Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Merhaba umutözgür benimde 2. Tedavim ilkini başka yerde yaptım negatif oldu bunu ise bahçeci fulyada doktorum erbil yağmur benimde 8 falan gözüküyordu 7 tane toplandı 4 dü döllendi ama 5.güne 3 kaldı sadece
Adet olunca gidicem tekrar ondan sonra trasver karar vericek

Merhaba umutözgür benimde 2. Tedavim ilkini başka yerde yaptım negatif oldu bunu ise bahçeci fulyada doktorum erbil yağmur benimde 8 falan gözüküyordu 7 tane toplandı 4 dü döllendi ama 5.güne 3 kaldı sadece
Benimde erbil bey,cok tatli bi dr ,ilk gun benimle hic konusmamisti ,sonra gittigimde konustuk cok samimi ve pozitif bi dr,benimde cuma gunu toplanacak ins rabbim sana bana isteyen herkese nasip eder,bu sefer umutluyum cok ,ama yinede korkum var,benim ilk tedavim de transfer edilmedi iptal edilmisti tedavim,yumurtalar kalitesiz dendi,pek bilgide verilmedi gerci,bu gece 4 tane ignem var,yarin igne ilac yok, cuma gunu benide alacak,peki olumlu oluncada 2.gunu ariyormu hemen,benim.ilkinde sabahina aramislardi olumsuz diye,sorun neydi peki ???

Acaba benimde adet olunca karar verilecek,bilmiyorumki transfer nasil oluyor hic yasamadigim icin bu duyguyu ?
Canım yumurtalar toplanıyor narkoz altında basit işlem SONRA dr gelip bilgi veriyor sana kaç adet toplandı diye ertesi sabahda emriyologlar arayıp bilgi veriyorlar kaçı döllendi diye daha sonra döllenme aşamalarını bilgilendiyor lar

Erbil bey rahimi dinlendirip trasver yapıyor yumurta toplama işleminden sonra

Erbil bey rahimi dinlendirip trasver yapıyor yumurta toplama işleminden sonra
Aaaa bu cok guzel oldu ,telas heyecan birbirine karismayacak,buna sevindim gercekten,yumurta toplanma islemini yasadim ) transfer islemini yasamadim,bu guzel oldu bak buna sevindim, diger pislik merkez oyle degildi, allahin dan bulsunlar,

Benim icin dua edin yarin lutfen,dualarinizi eksik etmeyin,yarin yumurtalar toplanacak,rabbim nasip etsin hayirli evlatlar ins

Olsun adaysin,valla kafam yerinde degil hic kusuruma bakma...uyku tutmadi beni ,erkenden kalkacagim oysa ki

Evet toplandi,sende bahcecideydin dimi,10 tane toplandi cok mutluyum ya,erbil bey geldi hersey yolunda dedi ,cok mutluyum asmin anlatamam sana okadar mutluyum ki ,ya adetten sonra gel dedi ,yarin haber vercekler bana yunurtlarin dollenmesi ile ilgili haber vercekler ins,ya 10 tane toplandi acaba kac tanesi dollenecek iyimi kalitesi acaba aklimda hep, ama umutluyum cok,ayni zamanami geliyo acaba senle transferimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…