- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.281
Canim doktor normal diyorsa endiselenme bide erbil hocaya sordunmu o ne diyor ona danis yerlesmediir buyuk ihtimal.Arkadaslar mrb 7 haftalik hamileyim bugun ozele gittik bebegin kalp atisini.dinledik gayet guzel ordak geldikten 2 saat sonra vajinamdan kan gelmeye basladi pihtili falan hemen acile kadin doguma gittik orda kanama.yok.dediler gayet kesede guzel.dediler eve geldim vajinami sildikce geliyo sizce normalmi arkadaslar
Canim sen diger tedavilerini nerede oldun sizin sorununuz ne neden olumsuz oldu?Erbil beyin yeni yerinde mi tedavi oldunuz. Ne kdr a mal oldu... birde mikrocip..picsi filan var mi ? Acibadem fulyada ilgi alaka nasil
Canim ilk zamanlar oluyomus sen rahat ol herkez normal diyor tadini cikar bence.allahin izniyle bir sorun cikmazBiraz once gittik yine acile ultrastona girdik her set normal
Canim sen diger tedavilerini nerede oldun sizin sorununuz ne neden olumsuz oldu?
Gozunuz aydin.rabbim kucaginiza almayi nasip etsin.Iki transfer yapilip biri mi tuttu acabaErbil hoca normal diyo.bizde tedbir amacli.kadin dogum.acile gittik doktor bem kanama goremedim.dedi
Medikalparktan cogu kisi memnun degilmis birkac kisiden duymustum.hayirlisi olsun kimde karar verdinMedical park .. morfoloji 0 .. kimyasal gebeliklerim var. Sebepsiz olarak soylemislerdi
Ama hafif pco cikti..tupten once yoktu ama simdiiii cikolata kistim.var.yani sorum.cok .
Canim senin kafani allakbullak etmisler anlasilan.sen gelebiliyorsan erbil hocaya gel en dogrusunu o soyler sanaArkadaslar mrb 7 haftalik hamileyim dun ozele.gittim kese gauet guzel kalp atisi ordan geldikten sonra kanama basladi az az geliyodu yine kadin doguma acile gittik oda ben kanama goremiyom.dedi bugin devam etti kanama yine acile gittik bunun sebebi nedir nedim dusuk riskide olabilir bebegin gelisimi ile ilgilide olabilir dedi proluton yaptirdim ama onlar 7 haftalik demedi yanilma payi olurmu devlet hastnesinin 5 haftalik 5 gun dedi dun ozel.6 hafta 5 gunluk dedi nedir bu aekadaslar xvplarinizi bekliyom
Merabalar yine ben :) merak ediyorum da bu on bes bin icinde era ,embriyoya genetik test ,dondurma islemlerinden birinden biri var mi.siz bunlari yaptirdiniz miEvet biz sehir disindan geldik gayet her sey iyidi erbil hoca basarili.bir doktor.samimi tedavisi guzel biz sehir disindan geldik 15 binlira gitti 7000 tup bebek parasi ilaclar var kullanilacak kan testleri esinin sperm testi vb
Merabalar yine ben :) merak ediyorum da bu on bes bin icinde era ,embriyoya genetik test ,dondurma islemlerinden birinden biri var mi.siz bunlari yaptirdiniz mi
Yok bu haftasonuna kararimivericem.artikkMedikalparktan cogu kisi memnun degilmis birkac kisiden duymustum.hayirlisi olsun kimde karar verdin
bolbol su ic cnmmmArkadaslar idrarimi yaparken yanma var ve tuvalet hissi var cok ne yapmaliyim
Arkadaslar 7 haftalik hamileyim idrar yollari.enfeksiyonu kanama yaparmi idrarimi yaparken kanda geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?