- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.261
Beni sömestr da yum toplama icin cagirdi.Ama bizde en gec mart nisan gibi transfer düşünüyoruz.
Canim keseyi gordunmuArkadaslar mrblar 7 haftalik hamileyim vajinamda yanma var ve kasik agrisi var sebebi nedir
Hadi hayirlisi gozun aydin olsunEvwt gordum gayet guzel.oldugunu soylediler bu hafta kalp.atisina bakcakalr
Canim 8 gun falan duruma goreIyi aksamlar yumurta olgunlasmasi toplama kac gun suruyor
Doktorunuz erbil bey mi ne diyorArkadaslar slm 7 haftalik hamileyim kese gayet guzel bebegin kalp atisi guzel ama kanamam var nedeni ne olabilir doktora acilede gittim PROBLEM YOK DEDILER NEDIR SEBEB
Dinlenin yatın uzanın.birlikte transferimiz yapılan arkadaşında kanaması oluyordu.surekli olarak perinatalogda takipteydi.plazenta asagida çıktı onun.sonuc bu kadar yani :) gecmis olsun tekrarArkadaslar slm 7 haftalik hamileyim kese gayet guzel bebegin kalp atisi guzel ama kanamam var nedeni ne olabilir doktora acilede gittim PROBLEM YOK DEDILER NEDIR SEBEB
Evet biz sehir disindan geldik gayet her sey iyidi erbil hoca basarili.bir doktor.samimi tedavisi guzel biz sehir disindan geldik 15 binlira gitti 7000 tup bebek parasi ilaclar var kullanilacak kan testleri esinin sperm testi vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?