- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.241
Hayırlısıyla kucaginiza almak da nasip olsun insallah.Canlar bende erbil beyin vesilesiyle hamis kaldım canım benim üçüncü günü emriyosuydu her ihtimale karşı 14 günü test tarihini yazıyorlar..ben transferin 7 günü idrardan bakmistim beli belirsiz çıkmıştı çift çizgi iki sabah tekrarladim çizgi koyulasinca transferin 9 günü kanda öğrenmiştim hamis olduğumu..
İdrar testi yapacak cesaretim yok çok büyük bi stres.senin 3.gün embriyosu olmasına rağmen 7.gün öğrenmen şans gerçektenCanlar bende erbil beyin vesilesiyle hamis kaldım canım benim üçüncü günü emriyosuydu her ihtimale karşı 14 günü test tarihini yazıyorlar..ben transferin 7 günü idrardan bakmistim beli belirsiz çıkmıştı çift çizgi iki sabah tekrarladim çizgi koyulasinca transferin 9 günü kanda öğrenmiştim hamis olduğumu..
Amin canım Allah bebis isteyen herkeze nasip etsin hamis olanlarada sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..canım sen erbil beye devam ediyormusun muayeneye..nifty testi yaptırdınmi..Hayırlısıyla kucaginiza almak da nasip olsun insallah.
2.günde beklenen bölünmeyi gerçekleştirdiği için riske atmadan dondurmak istemişler.Yok canim 3.denemem ocak ayında 8 haftalik kalp durması sonucu bir dusugum oldu.[/QUOTÖnemli olan şuan hamile olman ne büyük mutluluk inşallah bizler de bu mutluluğu yaşarız
Önemli olan şuan hamile olman ne güzel bir mutluluk inşallah bu mutluluğu bizler de yaşarız2.günde beklenen bölünmeyi gerçekleştirdiği için riske atmadan dondurmak istemişler.Yok canim 3.denemem ocak ayında 8 haftalik kalp durması sonucu bir dusugum oldu.
Yeniden tedavi mi oldun yoksa dondurulan embriyolardan mı denemiştinEvet doğru söylemiş ,çok sukur bebegim şimdilik iyi, dün doktora gittim detaylı bakti hersey şimdilik gayet normal suruyo dedi.benim 2.gün embriyosuydu ve 16.gün test yapmıştım...az daha sabret ins yüzünüz gülecek.
Canım korkunu ecele faydası yok derler buyuklarimiz..benim başka merkezde 4 tüp negatif denemem oldu 8 günü hep idrardan bakardım hep tek çizgi çıkmıştı 12 güne. Kadar ve kan testine hazırlikli giderdim..kan testinde öğrenmek benim için daha büyük yikim olurdu..ama tam tersi olanda çok idaradâ negatif çıkıp kanda pozitif goren var..canım idarar negatif ciksada kan testine kadar hep umut ederdim çok uzulmezdim..canı. Bende belirti göğüs uçlarında ağrı vardı ilk dirt gun kasiklardâ agri ve bel ağrısı oldu 4 gün sonra sadece âra ara adet omucam ağrısı olmuştu hata transferimin 9/günü gece uykumdan uyandıracak kadar adet agrim olmuştu..İdrar testi yapacak cesaretim yok çok büyük bi stres.senin 3.gün embriyosu olmasına rağmen 7.gün öğrenmen şans gerçekten
Amin canım Allah bebis isteyen herkeze nasip etsin hamis olanlarada sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..canım sen erbil beye devam ediyormusun muayeneye..nifty testi yaptırdınmi..
Benim hiç Ağrı'm yok bi belirti arıyorum ama bulamıyorum.Canım korkunu ecele faydası yok derler buyuklarimiz..benim başka merkezde 4 tüp negatif denemem oldu 8 günü hep idrardan bakardım hep tek çizgi çıkmıştı 12 güne. Kadar ve kan testine hazırlikli giderdim..kan testinde öğrenmek benim için daha büyük yikim olurdu..ama tam tersi olanda çok idaradâ negatif çıkıp kanda pozitif goren var..canım idarar negatif ciksada kan testine kadar hep umut ederdim çok uzulmezdim..canı. Bende belirti göğüs uçlarında ağrı vardı ilk dirt gun kasiklardâ agri ve bel ağrısı oldu 4 gün sonra sadece âra ara adet omucam ağrısı olmuştu hata transferimin 9/günü gece uykumdan uyandıracak kadar adet agrim olmuştu..
4 denemede eminim çok acılar yaşamışsındır gerçekten çok zor.Canım korkunu ecele faydası yok derler buyuklarimiz..benim başka merkezde 4 tüp negatif denemem oldu 8 günü hep idrardan bakardım hep tek çizgi çıkmıştı 12 güne. Kadar ve kan testine hazırlikli giderdim..kan testinde öğrenmek benim için daha büyük yikim olurdu..ama tam tersi olanda çok idaradâ negatif çıkıp kanda pozitif goren var..canım idarar negatif ciksada kan testine kadar hep umut ederdim çok uzulmezdim..canı. Bende belirti göğüs uçlarında ağrı vardı ilk dirt gun kasiklardâ agri ve bel ağrısı oldu 4 gün sonra sadece âra ara adet omucam ağrısı olmuştu hata transferimin 9/günü gece uykumdan uyandıracak kadar adet agrim olmuştu..
al benden de o kadar. benim de hiç belirtim yokBenim hiç Ağrı'm yok bi belirti arıyorum ama bulamıyorum.
Bebişin hayırlı olsun canımCanım korkunu ecele faydası yok derler buyuklarimiz..benim başka merkezde 4 tüp negatif denemem oldu 8 günü hep idrardan bakardım hep tek çizgi çıkmıştı 12 güne. Kadar ve kan testine hazırlikli giderdim..kan testinde öğrenmek benim için daha büyük yikim olurdu..ama tam tersi olanda çok idaradâ negatif çıkıp kanda pozitif goren var..canım idarar negatif ciksada kan testine kadar hep umut ederdim çok uzulmezdim..canı. Bende belirti göğüs uçlarında ağrı vardı ilk dirt gun kasiklardâ agri ve bel ağrısı oldu 4 gün sonra sadece âra ara adet omucam ağrısı olmuştu hata transferimin 9/günü gece uykumdan uyandıracak kadar adet agrim olmuştu..
Bugün tüp Bebek'le hamile kalmış bi arkadaşa sordum belirtin var mıydı diye.o ne belirti yaşamış nede akıntısı olmuş.inşallah bizimde pozitiftiral benden de o kadar. benim de hiç belirtim yok
insallah bizler de alırız bu mutlu haberi :)Bebişin hayırlı olsun canım
İnşallah.kişiden kişiye göre değişiyor demekki belirtiler.rabbim bu mübarek günlerde biZede hayırlı evlatlar verir inşallahinsallah bizler de alırız bu mutlu haberi :)
Aynen benim de 2 arkadasım ole dedi ve C calikusu2912 arkadas ta ole dıyor. insallah hayırla ve saglıkla mutlu haberlerimizi alırız.Bugün tüp Bebek'le hamile kalmış bi arkadaşa sordum belirtin var mıydı diye.o ne belirti yaşamış nede akıntısı olmuş.inşallah bizimde pozitiftir
Canım benım de ıcten sısme var bi arayıp sorayım o zaman simdi nereye vursam morarıyo hassaslaştı heraldeCanım clexan iğneyi ilk yaptığım zamanlar sürekli morardi hatta bir gun sismisti iki gün yapma demişti doktorum.benim sana tavsiyem su, clexan iğneyi yapicagin zaman derin nefes al iğneyi nazikçe batır zaten kolayca giriyor ve yaptıktan sonra kolonyali pamuğu en az beş dk yaptığın yere hafif basılı tut ovma morarmanin olmayacağını düşünüyorum.çünkü ben ne zaman böyle yapmaya basladim morarma ve acı olmadı artık.
Böyle iğneyi yaptığın yerde sertlik ve basınca hafif acı varsa merak etme bazen öyle oluyo.deri hassaslastigi için morarma normal ama dediklerimi yaparsan ins o lmicak artık. Bende artık hiç olmuyor du.tabi artık yapmıyorum dr b iraktirdiCanım benım de ıcten sısme var bi arayıp sorayım o zaman simdi nereye vursam morarıyo hassaslaştı heralde
yarın anlattıgın gıbı yapıcam canım sagol:)Böyle iğneyi yaptığın yerde sertlik ve basınca hafif acı varsa merak etme bazen öyle oluyo.deri hassaslastigi için morarma normal ama dediklerimi yaparsan ins o lmicak artık. Bende artık hiç olmuyor du.tabi artık yapmıyorum dr b iraktirdi
canım suan bahçecidemisin yine ben sehir dışından geliyorum zor oluyor bizim için ama erbil beyde çok bilgili olduğu için başka doktora hiç gitmedim..kendisimi bıraktı seni canım nift testi şimdiki doktorunmu istedi bende ikili test yeterli diye düşünüyorum ben daha yaptırmadım bakalım 10 gün sonra tekrar randevum va erbil beyle..sevgii20 canim dondurulmuş yumurtaların vardı çok sukur onları kullandık. @gulneeva77, erbil beyle 11 haftadan sonra yolları ayırdık,gebelik takibi yapıyormuş.ikili test yaptim ben temiz çıktı.nifty testini doktorum sordu da ben yapmicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?