- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.261
çok zor günlerdi ama 1 hafta acımı yasadım sonrası Allahında izniyle hep toparlandım hiç vazgeçmedim merkez değiştirdim ve ilk denememde erbil beyin vesilesiyle çok şükür pozitifi gördük inş kucağımada sağlıklı alırım..inş sizlerde pozitifi görürsünüz..4 denemede eminim çok acılar yaşamışsındır gerçekten çok zor.
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımçok zor günlerdi ama 1 hafta acımı yasadım sonrası Allahında izniyle hep toparlandım hiç vazgeçmedim merkez değiştirdim ve ilk denememde erbil beyin vesilesiyle çok şükür pozitifi gördük inş kucağımada sağlıklı alırım..inş sizlerde pozitifi görürsünüz..
İyiyim Can'ım arada adet olacakmışım gibi Ağrı'm oluyor sanıyorum heralde kendimi dinliyorum ondan kaynaklanıyor.ben hiçbişi hissetmiyorum test günü gelse de bir an önce öğrensek ne zormuş beklemek.olmazsın adet inşallah Can'ım kendimizi fazla dinliyoruz bence.arada bakıyorum sivilcem çıktı mı diye adetten önce genelde sivilce çıkar bende.son 6 gün biraz daha sabırsevgii20 canım nasılsın ? bugun bir gelişme var mı? benim göguslerim sisti 2 gundur adet oncesi gibi
test yapmadan adet falan olmam insallah
Yarın 7.günümüz çok az kaldı.bu mübarek günlerde inşallah bizim de yüzümüz gülerEvet ya ben de cok dinliyorum. Bugun kafamı dagıtmak ıcın dısarı cıktım cok ıyı geldı :) ayy ınsallah adet falan olmam hele kı test gunumden once olursam cok yıkıcı olur
Insallah arkadasım ıkımız de alırız ınsallah guzel haberi :)
inşallah Can'ım.sen ne zaman yaptıracaksın testInsallah arkadasım ıkımız de alırız ınsallah guzel haberi :)
canım bende senden cesaretlendım senin test tarihinde yapayım dıyorum. Bizimkinin tarihini cok gece vermişlerinşallah Can'ım.sen ne zaman yaptıracaksın test
5.gün embriyosunu genelde 10.günde öğrenmişler.ama hastaneden 12.gün istiyorlar.seninki gerçekten uzun.bence de sende 21 haziranda test yaptırcanım bende senden cesaretlendım senin test tarihinde yapayım dıyorum. Bizimkinin tarihini cok gece vermişler
hadi hayırlısı canım aynı anda mutlu haberi alırız ınsallah :)5.gün embriyosunu genelde 10.günde öğrenmişler.ama hastaneden 12.gün istiyorlar.seninki gerçekten uzun.bence de sende 21 haziranda test yaptır
Biz yeni başladık tedaviye. Gonal f ile yumurtalar büyütülüyor şu an. Daha önce iki başarısız aşılamam var. Fulya Acıbadem'deydim daha önce. Yolun başındayım daha. Hayırlısı olsun hepimiz için. Biraz yoğunlar bazen detayları atlayabiliyorlar. İlacın dolapta durması gerektiğini söylemediler mesela. Ben ertesi gün bir yerde okudum. Aradım sordum dolaba koyun dediler. İnşallah bir şey olmamıştır.Teşekkür ederim Can'ım Allah razı olsun.senin durumun ne?
Biz yeni başladık tedaviye. Gonal f ile yumurtalar büyütülüyor şu an. Daha önce iki başarısız aşılamam var. Fulya Acıbadem'deydim daha önce. Yolun başındayım daha. Hayırlısı olsun hepimiz için. Biraz yoğunlar bazen detayları atlayabiliyorlar. İlacın dolapta durması gerektiğini söylemediler mesela. Ben ertesi gün bir yerde okudum. Aradım sordum dolaba koyun dediler. İnşallah bir şey olmamıştır.[/Q
canım öncelikle cok sagol Allah razı olsun. insallah hayırlı haberleri bekliyoruz. ne kadar saat dısarda kaldı canım ilac
Tamam canım sağol. Bir belirti var mı sende?gonal f dısardaysa bişey olmaz sanırım catlatma iğnesini buzla beraber veriyorlar. içini ferah tut
Can'ım benim de arada karnım ağrıyor adet olacak gibi ay sinirlerim bozuluyor.belim zaten ilk günden beri ağrıyorCanım ya 2 gundur adet sancım var yasureklı lavabodayım. Göguslerim de cok şişti. Rabbim hayırlısını versın ınsallah adet olmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?