Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Eee numaralarimizi yazalım burdan ne olcakki. Yada özelden yazalım. Gerçi burdan da yazsak bi şey olmaz

Özelden nerden atılıyor. Ben burdan yazıyorum eftelya sen ekle beni cnm. Bu arada benim adım gulsah 05052290128

anladım, bendede pco görünümü çıktı yeni yeni. bütün tahlıllerım yapıldı, hsg de yeni..bende pgt yaptırmayacagım sanırım .. benım d vıtamını ve demır eksıklıgım zaten var bılıyorum ama b12 de sorun yoktu ama hoca yınede yazmıs kullancagım galıba..hayırlısı olsun ..umrm iyi haberler verirsiniz bizede ornek olursunuz

Eki Görüntüle 1966142

Bugün transferimin 8. Günü ve kardeşimin zoruyla test yaptım kızlar.Durum şimdilik bu :)
Selam canım İnan şu anda o kadar mutluyum ki hayırlı olsun inşallah. Ben gayet net çift çizgiyi görüyorum yani . Bugün aldığım ikinci hamilelik haberi Çok sevindim çokkkk.
Beni de bi heyecan sardı pazartesi başlıyorum bende.

Bakalım kan değerim ne diyecek,ben henüz şaşkınım :)

İnşallah hayırlı haberlerini alırız.İstersen numaranı gönder whatsapp grubu kurduk,oraya ekliyim seni de.Konuşup tanışıyoruz kızlarla,daha iyi oldu...

G gamer123 özelden yazacaktım ama kapalı galiba.İstersen sende numaranı yaz,whatsapp grubu kurduk Erbil beyin hastaları olarak,sende katıl...
Çift çizgiyi görmüşsün tebrikler bende transferin 8 günden itibaren yapmıştım idrar testi ve çift çizgi çıkmıştı ve hamileydim üç gün bekledim 10 gün kan tahlili ne gittim şimdi minigim kucağımda çok şükür kan testine git canım kesin hamissin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…