- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.581
Canlar ben de erbil beyin hastasıyım.zor hastalardan biriyim. Yaşım38 .İlk denememiz olacak.geçen ay tek yumurta vardı şükür o da döllenmiş.acaba kaç yumurta toplayacak merak ediyorum.bu arada ben saracoglunun incir kuru ve aslanpencesini 15+ 15 gün uyguluyorum ise yaradi.
Bende yarin kontrole gidiyorum 2.gunu baslayacaktik regli gunumun,yine korkular sardi beni,sinir gerginlik umutsuzluk hersey var,ins bu son olur da,rabbim canima can katar
Canım bugünden itibaren zeytinyağında bir gece bekletilmiş incir sabah aç karınla ye iki hafta yap onunda yumoslara yararı var ve günde uc hurma ye ben tedavime başladığımda kullandığım şeyler..
Tüp bebekle hamiş kaldım dort sene korunmaadik ama nafile bir kere bile normal yolla hamile kalamadim Fsh yüzünden..gulneva sen normal yolla mı hamiş kalmıştın cnm tüp bebekle mi sorcam sorcam unutuyorum.
Tüp bebekle hamiş kaldım dort sene korunmaadik ama nafile bir kere bile normal yolla hamile kalamadim Fsh yüzünden..
Daha önce.hikayeme yazmıştım sana canım iki sayfa önce sen erbil.beye guven e2tedaviye başlanmadan mutlaka bakılır..ilk denemende mi oldun cnm? erbil bey de tedavi gördün dimi? benden E2 tahlili İstedi neden acaba ya senden de ıstemıs mıydı
Daha önce.hikayeme yazmıştım sana canım iki sayfa önce sen erbil.beye guven e2tedaviye başlanmadan mutlaka bakılır..
Moral.bozmak yok büyücek inş o yumoslar dediğim.vitaminleri al eczanede balparmagin propolis ari sutu karışımı var onuda al kendini bakima al goruncek o yumurtalar Allahinda izniyle ben kaç ay elim boş döndüm tedavilerimden biraz sabır ve zaman canım..uff yumurtalarım buyumemiş göremedi o yuzden bu e2 tahlılını ıstedi. cok üzüldüm yaa napçağımı sasırdım artık.
Moral.bozmak yok büyücek inş o yumoslar dediğim.vitaminleri al eczanede balparmagin propolis ari sutu karışımı var onuda al kendini bakima al goruncek o yumurtalar Allahinda izniyle ben kaç ay elim boş döndüm tedavilerimden biraz sabır ve zaman canım..
amh testim 0.05 çıktı.bursada 2 doktor uğraşmak istemedi.bence incir kürsünün etkisi var.sinyora merhaba, benım kadar zor bir hasta değilsindir emin ol. senin sorunun neydi acaba benım gıbı yumurtan mı yoktu? ıncır kürü sayesınde mi 1 yumurtan oldu. valla bır yumurtam olsa havalara uçarım herlde
amh testim 0.05 çıktı.bursada 2 doktor uğraşmak istemedi.bence incir kürsünün etkisi var.
gürkan uncu yu hiç duymadım açıkçası.hangi klinikte.amh ne oluyor. bende oyle bır test yok. yada var ben bilmiyorum. bende bursadayım. Gürkan uncu var o da çok iyi bursa'da ben ona gıdıyordum. muayne ucretı cok pahalı geldi bıraktım. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Simdi gordum yazmissin ,guzeldi muayne etti,sonra igneleri ve yutmam gereken ilac verdi kullaniyorum iste,c.tesi kontrol var,bakalim rabbim tez zamanda nasip etsin dileyen isteyem herkese,sen nasilsin? Neler yaptin?uumutozgur merhaba cnm naptın nasıl geçti kontrol merak ettim.
gürkan uncu yu hiç duymadım açıkçası.hangi klinikte.
Simdi gordum yazmissin ,guzeldi muayne etti,sonra igneleri ve yutmam gereken ilac verdi kullaniyorum iste,c.tesi kontrol var,bakalim rabbim tez zamanda nasip etsin dileyen isteyem herkese,sen nasilsin? Neler yaptin?
Canim tlf yokmu ozelden yazsana whatsaptan konusalim,anlatayim sanaamin canım Allah herkese nasip etsin inş. senin yumurtalarıını kaliteli yaptırmaya çalışıyo dımı ilaçlarla?
benim güzel geçmedi cnm ya en son gecen hafta gitmiştim işte yıne yumurta göremedi bende. ptesi günü e2 tahlılı ıstedi o tahlılde belli olcakmıs yumurtam oluştu mu oluşmadı mı. bakalım tahlıl gunumu beklıyorum bende cnm.hayırlısı olsun.
Canim tlf yokmu ozelden yazsana whatsaptan konusalim,anlatayim sana)
Merhaba umutözgür benimde 2. Tedavim ilkini başka yerde yaptım negatif oldu bunu ise bahçeci fulyada doktorum erbil yağmur benimde 8 falan gözüküyordu 7 tane toplandı 4 dü döllendi ama 5.güne 3 kaldı sadeceAsmin tedavin sirasinda gozuken 7 tanemiydi ? 3 umu dollendi? Yani elinde kalan 3 tane oldu dimi? Benimde cuma gunu toplanacak bende 8 tane dendi dollenmeye goremi elimizde kalan hesaplaniyor.benim 2.tedavim olacak ama,nezaman transfer edilecek sana ve hangi merkezdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?