Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canim doktor normal diyorsa endiselenme bide erbil hocaya sordunmu o ne diyor ona danis yerlesmediir buyuk ihtimal.

Medical park .. morfoloji 0 .. kimyasal gebeliklerim var. Sebepsiz olarak soylemislerdi
Ama hafif pco cikti..tupten once yoktu ama simdiiii cikolata kistim.var.yani sorum.cok .
Medikalparktan cogu kisi memnun degilmis birkac kisiden duymustum.hayirlisi olsun kimde karar verdin

Arkadaslar mrb 7 haftalik hamileyim dun ozele.gittim kese gauet guzel kalp atisi ordan geldikten sonra kanama basladi az az geliyodu yine kadin doguma acile gittik oda ben kanama goremiyom.dedi bugin devam etti kanama yine acile gittik bunun sebebi nedir nedim dusuk riskide olabilir bebegin gelisimi ile ilgilide olabilir dedi proluton yaptirdim ama onlar 7 haftalik demedi yanilma payi olurmu devlet hastnesinin 5 haftalik 5 gun dedi dun ozel.6 hafta 5 gunluk dedi nedir bu aekadaslar xvplarinizi bekliyom

Canim senin kafani allakbullak etmisler anlasilan.sen gelebiliyorsan erbil hocaya gel en dogrusunu o soyler sana

Evet biz sehir disindan geldik gayet her sey iyidi erbil hoca basarili.bir doktor.samimi tedavisi guzel biz sehir disindan geldik 15 binlira gitti 7000 tup bebek parasi ilaclar var kullanilacak kan testleri esinin sperm testi vb
Merabalar yine ben :) merak ediyorum da bu on bes bin icinde era ,embriyoya genetik test ,dondurma islemlerinden birinden biri var mi.siz bunlari yaptirdiniz mi

Merabalar yine ben :) merak ediyorum da bu on bes bin icinde era ,embriyoya genetik test ,dondurma islemlerinden birinden biri var mi.siz bunlari yaptirdiniz mi

Bende merak ediyorum..era 1100 euro yani 5000 tl sirf.. emb genetik emb basina 1000 tl tutar zaten..
Herhalde yoktur dimi ?

15 bin benim gitti ama ben sehir.disindan geldim biz o testleri yapmadik ama.size gerek.duyarsa yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…