ve yumurta rezervi az olup acgh yontemiyle olumlu sonuç alan var mi? Cok korkuyorum. Anne olamayacagim aklima geldikce agliyorum. Aglamaktan elim yuzum şişti

Canım bende geç evlendim 37 yaşındayım benimde yumurta rezervim dusuktu. Bende tedavi olurken Erbil bey 1 hafta izine çıkmıştı merak etme izinde olsa bile hastasini takip ediyor benim yumurta rezervim düşük olduğu için havuz yaptılar ve 3 kere yumurta toplama islemi yapildi arkasindan 2 aylik geçici menepoza soktu ve histereskopi oldum temmuzda da transfer oldu Şuanda çok şükür hamileyim Allah izin verirse burada yazan arkadaslar ve tum isteyenler insallah hepimiz anne olacağız Erbil hocaya güven ben o ne derse onu yaptım önce Allaha sonra doktora cok inandim guvendim ve cok sukur olumlu sonucu aldim insallah sende güzel olumlu sonuc alacaksin bol bol dua et inan bu seni cok rahatlatacak ve ben tum kalbimle inanıyorum hissediyorum senin bebeklerin olacak

Merhaba canım
Oncelikle kendini bu kadar yıpratmaman lazım tedavide bu çok önemli ben de herseyi kafaya takardim öğretmen olduğum için ilk iki denemem hep yaz tatiline denk getirdim ikinci denemem de hamile kaldım fakat bebeğimiz kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ilk iki denemem mustafa bahcecide olmuştu odada takiplerde bi çok doktora denk geldim hatta ilk kontrolünde Erbil hoca bile denk gelmisti:)neyse kurtajdan sonra Erbil hocadan devam etme kararı aldık ama benim yine düşüncem yazın transfer olmaktı.Geriye iki tane donmus embriyo olmasına rağmen Erbil hoca yeniden yumurta toplamak istedi bi anda tedavimiz baslayiverdi bende tabi nasıl izin alırım telaşı ama inan Rabbim herseye yardım etti 11 tane yumurtamizdan 9 tanesi Blast oldu donduruldu.Allah biliyor ya bende hamile kalamama korkusu değilde kaybetme korkusu vardı Erbil hocam bu sefer olucak değil mi dediğimde ben eminim bile özge dediğini hiç unutmam. Benimde kontrollerinin birine Güvenç hoca girmişti Erbil hoca ixinliyken ama Erbil hoca senin iğne ve ilaç doların dosyanda yazılı benim takibimde hiç korkma demişti. Sana nacizane tavsiyem herseyi Allaha bırak canım ben hiç kurcalamadim.embriyologlar döllenme için aralıklarında bi sorunuz yokmu demişlerdi Hayır dedim ben kader kısmet diyorum herseyin hayırlısı demiştim Embriyoloji beye ne güzel bu düşünceyle bu sefer olucak demişti bana.Simdi meleğim sana yazarken içerden temelidir teyze 6.ayimiza girdik.Ne olur umudunu heyecanını kaybetme ve bol bol dua ve ibadet et.Duanin acamayacagi kapı yoktur inan. Biraz uzun oldu ama belki seni rahatlatir

Canim Yagmurek ve Cupcekeask ağzinizdan bal damlıyor... İnşallah canlarım ya, inanin cocugu olmayan ve isteyen anne babalarin kucagini boş birakmasin yarabbim....herkes icin dua ediyorum. Sizler için de dua ediyorum. Sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Ve bebislerinize saglikli upuzunnn omurler nasip etsin allahim. benim için içten dua edin buna çok ihtiyacım var...

Canim inan bende sürekli dua ediyorum Rabbim yar ve yardimcin olsun her zaman iyi düşün ki iyi olsun hersey çok güzel olucak inan bana ben de dönem dönem acaba hiç anne olamayacakmisim gibi hissederdim sonra o kötü düşünceleri hemen atardım kafamdan.o minicik tekmeleri yiyeceğin gün yakında canım inan bambaşka bir hayata baslayacaksin Rabbimin izniyle bak melegimde sana selam söylüyor teyzesi ne zaman sana yazsam vuruyor icerden:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…