Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Hayırlısıyla kucaginiza almak da nasip olsun insallah.

İdrar testi yapacak cesaretim yok çok büyük bi stres.senin 3.gün embriyosu olmasına rağmen 7.gün öğrenmen şans gerçekten

2.günde beklenen bölünmeyi gerçekleştirdiği için riske atmadan dondurmak istemişler.Yok canim 3.denemem ocak ayında 8 haftalik kalp durması sonucu bir dusugum oldu.
Önemli olan şuan hamile olman ne güzel bir mutluluk inşallah bu mutluluğu bizler de yaşarız

Yeniden tedavi mi oldun yoksa dondurulan embriyolardan mı denemiştin

İdrar testi yapacak cesaretim yok çok büyük bi stres.senin 3.gün embriyosu olmasına rağmen 7.gün öğrenmen şans gerçekten
Canım korkunu ecele faydası yok derler buyuklarimiz..benim başka merkezde 4 tüp negatif denemem oldu 8 günü hep idrardan bakardım hep tek çizgi çıkmıştı 12 güne. Kadar ve kan testine hazırlikli giderdim..kan testinde öğrenmek benim için daha büyük yikim olurdu..ama tam tersi olanda çok idaradâ negatif çıkıp kanda pozitif goren var..canım idarar negatif ciksada kan testine kadar hep umut ederdim çok uzulmezdim..canı. Bende belirti göğüs uçlarında ağrı vardı ilk dirt gun kasiklardâ agri ve bel ağrısı oldu 4 gün sonra sadece âra ara adet omucam ağrısı olmuştu hata transferimin 9/günü gece uykumdan uyandıracak kadar adet agrim olmuştu..

Amin canım Allah bebis isteyen herkeze nasip etsin hamis olanlarada sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..canım sen erbil beye devam ediyormusun muayeneye..nifty testi yaptırdınmi..
sevgii20 canim dondurulmuş yumurtaların vardı çok sukur onları kullandık. @gulneeva77, erbil beyle 11 haftadan sonra yolları ayırdık,gebelik takibi yapıyormuş.ikili test yaptim ben temiz çıktı.nifty testini doktorum sordu da ben yapmicam.

Benim hiç Ağrı'm yok bi belirti arıyorum ama bulamıyorum.

4 denemede eminim çok acılar yaşamışsındır gerçekten çok zor.

Bebişin hayırlı olsun canım

Canım benım de ıcten sısme var bi arayıp sorayım o zaman simdi nereye vursam morarıyo hassaslaştı heralde

Canım benım de ıcten sısme var bi arayıp sorayım o zaman simdi nereye vursam morarıyo hassaslaştı heralde
Böyle iğneyi yaptığın yerde sertlik ve basınca hafif acı varsa merak etme bazen öyle oluyo.deri hassaslastigi için morarma normal ama dediklerimi yaparsan ins o lmicak artık. Bende artık hiç olmuyor du.tabi artık yapmıyorum dr b iraktirdi

canım suan bahçecidemisin yine ben sehir dışından geliyorum zor oluyor bizim için ama erbil beyde çok bilgili olduğu için başka doktora hiç gitmedim..kendisimi bıraktı seni canım nift testi şimdiki doktorunmu istedi bende ikili test yeterli diye düşünüyorum ben daha yaptırmadım bakalım 10 gün sonra tekrar randevum va erbil beyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…