- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.641
Benim daha yapılmadı, yapılacak hiçte sormayı unuttum umarım yeni olan ngs yapılırNeden genetik test yapıldı?
Benimde recombine test yaptırmam lazımmış ama çoooookk pahalı.Direkt embriyoya neden yapılmıyor acaba,hiçte sormadım ama...
Yastan dolayi dediler.Yasim 41.8 tane embriyo genetik testte gitti Bir tane saglam geldi.Digerleri cop oldu ve odedigimiz para da cabasiSorununuz neydi cnm?
Yastan dolayi dediler.Yasim 41.8 tane embriyo genetik testte gitti Bir tane saglam geldi.Digerleri cop oldu ve odedigimiz para da cabasi
Teşekkürler cevap için, burda da yapılmıyor diye biliyorum, tiroit testide normalden farklı galiba anti tp tpo bunlardamı yapılmıyor peki?
Sizin yasiniz kacBizimde gecen sefer 4 tane 5.gun embriyosu gitti saglikli gelen olmadi şimdide 3 tane gonderildi ama allah buyuk hiç umudum yok,hele sizin 8 de 1 i okuyunca iyice umutsuz oldum.
Her embriyo icin $350 odedik.Dunyanin parasi yani $2800 .Yastan dolayi yapmamiz lazim dediler.Hic Bu genetik testte de guvenmiyorum.Bence sadece bosuna para veriyoruzBu embriyoya yapılan genetik test ücreti nedir?
@Nazli023 Şimdi size yaşınız 40 ın üstünde,gelin genetik test yapalım mı dediler durduk yere?
Genetik test bizde yaptırdık devlette yapılıyor ilgili bölüme yönlendirmişti doktor, sonucu bir ay civarında çıkıyorNeden dolar üzerinden hesaplanıyor onu da anlamış değilim.Bizim yaptırmamız istenen testte sanıyorum 950 dolar+kdv
Akraba olduğumuzdan dolayı isteniyor.Devlette yapılabilir birşy de değil sanırım.Ben yada eşim yaptıracak,taşıyıcı bir hastalık varsa yine diğerimizde yaptıracak sanırım,ikimizde de varsa embriyoya genetik test.Ki birde ameliyat olacağım,oda var...
Bi diyorum yaptırmayalım testleri,sonra vicdan azabıda çekmek istemiyorum.Ne yapacağız bilmiyorum...
Siz ne kadar ödedinizGenetik test bizde yaptırdık devlette yapılıyor ilgili bölüme yönlendirmişti doktor, sonucu bir ay civarında çıkıyor
Rabbim emeklerimizi boşa vermesin.Dünyanın masrafı ve eziyeti.İnşallah sonucu iyi olur hepimiz içinNeden dolar üzerinden hesaplanıyor onu da anlamış değilim.Bizim yaptırmamız istenen testte sanıyorum 950 dolar+kdv
Akraba olduğumuzdan dolayı isteniyor.Devlette yapılabilir birşy de değil sanırım.Ben yada eşim yaptıracak,taşıyıcı bir hastalık varsa yine diğerimizde yaptıracak sanırım,ikimizde de varsa embriyoya genetik test.Ki birde ameliyat olacağım,oda var...
Bi diyorum yaptırmayalım testleri,sonra vicdan azabıda çekmek istemiyorum.Ne yapacağız bilmiyorum...
Sizin yasiniz kac
Genetik test bizde yaptırdık devlette yapılıyor ilgili bölüme yönlendirmişti doktor, sonucu bir ay civarında çıkıyor
devlette test ücretsiz, muayene ücreti sadece (eczanede alınan) varSiz ne kadar ödediniz
2 düşüğüm olduğu için istendiSiz neden yaptırdınız? Bana dedikleri çok farklı sanırım.Bende geçen sene kendi araştırmalarımla genetik bölümüne gidip bilgi almak ve önlem olarak test yaptırmak istedim.Ailede bir hastalık yok,düşük yok,ölü doğum yok vs... diye gerek yok test yaptırmaya dediİlla kötü birşy yaşamam mı gerekiyor yani...
Bakırköy sadi konuk hastanesini aradım,buaradan bir arkadaşın tavsiyesiyle,oda akrabalıkla ilgili yapılan bir test yok,yine de genetik danışmanlık için randevu alabilirsiniz dedi.Pazartesi gününe randevu aldım...
Siz nerede yaptırdınız? Ben devlette yapılabilecek benzer bir test var mı diye sordum ama ona cevap vermediler,yok demekki
Evet bence de yeterince zaman ayirmiyor hastalarina.Herkes dunyanin parasini harciyor ve bes dakika bile surmuyor dr gormek.Kafanizdaki butun sorular cevapsiz kaliyorArkadaslar ben iki kez denedim erbil beyde ikincisi dondurulmus embriyolarlaydi 2 tane koyulmustu ilki kimyasal gebelik 2.ise hic tutmadi esimin ileri hizli spermi 0 ins 2017de tekrar deneyecegiz ama erbil beye gitmeyecegim evet pozitif bir doktor ama saatlerce belkliyoruz ve 5 dakikada hemen yanindan ayrilmak zorunda kaliyoruz soru bile sormaya vakit bulamadim resmen o kadar para verip bu sekilde hizmet almak zaten zor bir surecte beni ve esimi cok daha fazla yipratti birde genc oldugum icin yumurtalarimda sorun olmadigi icin hep olumlu sonuc alacakmisiz gibi konustu belkide bu nedenle cok ozen gostermedi simdi yeni bir dr bulmak istiyorum ama artik heryer ticaret haneye donmus durumda ne kadar aci ki gittikce umutlarimiz yok oluyo hem.maddi hem manevi anlamda cok yipraniyoruz
Insallah iyi sonuclar alirsinizBizimde gecen sefer 4 tane 5.gun embriyosu gitti saglikli gelen olmadi şimdide 3 tane gonderildi ama allah buyuk hiç umudum yok,hele sizin 8 de 1 i okuyunca iyice umutsuz oldum.
Canım çok geçmiş olsun Allahım.bir daha yaşatmasn ins çok zor süreç hem maddi hem.manevi ama.bence Erbil bey doğru doktor ve. Başka merkezde uc tüp denedim her yerde bekleme olayı var mallesef..Erbil bey ilk denememde hamiş kaldım önce Allahın izni sonra Erbil beyin vesilesiyle rezervi az hastalarda başarılı buluyorum Erbil beyi benim yumurta rezervim yerlerdeydi bazen hiç yumurtam bile olmazdı ama.esimde problem yoktu çok şükür..Bence Erbil bey ciddi ciddi konuş son şansım de mesela başka deneme yapicak durumum yok dedi bana her zaman sana kesin hamile kalican diyemem derdi her zaman durumum vahim olduğumun farkındaydı zaten ama Allahım ol desin yeterki oluyor şimdi gün sayıyorum darısı başına olsun canım..Memorialde Semra hanım var erkek sperm azliginda başarılı bir doktor 40 yaş topiginde bir arkadaşımız orda hamiş kaldı mesela.. Bahçecinin labartuvari iyi benim dolenmedi yumolsar dolenme olmuştu mesela Erbil beyin kullandığı iğneler sayesinde..Arkadaslar ben iki kez denedim erbil beyde ikincisi dondurulmus embriyolarlaydi 2 tane koyulmustu ilki kimyasal gebelik 2.ise hic tutmadi esimin ileri hizli spermi 0 ins 2017de tekrar deneyecegiz ama erbil beye gitmeyecegim evet pozitif bir doktor ama saatlerce belkliyoruz ve 5 dakikada hemen yanindan ayrilmak zorunda kaliyoruz soru bile sormaya vakit bulamadim resmen o kadar para verip bu sekilde hizmet almak zaten zor bir surecte beni ve esimi cok daha fazla yipratti birde genc oldugum icin yumurtalarimda sorun olmadigi icin hep olumlu sonuc alacakmisiz gibi konustu belkide bu nedenle cok ozen gostermedi simdi yeni bir dr bulmak istiyorum ama artik heryer ticaret haneye donmus durumda ne kadar aci ki gittikce umutlarimiz yok oluyo hem.maddi hem manevi anlamda cok yipraniyoruz
Çok sorgulamakta doğru bulmuyorum ben Erbil bey tedaviye başlayınca hiç sorgulamadim Mesela hep bana güven her şey yolunda derdi..Evet bence de yeterince zaman ayirmiyor hastalarina.Herkes dunyanin parasini harciyor ve bes dakika bile surmuyor dr gormek.Kafanizdaki butun sorular cevapsiz kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?