- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.621
Cok sagol bende oyle okadar mutluyumki anlatamam sanaBanada adetin 2 günü gel dedi yarın gidicem sevindim senin adına bahçeci güvenilir bir yer ve erbil bey çok iyi dr.
Senin sorunun neydi canımCok sagol bende oyle okadar mutluyumki anlatamam sana
Ya super bi merkez dr Oyle calisanlari Oyle, ya ben medicanada sigorta hastanesindeymisim sanki,oyle igrenc vi hastaneydi,ama allah izin verirse transfer olsun ,keseyi goreyim gidicem kavga edicem o pislik yere bagira bagira rezil edicem onlari
Haram zikkim olsun o hastaneye emegim
Merhabalar arkadaslar, ben 2. deneme için arastırmalara basladım. İlk denemem erbil beydeydi. negatif sonuclanmıstı. yumurta tembellği dışında bir sorun görunmuyordu. Negatif sonuctan sonra sadece genetik test yapıldı. şükür uyumlu çıktı.2. tup denemesini de erbil beyde yaptıran arkadaslar , siz hangi testleri yaptırdınız? hiçbisey arastırılmadan 2. denemeye gecilmesini istemiyorum. histeroskopi, bagışıklık testi, pıhtılaşma testi gibi testler yapılıyormus. bi akıl verin bana bunlar yapılmadan 2. yı denemeli mıyım?[/QUOTE
Aaa gercekmi ,peki kac yumurta toplanmisti,ama dr cok iyi isinde gercekten bilgili bi dr,bence ona guven onu birakma derim
bunları bana da yaptı zaten. herkese aynı uyguluyo bu kısmı.ben tutmama sebebinin arastırılmasını ıstıyorumBenden 2.denemede kan degerleri prolaktin tiroit demir seker bu testleri istemisti,sonra 6 tane vitamin verdi biz hemen baslamadik zaten, 2 ay vitaninleri kullandim 3 .ay basladik ve halada iciyorum ilaclari asla birakma dedi,ve ilk dosyama bakarak ilaclar farkliydi,adetleri farkliydi ,daha azdi ilaclarim,peki senden kac yunurta toplanmisti
Erbil bey zaten yapılması gerekenleri size söyleyecektir.bizimde 5 olumsuz denemeden sonra genetik test,achg embriyo kromozom analizi ve Era testi yapıldı.Merhabalar arkadaslar, ben 2. deneme için arastırmalara basladım. İlk denemem erbil beydeydi. negatif sonuclanmıstı. yumurta tembellği dışında bir sorun görunmuyordu. Negatif sonuctan sonra sadece genetik test yapıldı. şükür uyumlu çıktı.2. tup denemesini de erbil beyde yaptıran arkadaslar , siz hangi testleri yaptırdınız? hiçbisey arastırılmadan 2. denemeye gecilmesini istemiyorum. histeroskopi, bagışıklık testi, pıhtılaşma testi gibi testler yapılıyormus. bi akıl verin bana bunlar yapılmadan 2. yı denemeli mıyım?
Benden 2.denemede kan degerleri prolaktin tiroit demir seker bu testleri istemisti,sonra 6 tane vitamin verdi biz hemen baslamadik zaten, 2 ay vitaninleri kullandim 3 .ay basladik ve halada iciyorum ilaclari asla birakma dedi,ve ilk dosyama bakarak ilaclar farkliydi,adetleri farkliydi ,daha azdi ilaclarim,peki senden kac yunurta toplanmisti
Merhaba şeker ve tiroit testlerini aile hekimliği yapıyormu acaba? Yoksa devlet hastanesinemi gitmek lazım? Bu şeker testi uzun sürüyormu? İşe gidiyorumda zamanı öğrenmem lazım cnm??Cok sagol bende oyle okadar mutluyumki anlatamam sana
Ya super bi merkez dr Oyle calisanlari Oyle, ya ben medicanada sigorta hastanesindeymisim sanki,oyle igrenc vi hastaneydi,ama allah izin verirse transfer olsun ,keseyi goreyim gidicem kavga edicem o pislik yere bagira bagira rezil edicem onlari
Haram zikkim olsun o hastaneye emegim
Bana Cgh uygulandiKızlar embriyolara genetik test olarak ngs testimi kullanılıyor cgh mı?
Merhaba şeker ve tiroit testlerini aile hekimliği yapıyormu acaba? Yoksa devlet hastanesinemi gitmek lazım? Bu şeker testi uzun sürüyormu? İşe gidiyorumda zamanı öğrenmem lazım cnm??
Sorununuz neydi cnm?Benim korkulu ruyam su genetik test.Cunku embriyolarim hep bozuk cikiyor
Teşekkürler cevap için, burda da yapılmıyor diye biliyorum, tiroit testide normalden farklı galiba anti tp tpo bunlardamı yapılmıyor peki?Merhaba gamer123;
Şu şeker testi benim kabusumdu,kan vermek yüzünden.3 saatlik istendi benden.Sağlıl ocağında yapılmıyormuş bizim burda.Tıp merkezinde yaptırmaya karar verdim,hem parmaktan alınıp bakılıyordu.Sevinmiştim.Son kan almaya 10 dk kala asistana dedim parmaktan bakılıyor diye,olmazzz dedi.Erbil bey kabul etmiyormuş,illa damardan olacakmış.İptal ettirdim mecburen...
Sonrada gittim Bahçecide yaptırdım... 2 saat sürdü.Önce kanı alıyorlar şekerli suyu içtikten 1 saat ve 2 saat sonrasına bakmışlar bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?