- 5 Ocak 2017
- 95
- 34
- 3
- 34
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.721
Hasta olmayı bekliyorum 3 tane kadın doğum hapım kaldı kismetse haftaya baslanirSiz ne zaman başlıyorsunuz
Hayırlısı olsun canımHasta olmayı bekliyorum 3 tane kadın doğum hapım kaldı kismetse haftaya baslanir
haklısın cnm bilgilendirme yapılması ve o zamanki fiyatların sana uygulanması lazımdıGenetik test ücreti zaten heryerde aynı ücret. Benim kızdığım olay 3 ay önce görüşmeye gittiğimde fiyat bilgilendirilmesi yapılmamasını. 3 ayım boşuna gitti. Ozaman itiraz etme hakkım olabilirdi. Başka bir yerde yaptirabilirdim. Ben şimdi ne yapayım kime gideyim.
Evet ben fiyati cikardim1000 euro o testin fiyatı cnm
Canım era testini arastirmaktayim. Olumlu sonuç alanların sayısı daha azından gibi.Evet ben fiyati cikardim
Anlamadim daha mi az demek istedinCanım era testini arastirmaktayim. Olumlu sonuç alanların sayısı daha azından gibi.
Başkanı merkezlere oldu canım diğer denemelerimRabbim maddi manevi dayanma gücü versin kolay değil. benimde 6.denemem olucak bahçeciye gitmeyi düşünüyorum. sizin bütün denemeleriniz bahçecide mi oldu?
Aynen az demek istedimAnlamadim daha mi az demek istedin
6750 tüp bebek ücreti ilaçlar hariç. 1500 2000 civarı ilaçlar tutuyor. Embriyo dondurma 1500 TL rahim dinlendirme 500 TL embriyo kapsamlı genetik tarama 350 usd ( embriyo başına) Era testi 1000 euro Cd56 746 + anestezi 378. Bu şekilde canım
BurdayizBence de kizlar burda toplanip konussakndertlessek iyi olmazmi nerede erbil hocanin hastalari
Sayimiz cok az :) ben regl olup cyclo kullanip tedaviye baslayacagim sen ne durumdasinBurdayiz
Benim de doğum kontrol hapım dün bitti büyük ihtimal yarın adet olurum ama benim ilk gün gelmiyor fazla yinede 1 gun mu sayılır onda kararsız kaldimSayimiz cok az :) ben regl olup cyclo kullanip tedaviye baslayacagim sen ne durumdasin
Çok heyecanlıyım ilk deneyimim büyük ihtimal bende pazartesi yada salı iğneler e baslicam o kadar umitlendim ki kötü mü yapıyorum bilmiyorum internetten hep bebek kiyafetlerine bakıyorum dislerimi yaptırdımSayimiz cok az :) ben regl olup cyclo kullanip tedaviye baslayacagim sen ne durumdasin
Iyi yapmissin bosver umutlarimiza birsey olmasin yeter :) benim 3. Denemem ilk defa gibi hissediyorum kendimi insallah bende mart gibi basliycam 1 haftadir belim kasiklarim cok agriyor ama hasta olamadimÇok heyecanlıyım ilk deneyimim büyük ihtimal bende pazartesi yada salı iğneler e baslicam o kadar umitlendim ki kötü mü yapıyorum bilmiyorum internetten hep bebek kiyafetlerine bakıyorum dislerimi yaptırdım
Aa sizin sorununuz neydiIyi yapmissin bosver umutlarimiza birsey olmasin yeter :) benim 3. Denemem ilk defa gibi hissediyorum kendimi insallah bende mart gibi basliycam 1 haftadir belim kasiklarim cok agriyor ama hasta olamadim
Once tuplerim tikali denildi sonra yumurta rezervi az denildi ama 2 tesivimden 1 tanesi transfer edilmedi digeride yorum yapmak istemiyorum insallah bu sefer iyi olacak sizin sorununuz nedirAa sizin sorununuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?