Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Sen neler yapıosun evde misin yoksa dısarı falan cıktın mı? ben dun bıraz dısarı cıktım
Evdeyim Can'ım fakat her gün Protestan iğne vurdurmaya çıkıyorum.evin içinde dolanıyorum.arada kendime bişeyler hazırlıyorum fazla kasmıyorum kendimi sadece ağır işler yapmıyorum

Bir de clexane iğne oluyorum hergun. Göbegim mosmor oldu ya hatta simsiyah diyebilirim. Ben mi düzgün vuramıyorum yoksa normal mi?
Canım clexan iğneyi ilk yaptığım zamanlar sürekli morardi hatta bir gun sismisti iki gün yapma demişti doktorum.benim sana tavsiyem su, clexan iğneyi yapicagin zaman derin nefes al iğneyi nazikçe batır zaten kolayca giriyor ve yaptıktan sonra kolonyali pamuğu en az beş dk yaptığın yere hafif basılı tut ovma morarmanin olmayacağını düşünüyorum.çünkü ben ne zaman böyle yapmaya basladim morarma ve acı olmadı artık.

İlk deneme miydi senin sorun neydi
B bonus13 sevgii20 kizlar test tarihinizden once yaptiginiz idrar testinde sonuc negatif cikarsa bosuna uzulursunuz, oyleki testten birgun onceki idrar testi bile negatif cikabiliyor,hatta gec dollenme olursa hic goremezsiniz bunlar hep tecrubedir unutmayin.gununde kan testinizi yaptirin insallah pozitifi goreceksiniz.sevgi arkadasim seninde tedavin hayirli olsun, Allah emeklerinin karsiligini verir insallah.

Teşekkür ederim Can'ım.bugün iğne vurdurmaya gittiğimde de hemşire hanıma dedim ki 10.gün kan testimi yaptırsam o da gününden önce asla yaptırma dedi.sanırım günümü bekleyeceğim.sen ne durumdasın canım

Evet doğru söylemiş ,çok sukur bebegim şimdilik iyi, dün doktora gittim detaylı bakti hersey şimdilik gayet normal suruyo dedi.benim 2.gün embriyosuydu ve 16.gün test yapmıştım...az daha sabret ins yüzünüz gülecek.

Hayırlı olsun Can'ım inşallah bizde pozitif sonucu alırız.gerçekten tarifi olmayan bir heyecanmış

Neden 2.gün embriyosu koyuldu yumurta sayısı mı azdı Can'ım ilk denemen miydi

Canlar bende erbil beyin vesilesiyle hamis kaldım canım benim üçüncü günü emriyosuydu her ihtimale karşı 14 günü test tarihini yazıyorlar..ben transferin 7 günü idrardan bakmistim beli belirsiz çıkmıştı çift çizgi iki sabah tekrarladim çizgi koyulasinca transferin 9 günü kanda öğrenmiştim hamis olduğumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…