- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.301
idrar ylu enfeksiyonu idrarda kan yapar. gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok önemli, düşük riski bile oluşturuyor. ama tedavisi çok kolay, antibiyotikle düzelen bir durum. en kısa sürede doktora gidip idrar tahlili yaptırıp( idrar kültürü,mikrop olup olmadığını tespit ediyor) doktorun verdiği antibiyotiği kullanmak gerekir, gebelik için uygun antibiyotik başlıyorlar. ama ihmal etmeyin. üroloji, enfeksiyon hastalıkları veya kadın doğuma gidilebilir. geçmiş olsunArkadaslar 7 haftalik hamileyim idrar yollari.enfeksiyonu kanama yaparmi idrarimi yaparken kanda geliyo
Canim sen 8 haftalik olmadinmi dahaArkadaslar mrb 7 haftalik hamileyim dun ozele.gittim kese gauet guzel kalp atisi ordan geldikten sonra kanama basladi az az geliyodu yine kadin doguma acile gittik oda ben kanama goremiyom.dedi bugin devam etti kanama yine acile gittik bunun sebebi nedir nedim dusuk riskide olabilir bebegin gelisimi ile ilgilide olabilir dedi proluton yaptirdim ama onlar 7 haftalik demedi yanilma payi olurmu devlet hastnesinin 5 haftalik 5 gun dedi dun ozel.6 hafta 5 gunluk dedi nedir bu aekadaslar xvplarinizi bekliyom
Bizde 15 bine yakın para ödedik ama bu söylediğiniz testlerin hiç birini yaptırmadık ilaçlar iğneler arada yapılan kan tahlilleri ile bizde 15 bine yakın para ödedik o testler bu fiyata dahil değil benceMerabalar yine ben :) merak ediyorum da bu on bes bin icinde era ,embriyoya genetik test ,dondurma islemlerinden birinden biri var mi.siz bunlari yaptirdiniz mi
kadailar Erbil yağmur ücretsiz ön görüşme yapıyor mu?Erbil hoca karizmasinin cizilecegi yerle asla calismaz guzel olmasa
450 tlAr
kadailar Erbil yağmur ücretsiz ön görüşme yapıyor mu?
ücretsiz öngörüşme yapıyor dediler muayene olursa 450 tl diye biliyorum450 tl
Teşekkürlerücretsiz öngörüşme yapıyor dediler muayene olursa 450 tl diye biliyorum
Günaydın ben varım.43.5 yaşında hamile kaldım.44 yaşımın başlarında da inş. Anne olacağımArkadaşlar merhaba,
Erbil bey'in ileri yaş 39 ve üstü tedavi olup başarılı sonuçlanan arkadaşlar var mı??
GünaydınGünaydın ben varım.43.5 yaşında hamile kaldım.44 yaşımın başlarında da inş. Anne olacağımErbil bey bahceci fulyada iken geçen sene havuz yöntemi embriyoların genetiğe gönderilmesi, era testi ve cd56 testi yapıldı.embriyoları erbil beyde olusturduk tedavimin tamamı ve bebegimin vesilesi kendisidir. Ama haziranda sanirım oradan ayrıldigi için maddi olarak yeni yerine geçemedim 17 agustosta transferim oldu.mutlu son, 1 tane de genetikten sağlıklı gelen donmuş embriyomuz var.mükemmel bir insan çok zeki calışkan ve basarili bir doktor
Ben varım 40 yaşındayım ilk denemede hamile kaldımArkadaşlar merhaba,
Erbil bey'in ileri yaş 39 ve üstü tedavi olup başarılı sonuçlanan arkadaşlar var mı??
ParisROM Allah bağışlasın evladınıUmut veriyorsunuz... peki Erbil bey ilk deneme de mi pozitif oldu ayrıca çok tahlil ve işlem gerekti mi??Ben varım 40 yaşındayım ilk denemede hamile kaldım
Canim erbil yagmur bahceci klinigi gibi yerlerin maddiyati yuksekParisROM Allah bağışlasın evladınıUmut veriyorsunuz... peki Erbil bey ilk deneme de mi pozitif oldu ayrıca çok tahlil ve işlem gerekti mi??
Teşekkür ederim. İsteyen herkese dua ediyorum. Benimde 3 yıl olmadı. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Erbil beyin Fulyadaki özel muayenehanesine gittim. Öyle çok tahlil falan yok gözünde büyütme. Reglin 2. Gunu gittiğinde eğer bir problem yoksa Direk ilaç ve iğnelere başlıyorsun. Benim öyle oldu ama ilk yumurta toplamamda 2 yumurta. Toplanabildi 1i embriyo oldu. Erbil bey 1 tane embriyo yerine yanına arkadaşlar koyalım diyerek onu dondurdu ve tekrar aynı şekilde ilaç ve iğneler verdi bana. Yeniden yumurta toplama oldu ve ordan da 2 embriyo çıktı. Aslında hep sınırlardaydım yani 1 yumurta 2 embriyo gibi.ParisROM Allah bağışlasın evladınıUmut veriyorsunuz... peki Erbil bey ilk deneme de mi pozitif oldu ayrıca çok tahlil ve işlem gerekti mi??
İnşallah sağlıkla kucağına al bebeğini.. en içten dilerim.. karar vermek çok zor.. Erbil bey bahçeciden ayrılmasaydı belki daha kolay olacaktı ancak dışardan tedaviyi basıl yürütüyor acaba?Teşekkür ederim. İsteyen herkese dua ediyorum. Benimde 3 yıl olmadı. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Erbil beyin Fulyadaki özel muayenehanesine gittim. Öyle çok tahlil falan yok gözünde büyütme. Reglin 2. Gunu gittiğinde eğer bir problem yoksa Direk ilaç ve iğnelere başlıyorsun. Benim öyle oldu ama ilk yumurta toplamamda 2 yumurta. Toplanabildi 1i embriyo oldu. Erbil bey 1 tane embriyo yerine yanına arkadaşlar koyalım diyerek onu dondurdu ve tekrar aynı şekilde ilaç ve iğneler verdi bana. Yeniden yumurta toplama oldu ve ordan da 2 embriyo çıktı. Aslında hep sınırlardaydım yani 1 yumurta 2 embriyo gibi.
Ohoo dedim bu embriyoları transfer edicekte çözdürücekte tutacak ta...
Umutsuzdum yani. E maddi bıyutuda var. Totalde hepsine 20harcamışımdır. Ama işte 3 embriyodan en iyi 2 embriyoyu seçip transfer etti. Biri tuttu allaha şükür.
Yani bana ilk gittiğim gun kendini bana teslim et dedi ben guvendim ve ettim iyi ki de ona gitmişim. Şuan gebeliğimi de kendisi takip ediyor, işallah yavrumu kucağıma o verecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?