Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Yani bende çok araştırma yaptım. İlk denememi memorialda yaptirdim. Sonuç negatifti. Şimdi bahceci erbil bey yada güvenç bey. İstanbul tup bebek merkezinde aret bey var birde. Bende Erbil beyde karar kilicam gibi. Siz görüstunuzmu erbil beyle. İlk denemenız mi

3/4kere gidiyorsun. Benim 6. gün toplanmıştı. Ve sadece folik asit kullanmistim

Canim benim ilk tup bebek denemem erbil beyde yapmak istedim bir arkadaşım da orta yaptırdı oğlu oldu aralikta gittim vitaminler verdi elevit te var içinde o yorumları bende okudum öyle bir şey olsa türkiyede yasaklanır di. Subatta reglimin 2.günü gittim 3 4 kez çağırdı muayene ye tahminen 10 11. Günler yumurta toplandı tekrar ilaç verdi adet im in 2.günü gittim kontrol etti 15.gun tekrar çağırdı kontrol e sonra 1 hafta sonra transfer oluyor

ilk denemem olacak. görütüm ve muane oldum, mustafa acet i düşünüyordum ama histeroskopi dediği için vazgeçtim. medical park ulun veya serdar koç diğer seçenekelrim. Serdar koçlada görüştüm. Ulun bey ede muane ücreti ödeyeceğim galiba. tüp e baslamadan bi tüp bebek parası harcadım bile...

Peki sizin sebep nedir ? bende çok sey var morfoloji 0 gibi...

umrm tedaviniz güzel ilerliyordur ve iyi haberleri almıssınızdır. Peki sormak istiyorum , elevit dışında benexol b12 , omepa da kullandınız mı? yanı bu eksiklikler olsun olmasın herkes mi kulalnıyor onu ögrenmek istiyorum. birde folik asit kullandır dımı ? hangi marka ? son bir sorumdaha kaç yumurta toplandı ve pgt yaptırdınız mı ? teşekkürler..inanın kararsız oldugumuz ıcın sızlerden fıkır alamk ıyı gelıyor

Aynen o vitaminleri bende kullanıyorum transfer günümü bekliyorum ve bildiğim kadarıyla hamilelik boyunca bu vitaminler hep kullanılıyor ve bu vitaminler cok pahali bilmiyorum nasıl olcak bende pco Var 5 gün embriyoşu 2 tane var 6.gün bir tane var

Pgt diye bir şey yaptirmadim ben daha önce rahim filmi çektirmistim onu gosterdim bir sürü kan tahlili falan zaten bildiğim kadarıyla bu vitaminlerin içinde folik asit etkisi de var ayrı vermiyor erbil bey

Bizde bir problem yok deniyor. Ama bi şekilde olmuyor. Ben karar verdim. Erbil beyden randevu aldım. Haftaya cumartrsi gorusecegim

Çok sevindim darısı başıma bende bugün yapacaktım idrar eşim izin vermedi
Senin kaçıncı günün? Bende sinirle yaptım zaten.Korkuyordum,moralimi bozmak istemiyordum,hayatıma devam ediyorum ne güzel diye :)

İnşallah pozitiftir seninde canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…