Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Aynen Can'ım yoğunlar.bence her yer yoğun.iğneler problem olmaz inşallah.sen gönlünü ferah tut inşallah çok sayıda ve kaliteli yumurtan çıkar

ya cok zormuş bu sürec gercekten kendimi cok dinlediğimi dusunuorum ama adet agrılarım var gercekten psikolojik falan degıl yani :) benim belim hiç agrımadı
Can'ım benim belim normalde de ağrıyor.bende çok dinliyorum bi Ağrı'm olsa ay bu adet Ağrı'sı mı yoksa belirti mi demekten kafayı yiyeceğim:)

Can'ım benim belim normalde de ağrıyor.bende çok dinliyorum bi Ağrı'm olsa ay bu adet Ağrı'sı mı yoksa belirti mi demekten kafayı yiyeceğim:)
:) :) aynen valla :) bu arada ben iyice ayaklandım . bugun toz aldım mesela :) iftar sonrası esimle dısarı cıktık dun. yatmıyorum . namaza da senin gibi basladım oturarak kılıyorum

:) :) aynen valla :) bu arada ben iyice ayaklandım . bugun toz aldım mesela :) iftar sonrası esimle dısarı cıktık dun. yatmıyorum . namaza da senin gibi basladım oturarak kılıyorum
Bende aynı şekilde 5.günden sonra baya bi ayaklandım kendimi çok iyi hissettim.tutan tutmuştur bu zamana kadar:)

evet inşallah tutunmustur yavrularımız :)
Amin inşallah ya.burda hiç kimse yazmıyor.hamile arkadaşlar bize moral verin lütfen.sizler belirti yaşadınız mı.tedavi sürecinizi anlatsanız.bize de moral olsanız

evet ya kımse yok muuuuu
Kızlar ,transferden sonra ki belirtilere adet oncesi belirtiler birbirine çok benziyor. bunu ,transfer sonrasında hemşire yada dr mutlaka soyluyor.ben her ikiniz içinde öncelikle hayirli olsun diyorum.ama böyle hergün her an vücudunuzu bu kadar sorgulamayin , test tarihleriniz 21 haziranmiy di? bence idrar testini erken tarihte yapmayin bosuna uzulmeyin.Tavsiyem az dışarı çıkın kafanızı başka şeylerle de meşgul edin. Benim şimdilik durumum güzel gibi duruyor ama rahime toplanmış kanama noktası var myom var,simdi ben tabiki endiselendim ama bunu saplantı haline getirirsem öncelikle kendime ve bebegime zarar veririm.ben yaptim ve yapıyorum da eminim sizde elinizden geleni yapmışsınız dir bu yüzden gerisini Allahin takdirine bırakın.

Can'ım cevabın için çok teşekkür ederim.çok heyecanlıyız eminim sende bizi anlıyorsun.idrar testi yapmayı düşünmüyorum direk kan testi yaptıracağım

Tabiki çok heyecanlı olucaksiniz bu çok normal ve sizi sonuna kadar anlıyorum.sadece sürekli soru işaretleriyle gunlerinizi sıkıntıya cevirmeyin

canım benim yıne sen bizi yalnız bırakmadın tesekkur ederiz :) insaalah bebişini saglıkla ve hayırla kucagına alırsın :) bu surec doğurana kadar devam ediyor anlaşılan .. sakin olmak lazım gercekten .beklemek zor gelio heyecan dorukta ... teste son 4 gun :)

Şunun şurasında ne kalmış , az daha sabir insallah sende sevgii20 arkadaşımız da p ozitifi göreceksiniz.

Sevgi bonus sizin kaçın i gün emriyosu canlar transferin kaçıncı gunundesiniz...benim 9 günü çıkmıştı kanda test tarihinizi beklemenize gerek yok merkez her ihtimale karşı 14/günü test tarihi veriyorlar canlar..adet belirtilerim çok olmustu iyiye işaret canlar..Allahım kan can versin minislerinize inş ben hep öyle dualar etmistim..

Allah razı olsun Can'ım.bonus la ikimizin ki 5.gün embriyosu. Transferin 8.günündeyiz.inşallah dediğin gibidir Can'ım rabbim Melek'lerimizi bize bağışlasın.sende hamilesin sanırım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çok sukur hamisim canım erbil beyin vesilesiyle erbil beyin elleri uguu geldi bu merkezde ilk pozitifim..inş sağlıklı da alırım.kucağıma..

Canim valla bi umutlandim yazdiklarini okuyunca insallah tutunmustur bebislerimiz bende 3 gun sonra falan yaptircam insallah guzel haberleri veririz sevgi ile

Canim valla bi umutlandim yazdiklarini okuyunca insallah tutunmustur bebislerimiz bende 3 gun sonra falan yaptircam insallah guzel haberleri veririz sevgi ile
Can'ım ben pazartesi yaptırmak istiyordum aslında kan testini ama sıra bulamadım salı günü yaptırıcam mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…