Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Erbil beyde raporsuz denedik zaten gecmio orda ama umutta raporlu denedim bikere

Cnm cok soru sordum ama.senin umutta transfer edilen embriyolar gordugum kadariyla 3.gun embriyosuymus.fulyada 5.gun embriyosu olustumu.yoksa yine 3.gun embriyosuylami hamile kaldin.yani buyuk bir fark varmi iki merkez arasinda onu mrk ediyorum.bende basindan beri erbil beyi istiyordum ama raporlu oldugumdan dolayi nerdeyse yari yariya fark ediyor.neyapcam bilemedim.

Valla ben kayseride oturuyorum.burda bir denemem oldu.3.gun transferi oldum dondurulacak bile embriyom kalmamisti.umutta 3 tane blast embriyo olustu.demekki diyorum labaratuvar iyi.ancak sonuc negatif oldu.1 tane dondurulmusum daha var.sonuc negatif olupta onerilirmi onuda bilmiyorum.eger orda yaptirirsanda 5.denemenmis embriyolarina mutlaka biyopsi yaptir cgh yani.hic bi detayi atlama.daha onceki denemelerinde embriyolarin 5.gune gidebildimi.sorun ne tam olarak

anladım bizde tam sorun bilinmedi kimi doktor pko dedi kimi bişeyin demedi. 4 denemnin dördünü farklı il ve merkezlerde yaptım sadece sonuncu yaptığım antalya memorialde 5.güne 11 tane gitti embriyolarım 2tane iyi kalitede transfer edildi tutmadı. kalan 9tane iyi kalite değil dendi dondurmadı.

Bendede var pko.fazla yumurta olusuyor aksine daha iyi tedavide fazla yumurta olmasi deniliyor.sanirim cokta iyi merkezlerde denememissin.raporunla umutta dene.ama herturlu tahlilinide yaptirmadan baslama tedavine.mesela genetik tahliller.kan pihtilasmasi.rahim filmi.okadar deneme yapmissin.esinde yokmu sikinti.valla benim aklim olsaydi sorun olsun olmasin embriyolara ilk basta yaptirirdim cghi fln.gebelik asisini yaptircam ne varsa deniycem.maliyet fazla oluyor die bunlar ilk basta yapilmiyor.olumsuz olunca ne anladim daha fazla maliyet.enazindan embriyo sagliksizsa hic transfer olmaz hic umudun kirilmaz.zaten sana mutlaka cgh yaparlar bukadar denemeden sonra.

Canm umutta iki doktrda bana gore isguzardi ucuncu gun embriosu olustu ve dondruldu tutmayinca nasil olmaz cok umtluyduk die benm demem gerekirkn doktr bana dedi ama erbil bey besinci gun embrioysu transferi yapio bnm benm iki transfer edildi bitanesi tuttu simdi besinci gun ikide donmusum var

Okdar parayi disarda harcama gerekli gorulmedikce fulyada bisi istemedi bnden erbil bey

kafam karıştı umutta 5.güne gitmiyormu embriyolar genelde

Cnm senin 5.denemen sende mutlaka 5.gune gidilecektir.yumurta sayinda onemli tabiki bunu yapabilmek icin.duygu arkadasimiz gecen yil yaptirmis.onun anlattigi doktorlar yok suan merkezde.bende direkt 5.gune gidildi umutta.ama yumurtam fazlaydi.sana hatta cgh yaparlar mutlaka.histeroskopi bile istenebilir.5.deneme cok fazla cunku.bu islemlerdr extra bir masraf raporun varsa kullan.

Ben bugun görüşmeye girtim erbil beyle..öyle bir kalabalık beklemiyordum bahçecide:) açıkcası erbil bey çok içime sindi ve çok güven verdi bana..bir de çok pozitif bir insan..yarında oradaki ürologla görüşmemiz var..ama artık aranızdayım burda devam etmeye karar verdik :) hayırlısı olur inşallaah

Hayirli olsun tedavin.urologla gorusme nedeni nedir.tese flnmi yapilacak.

Hayirli olsun tedavin.urologla gorusme nedeni nedir.tese flnmi yapilacak.

Bizde sorun eşimde..sperm sayısı ve kalitesi çok düşük..o yüzden bir görüşmemizi istedi erbil bey..yapılabilecek birşey var mı diye..sonrada bana gelin nasıl bir yol izleyeceğimize bakalım dedi..öyle yani ne yapılacak bilmiyorum

Bizdede oyle durum oyuzden sordum.sayisi 5 milyon fln morfolojide yuzde 1 veya 2 oluyor.yarin konusunca bilgi verirmisin cnm.nediycek bakalim tansel bey

Bizdede oyle durum oyuzden sordum.sayisi 5 milyon fln morfolojide yuzde 1 veya 2 oluyor.yarin konusunca bilgi verirmisin cnm.nediycek bakalim tansel bey

Merhaba canım,
Tansel beyle görüştük biz bugun..bizim sayı 300bin ve 1milyon olarak çıkmıştı..morfolojide 0 ve 1..normal yolla olma olasılığı yok gibi birşey olur ama olursa mucize olur dedi..tüp bebek tek çözüm dedi..ama öncelikle morfolojiyi yükseltmemİz gerekiyor çünkü embriyonun tutunma olasılığını düşürüyormuş..o yüzden 3 aylık bir ilaç tedavisine başladık..marttaki adet dönemimde gideceğiz..eşime iki tane ilaç verdi..erbil hocada bana vitamin verdi 4 tane ..bende onları kullanıcam üç ay..birde kan tahlilleri istemişti onları yaptırıp gidicem haftaya eğer bir şey varsa bu süreçte onlarıda düzeltiriz dedi..
Böyle yani durumumuz..bu kadar viteminle şimdiden kilo alırım ben kesin

merhaba canım benim eşimdede morfolji sıkıntısı var acaba hangi laçları verdi eşine doktor

Esine verdigi ilaclari yazabilirmisin aceba cnm?

B3nde 3 tane vitamin kullandim 2 ay filan.hic kilo fln almadim cnm

Mrb kızlar ben yeni üyeyim bir sorum olucak yumurta toplamadan kac gun sonra adet gördünüz.18 aralıkta yumoşlarim toplandı.tarlusal kullandim günde 3 defa ona göre plan yapıcam.ama kasık ağrım ve göğüslerim ağrıyor.her an olabilirim modundayim.bu ne zaman adet oldunuz öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…