- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.601
Adet olunca gidicem tekrar ondan sonra trasver karar vericekMerhaba umutözgür benimde 2. Tedavim ilkini başka yerde yaptım negatif oldu bunu ise bahçeci fulyada doktorum erbil yağmur benimde 8 falan gözüküyordu 7 tane toplandı 4 dü döllendi ama 5.güne 3 kaldı sadece
Benimde erbil bey,cok tatli bi dr ,ilk gun benimle hic konusmamisti ,sonra gittigimde konustuk cok samimi ve pozitif bi dr,benimde cuma gunu toplanacak ins rabbim sana bana isteyen herkese nasip eder,bu sefer umutluyum cok ,ama yinede korkum var,benim ilk tedavim de transfer edilmedi iptal edilmisti tedavim,yumurtalar kalitesiz dendi,pek bilgide verilmedi gerci,bu gece 4 tane ignem var,yarin igne ilac yok, cuma gunu benide alacak,peki olumlu oluncada 2.gunu ariyormu hemen,benim.ilkinde sabahina aramislardi olumsuz diye,sorun neydi peki ???Merhaba umutözgür benimde 2. Tedavim ilkini başka yerde yaptım negatif oldu bunu ise bahçeci fulyada doktorum erbil yağmur benimde 8 falan gözüküyordu 7 tane toplandı 4 dü döllendi ama 5.güne 3 kaldı sadece
Acaba benimde adet olunca karar verilecek,bilmiyorumki transfer nasil oluyor hic yasamadigim icin bu duyguyu ?Adet olunca gidicem tekrar ondan sonra trasver karar vericek
Canım yumurtalar toplanıyor narkoz altında basit işlem SONRA dr gelip bilgi veriyor sana kaç adet toplandı diye ertesi sabahda emriyologlar arayıp bilgi veriyorlar kaçı döllendi diye daha sonra döllenme aşamalarını bilgilendiyor larAcaba benimde adet olunca karar verilecek,bilmiyorumki transfer nasil oluyor hic yasamadigim icin bu duyguyu ?
Erbil bey rahimi dinlendirip trasver yapıyor yumurta toplama işleminden sonraCanım yumurtalar toplanıyor narkoz altında basit işlem SONRA dr gelip bilgi veriyor sana kaç adet toplandı diye ertesi sabahda emriyologlar arayıp bilgi veriyorlar kaçı döllendi diye daha sonra döllenme aşamalarını bilgilendiyor lar
Aaaa bu cok guzel oldu ,telas heyecan birbirine karismayacak,buna sevindim gercekten,yumurta toplanma islemini yasadimErbil bey rahimi dinlendirip trasver yapıyor yumurta toplama işleminden sonra
Öncekini nerden yaptırdınAaaa bu cok guzel oldu ,telas heyecan birbirine karismayacak,buna sevindim gercekten,yumurta toplanma islemini yasadim) transfer islemini yasamadim,bu guzel oldu bak buna sevindim, diger pislik merkez oyle degildi, allahin dan bulsunlar,
Beylikduzu medicanaÖncekini nerden yaptırdın
Bir kaç ilaç verdi antibiyotik verdi onun dışında vitamin verdiPeki o dinlenme suresinde ilac kullaniyormusun erbil bey herhangi bi ilac veriyormu peki
Anladim,hayirlisi rabbim nasip etsin herkese insBir kaç ilaç verdi antibiyotik verdi onun dışında vitamin verdi
İnşallah hepimize canımAnladim,hayirlisi rabbim nasip etsin herkese ins
Bütün dualarım seninle bol şanslarBenim icin dua edin yarin lutfen,dualarinizi eksik etmeyin,yarin yumurtalar toplanacak,rabbim nasip etsin hayirli evlatlar ins
Allah razi olsun ,ins bende senin gibi anne olurum ,cok sagol..Bütün dualarım seninle bol şanslar
Kız bende daha anne olmadım ki bende bekliyorum inşallah ocağı amaAllah razi olsun ,ins bende senin gibi anne olurum ,cok sagol..
Ne yaptın canım toplandımı yumurtalarOlsun adaysin,valla kafam yerinde degil hic kusuruma bakma...uyku tutmadi beni ,erkenden kalkacagim oysa ki
Evet toplandi,sende bahcecideydin dimi,10 tane toplandi cok mutluyum ya,erbil bey geldi hersey yolunda dedi ,cok mutluyum asmin anlatamam sana okadar mutluyum ki ,ya adetten sonra gel dedi ,yarin haber vercekler bana yunurtlarin dollenmesi ile ilgili haber vercekler ins,ya 10 tane toplandi acaba kac tanesi dollenecek iyimi kalitesi acaba aklimda hep, ama umutluyum cok,ayni zamanami geliyo acaba senle transferimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?