Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Arkadaslar slm 7 haftalik hamileyim kese gayet guzel bebegin kalp atisi guzel ama kanamam var nedeni ne olabilir doktora acilede gittim PROBLEM YOK DEDILER NEDIR SEBEB

Erbil beyin yeni yerinde mi tedavi oldunuz. Ne kdr a mal oldu... birde mikrocip..picsi filan var mi ? Acibadem fulyada ilgi alaka nasil

Evet biz sehir disindan geldik gayet her sey iyidi erbil hoca basarili.bir doktor.samimi tedavisi guzel biz sehir disindan geldik 15 binlira gitti 7000 tup bebek parasi ilaclar var kullanilacak kan testleri esinin sperm testi vb

Arkadaslar slm 7 haftalik hamileyim kese gayet guzel bebegin kalp atisi guzel ama kanamam var nedeni ne olabilir doktora acilede gittim PROBLEM YOK DEDILER NEDIR SEBEB
Dinlenin yatın uzanın.birlikte transferimiz yapılan arkadaşında kanaması oluyordu.surekli olarak perinatalogda takipteydi.plazenta asagida çıktı onun.sonuc bu kadar yani :) gecmis olsun tekrar

Evet biz sehir disindan geldik gayet her sey iyidi erbil hoca basarili.bir doktor.samimi tedavisi guzel biz sehir disindan geldik 15 binlira gitti 7000 tup bebek parasi ilaclar var kullanilacak kan testleri esinin sperm testi vb

Dna hasar testimi yapildi.. ??sonucu ne cikti..size era yapildimi

Arkadaslar mrb 7 haftalik hamileyim bugun ozele gittik bebegin kalp atisini.dinledik gayet guzel ordak geldikten 2 saat sonra vajinamdan kan gelmeye basladi pihtili falan hemen acile kadin doguma gittik orda kanama.yok.dediler gayet kesede guzel.dediler eve geldim vajinami sildikce geliyo sizce normalmi arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…