Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

herkese selamlar. Büyük bir sabırla 1-669 sayfaya kadar hepsini okudum ve çok mutlu oldum. Tabiki negatif alan arkadaşlarımız olmuş ancak bir yerden sonra kısmet dememiz gerekiyor diye düşünüyorum Buradaki yorumlar ve bir arkadaşımın tavsiyesi ile bende soluğu Bahçeci de aldım. Tabiki Erbil beyde. Meyerse sırtımda koca bir yük taşıyormuşum bunu görüşme bittikten sonra anladım. Sağolsun bizi inanılmaz rahatlatdı ve Mart'a kadar vitaminleri kullanıp başlıyacaz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah en güzel haberleri buradan yazarsınız bize de Erbil beyin yanına gittikten sonra gerçekten çok Mutlu çıkıyor insan. İnsanı çok rahatlatıyor inanılmaz pozitif bir doktor..ilk denemeniz mi olacak?

Çok teşekkür ederim. Benim bu 3. Denemem olacak ilk ikisi başka bir merkezde olmuştu sayelerinde kendimi neredeyse 50 yaşında gibi hissetmişim. Ama öyle bişey yokmuş tabiki sıkıntılarımız var ama en azından menepoz diye bişey yokmuş. Siz başladınız mı? Yoksa çoktan bebişinizi kucağınıza aldınızda bize destek mi oluyorsunuz

QUOTE="Cemrem Aras, post: 49896409, member: 807857"]Bende 2 hafta sonra baslicam tedaviye kismetse erbil beyle[/QUOTE]
Hayırlı olur inşallah. Vitaminleri kullanıyorsunuz değil mi ? Size hangi vitaminler verildi. Çok sordumgaliba

Malesef biz de 2 kez denedik biri bahçecide diğeri başka bir yerde oldu bahçecideki tedavimizin sonucu pozitif oldu ancak bebişimizin kalbi durdu ve alındı Diğeri transfere dahi gidemedi embriyolarımızın hepsi öldü kalitesizmiş Bahçecide 1 tane dondurulmuş embriyomuz vardı onu genetik teste gönderdik sonuç sağlıksız çıktı ve o da transfer edilemedi. Maddi ve manevi olarak çok yorulduk çok üzüldük gerçekten zor bir süreç. Şuan beklemedeyiz ama bir yandan da beklemekle zaman kaybediyor gibi hissediyorum. İnşallaj Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize nasip etsin. Sizin de tedaviniz hayırlı olsun. Aşama aşama paylaşın bizimle buradan destek olalım bu zor dönemlerimizde birbirimize

QUOTE="Cemrem Aras, post: 49896409, member: 807857"]Bende 2 hafta sonra baslicam tedaviye kismetse erbil beyle
Hayırlı olur inşallah. Vitaminleri kullanıyorsunuz değil mi ? Size hangi vitaminler verildi. Çok sordumgaliba[/QUOTE]
Bende pco var eşim de sorun yok ona sadece gıda takviyesi verildi su oralet gibu olanlar var ya bana da dogum kontrol hapı verildi kistim i kontrol altına almak için bir paket bitti şimdi 2.paketteyim 10 tane falan kaldı birde bende trioid çıktı solgar selenyum verdi D3 vitamini delavit omega 3 bir tane daha vardı adını unuttum onlar bitti suan trioid D3

Hayırlı olur inşallah. Vitaminleri kullanıyorsunuz değil mi ? Size hangi vitaminler verildi. Çok sordumgaliba
Bende pco var eşim de sorun yok ona sadece gıda takviyesi verildi su oralet gibu olanlar var ya bana da dogum kontrol hapı verildi kistim i kontrol altına almak için bir paket bitti şimdi 2.paketteyim 10 tane falan kaldı birde bende trioid çıktı solgar selenyum verdi D3 vitamini delavit omega 3 bir tane daha vardı adını unuttum onlar bitti suan trioid D3[/QUOTE]
Ve doğum kontrol hapıni kullanıyorum esimin de bitti

Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım. 3 ay önce erbil bey ile görüşmeye gitmiştim. Şubat ayında başlama kararı almıştık. Dün adetimin 2. Günüydü ve gittim. İğnelerim yazıldı tarif edildi. En son ise muhasebeye yönlendirildik fiyat bilgisi almak için. 17 bin fiyat çıkardılar. Bu durumda iptal etmek zorunda kaldım. 9.denemem ve son şansımdı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar çaresizim ki. Psikolojik olarak çöktüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…