- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.241
gamze bantlar sana lazım değil mi? ben sana 4 kutu göndermiştim.Arkadaslar mrblar tup bebege yeni baslayanlar varsa mj atin elimde 5 kutu climara fort bant var birde gonalf 450 var daha tek doz kullanildi
Erbil beyin hastasiyim.Tekrarlayan dusuklerim var.transfer tarihi kararlastirildiginda bu tarihten once era testi yapacagini soyledi erbil bey.Era testi yaptiranlardan yorum.rica ediyorum.era kimlere yapilmali ? Ne zaman yapilmali
Erbil beyin hastasiyim.Tekrarlayan dusuklerim var.transfer tarihi kararlastirildiginda bu tarihten once era testi yapacagini soyledi erbil bey.
Ben kendiliginden hamile kalabiliyorum.Ama yine era yapacagini soyledi erbil bey hamileliklerim dusukle sonlaniyor.Bende merak ediyorum nedenini .Bu gittigimde nicin era benim icin gerekli soracagim.Sizede yazarim burdan.Era hic gebe kalamayanlar icin mi ??kimyasalda mi? Gerekli acaba ? Ayrica diyelim.era icin calisma yapildi ve otarihlerde uygun cikmadi rahim.? Somrasinda bidaha era icin ucretmi odenicek ?
Genelde hamile kalamayanlar icin diye okutum sitelerde .Rahmin tutucukluk zamanini tayin etmek icin.Era hic gebe kalamayanlar icin mi ??kimyasalda mi? Gerekli acaba ? Ayrica diyelim.era icin calisma yapildi ve otarihlerde uygun cikmadi rahim.? Somrasinda bidaha era icin ucretmi odenicek ?
Ben kendiliginden hamile kalabiliyorum.Ama yine era yapacagini soyledi erbil bey hamileliklerim dusukle sonlaniyor.Bende merak ediyorum nedenini .Bu gittigimde nicin era benim icin gerekli soracagim.Sizede yazarim burdan.
Sizin probleminiz kimyasal gebelik miydiTesekkur ederim..bende merak ediyorum
Cunku baska bi doktor.era hic gebelik.edemeyenler icin uygun bir test dedi kafam.karisti....hersey kafamixi karistiriyor
Sizin probleminiz kimyasal gebelik miydi
Tesekkur ederim..bende merak ediyorum
Cunku baska bi doktor.era hic gebelik.edemeyenler icin uygun bir test dedi kafam.karisti....hersey kafamixi karistiriyor
Bende dogal yoldan hamile klabiliyorum.kalp atisi durup kurtaj oluyorum.genetik olarak problemimiz yok sadece pihtilasmam var.ocak 22 sinde rendevum var daha sonrasinda yumurta toplama islemi yapilacak embriyolar genetige gidecek erayi da transfer tarihinden once yapacagini söyledi.size nasil bir plan yapti acaba ornegin bize transferi yazin yapacagini soyledi okadar uzar mi surec.benimde aklima takilan sorular varYani 3 yilda 3 gebelik.1 de tuple 4.gebelik...3 ude kimyasal..bitanesine 10.hafta kalbi durdu..
Bende dogal yoldan hamile klabiliyorum.kalp atisi durup kurtaj oluyorum.genetik olarak problemimiz yok sadece pihtilasmam var.ocak 22 sinde rendevum var daha sonrasinda yumurta toplama islemi yapilacak embriyolar genetige gidecek erayi da transfer tarihinden once yapacagini söyledi.size nasil bir plan yapti acaba ornegin bize transferi yazin yapacagini soyledi okadar uzar mi surec.benimde aklima takilan sorular var
Beni sömestr da yum toplama icin cagirdi.Ama bizde en gec mart nisan gibi transfer düşünüyoruz.Yaza mi ???? Vallahi hic okadar bekleyemem..ben subatta istiyorum.en gec oda.. ben sadece hemen istiyoruzz dedim.oda dedigim.testleri omce yaptirin da dedi.. kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?