- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.901
Arkadaslar Merhaba. Benden tup bebek magdurlarindanim. İlk deneyimim memorialda ve negatif. Şimdi bahceci kliniginde yaptırmak istiyo
rum lakin doktor konusunda kararsızim. Yardımcı olur musunuz. Yani mustafa bahçeci hasta takibi yapamıyormus. Bende Erbil bey ve Güvenç Bey konusunda kararsizim
Canım takılma sayıya burdan okuyorum 25 yumurtası olanlar var ama 5.güne giden 2 yada 3 sayısı değil kalitesi önemliymiş hiç böyle şeyler düşünme sağlıklı olsun 1 tane tutunur yeterBende bu embriyo sayilarina takiliyorum.hep 2 tane 3 tane kaliyor.soyle benim 7 embriyom var diyeni hic duymuyorum mesela.bazi hastalar varki sebepsiz infertilite.tup bebek yaptiriyor.sperm yumurta sorunu yok.enazindan boyle hastalarin fazla embriyosu olusmasi lazim diyorum.
Sağol canım inşallah yaşimdan 36 iki tane 5.gğn em yosun trasver edildiAllah inşallah yüzünü guldurmeyi nasip eder. Kesinlikle çok zor bir süreç. Kac yaşındasın. Kac tane transfer edildi
Canım takılma sayıya burdan okuyorum 25 yumurtası olanlar var ama 5.güne giden 2 yada 3 sayısı değil kalitesi önemliymiş hiç böyle şeyler düşünme sağlıklı olsun 1 tane tutunur yeter
Onu biliyorum cnm.cghli embriyo transfer edildi mesela bana.oda tutmadi.saglikli bi embriyoydu.hersey allahtan olmazsa olmuyor iste.benim 4.olucak bu.ama benim takildgm 5.gune herkesinmi az embriyosu kalir??? Hadi bizde sorun var diyorum.ama sorunsuz tup bebek yaptiranlar var.yada 5 yumurtasi olaninda 2 embriyosu kaliyor.25 olaninda.benim bu dikkatimi cekti.enazindan soyle 5 6 tane embriyo olsa.bazen ozelliklemi az birakiliyor diye dusunmuyor degilim.
canın ben genetik tarama testi yaptırmıştım birde pıhtılaşma testi o kadar sonra vitaminlere başladım 2 ay sonra tedaviye başladım.Hadi inşallah tutunurlar. Erbil bey nasıl ikinci denemeni orda yaptırırken farklı bi araştırma yapıyor mu. Nasıl bir tedavi uyguladi
canın ben genetik tarama testi yaptırmıştım birde pıhtılaşma testi o kadar sonra vitaminlere başladım 2 ay sonra tedaviye başladım.
Vallahi tamda benim düşündüğüm şey.Geçenlerde de yazmıştım.3 embriyom vardı 3. Gün dondurulan.Transfer öncesi çözdürüldü,5. Güne kadar arayıp bilgi verdiler gayet iyi diye.Transfer günü bir tanesini eledik,en iyisini transfer edip yarına kadarda kalan 1 taneyi gözlemleyip duruma göre donduracağız dediler.Ama ertesi gün de dondurulacak kalitede değildi dendi...
Hadi benim kaliteli değildi,burda bir çok kişiyi gördüm transfer günü sadece 1 tanesi iyi deyip transfer edilip dondurulacak embriyosu kalmayan.Benim de kafam karıştı ama biri yazmıştı en iyisini seçiyorlar,olmayacak gibiyse boş yere ümit vermiyorlar diye.Bilemedim
Zeynep Kamil araştırma has.bu arada belirti varmı sende canım çok ümitsizliğe kapılıyor um bazenBu testleri nerde yaptırdın?
3.gun dondurup. Transfer oncesi cozdurup tekrar 5.gunumu beklettiler.
Zeynep Kamil araştırma has.bu arada belirti varmı sende canım çok ümitsizliğe kapılıyor um bazen
Ümitsizliğe kapılmayın. Ve kesinlikle belirti arama canim. Benim ilk demede bi sürü belirti vardı olmadı amaZeynep Kamil araştırma has.bu arada belirti varmı sende canım çok ümitsizliğe kapılıyor um bazen
Haklısın canım olumlu düşünelim pozitif şeyler yaşayalım yoksa çekilmezÜmitsizliğe kapılmayın. Ve kesinlikle belirti arama canim. Benim ilk demede bi sürü belirti vardı olmadı ama
Göhüslerim çok sızlıyo bazen sendede oluyormu?Evet aynen...
Bende de hiç bi belirti yok.Gerçi ağrı sızı da ilaçların etkisi sanıyorum,öyle demişlerdi çünkü ağrı,lekelenme olursa korkma,belirti değil,ilaçların etkisidir dediler...
Ama bu kezde diyorum ilaçlar etki etmiyor mu
Göhüslerim çok sızlıyo bazen sendede oluyormu?
Siz de Mi Erbil beyde baslayacaksiniz. Ben henüz karar veremedim. Siz neye göre karar vrdinizMerhabalar sanırım erbil beyde başlayacagım, pgt yaptırıyor musunuz ?
Siz de Mi Erbil beyde baslayacaksiniz. Ben henüz karar veremedim. Siz neye göre karar vrdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?