- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.221
Evdeyim Can'ım fakat her gün Protestan iğne vurdurmaya çıkıyorum.evin içinde dolanıyorum.arada kendime bişeyler hazırlıyorum fazla kasmıyorum kendimi sadece ağır işler yapmıyorumSen neler yapıosun evde misin yoksa dısarı falan cıktın mı? ben dun bıraz dısarı cıktım
Test tarihini hangi güne verdilerbenin bugun 5. gunum hıcbısey yok sımdılık
Benim 21 haziran.neden farklılık var acaba.transfer günüm 9 haziran benim.seninki ne zamandi?senin kini ne zamana verdiler
Benim formda 21 haziran yazıyor.10. gün baktırsam mı diye de düşünüyorum açıkçası :)benimkı de 9 haziran ya ben de anlamadım erbil bey 10 gun sonra kanda bakalım demişti ama forma 24 haziran yazmıslar
İdrar testi yapmak arada aklıma geliyor ana o gün geldiğinde cesaret edebilir miyim bilmiyorumya bende ne yapacagımı bilmiorum hiç olmazsa idrar testi yaparım diyorum
İlk deneme miydi senin sorun neydiya bende ne yapacagımı bilmiorum hiç olmazsa idrar testi yaparım diyorum
Canım clexan iğneyi ilk yaptığım zamanlar sürekli morardi hatta bir gun sismisti iki gün yapma demişti doktorum.benim sana tavsiyem su, clexan iğneyi yapicagin zaman derin nefes al iğneyi nazikçe batır zaten kolayca giriyor ve yaptıktan sonra kolonyali pamuğu en az beş dk yaptığın yere hafif basılı tut ovma morarmanin olmayacağını düşünüyorum.çünkü ben ne zaman böyle yapmaya basladim morarma ve acı olmadı artık.Bir de clexane iğne oluyorum hergun. Göbegim mosmor oldu ya hatta simsiyah diyebilirim. Ben mi düzgün vuramıyorum yoksa normal mi?
B bonus13İlk deneme miydi senin sorun neydi
Teşekkür ederim Can'ım.bugün iğne vurdurmaya gittiğimde de hemşire hanıma dedim ki 10.gün kan testimi yaptırsam o da gününden önce asla yaptırma dedi.sanırım günümü bekleyeceğim.sen ne durumdasın canımB bonus13sevgii20 kizlar test tarihinizden once yaptiginiz idrar testinde sonuc negatif cikarsa bosuna uzulursunuz, oyleki testten birgun onceki idrar testi bile negatif cikabiliyor,hatta gec dollenme olursa hic goremezsiniz bunlar hep tecrubedir unutmayin.gununde kan testinizi yaptirin insallah pozitifi goreceksiniz.sevgi arkadasim seninde tedavin hayirli olsun, Allah emeklerinin karsiligini verir insallah.
Evet doğru söylemiş ,çok sukur bebegim şimdilik iyi, dün doktora gittim detaylı bakti hersey şimdilik gayet normal suruyo dedi.benim 2.gün embriyosuydu ve 16.gün test yapmıştım...az daha sabret ins yüzünüz gülecek.Teşekkür ederim Can'ım.bugün iğne vurdurmaya gittiğimde de hemşire hanıma dedim ki 10.gün kan testimi yaptırsam o da gününden önce asla yaptırma dedi.sanırım günümü bekleyeceğim.sen ne durumdasın canım
Hayırlı olsun Can'ım inşallah bizde pozitif sonucu alırız.gerçekten tarifi olmayan bir heyecanmışEvet doğru söylemiş ,çok sukur bebegim şimdilik iyi, dün doktora gittim detaylı bakti hersey şimdilik gayet normal suruyo dedi.benim 2.gün embriyosuydu ve 16.gün test yapmıştım...az daha sabret ins yüzünüz gülecek.
Neden 2.gün embriyosu koyuldu yumurta sayısı mı azdı Can'ım ilk denemen miydiEvet doğru söylemiş ,çok sukur bebegim şimdilik iyi, dün doktora gittim detaylı bakti hersey şimdilik gayet normal suruyo dedi.benim 2.gün embriyosuydu ve 16.gün test yapmıştım...az daha sabret ins yüzünüz gülecek.
Canlar bende erbil beyin vesilesiyle hamis kaldım canım benim üçüncü günü emriyosuydu her ihtimale karşı 14 günü test tarihini yazıyorlar..ben transferin 7 günü idrardan bakmistim beli belirsiz çıkmıştı çift çizgi iki sabah tekrarladim çizgi koyulasinca transferin 9 günü kanda öğrenmiştim hamis olduğumu..Teşekkür ederim Can'ım.bugün iğne vurdurmaya gittiğimde de hemşire hanıma dedim ki 10.gün kan testimi yaptırsam o da gününden önce asla yaptırma dedi.sanırım günümü bekleyeceğim.sen ne durumdasın canım
2.günde beklenen bölünmeyi gerçekleştirdiği için riske atmadan dondurmak istemişler.Yok canim 3.denemem ocak ayında 8 haftalik kalp durması sonucu bir dusugum oldu.Neden 2.gün embriyosu koyuldu yumurta sayısı mı azdı Can'ım ilk denemen miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?