Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

İnşallah sağlıkla kucağına al bebeğini.. en içten dilerim.. karar vermek çok zor.. Erbil bey bahçeciden ayrılmasaydı belki daha kolay olacaktı ancak dışardan tedaviyi basıl yürütüyor acaba?
Birşey farketmİyor ki bahçecinin labratuvarı yerine tam karşısında acıbadem fulya hastanesi var onunkini kullanıyor aynı şey canım

Birşey farketmİyor ki bahçecinin labratuvarı yerine tam karşısında acıbadem fulya hastanesi var onunkini kullanıyor aynı şey canım
Ben şehir dışından geleceğim için İstanbul'u çok iyi bilmiyorum .. o zaman iyi miş .. Acıbadem laboratuvarı da bahçeci kadar gelişkindir herhalde

Günaydın
Hızlı cevabın için çok teşekkürler..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!!
Peki son olarak bu testlerle birlikte tedavinin sana toplam maliyeti ne oldu?
Birsey değil dostum :) hatta ben erbil beye giderken 43 yaşındaki bir hastasının embriyosu genetikten pozitif gelmisti bunu söyledi umutlandim.o hastası hamile kaldı ben cok umutlandım.bende 43 e yeni girmistim senden büyük bak dedi. Ki bende 43 e gireli bir iki ay olmustu umut oldu bana o kız. Benim de erbilde ilk denemem ki o yüzden tavsiye ediyoruz. Benim yaşımda genetik test şarttı, sorun cikmasın kesin sonuç olsun diye hepsini yaptık.35.000 tl oldu bir tane de bekleyen embriyom var.başka arkadaşlarda mesela 3 kez deniyor ve 20.000 tl 25.000 tl. herkesin gidiyor zaten . Arı sütü saf bolca ve bal polen karışimi yiyin lütfen.isin sırrı buradan da geliyor.var olan sayı ve kaliteyi yum.nin 2 ye katlıyor.bol sans tedavinde başarılar

Ben hamileyim sukur :)
Günaydın herkese, sevgili basbelasiyim maşallah 9. haftaya girmişsin ne güzel.herkesin bana sorduğu soruyu bende sana sorayım hamilelik nasıl geçiyor ? bulantılar var mı :)) neyseki ikimizde sevindik ve sevinen arkadaşlarımız başka var.Allah diğer isteyen arkadaşlarımıza da tez zamanda bebek haberi versin.bizi de sağlıkla kucağımıza almayı göstersin.
bir de başka arkadaşların 26. haftasına özeniyordum bundan bir kaç hafta önce neyse bana az kaldı yaklaştım.sende bugünlere rahatlıkla gel inş.benim rahat geçiyor

Sukur canim cok yormadi beni Allaha sukur ilk zamanlar halsizdim kotuydum ama bu hafta daha iyiyim aynen canim ya verene hamdolsun bende acaba senin haftana gelirmiyim sanki bana zaman durmus gibi :)) gecer demi zaman beni motive etsene cnaim benim Allahim hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah erbil.bey gercekten iyi bir doktor herkesin yanlislari vardir ama bazen bizde olumlu bakmaliyiz :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. doktorun kimdi?
Benim transfere kadar erbil hocaydi transferi mustafa hoca yapti ikisindende memnundum tek.problemim era benim kafama yatmiyordu arastirmistim erayi yaptirmadan erbil hoca ayrildi mustafa hocada gerek yok dedi yaptirmadim

Benim transfere kadar erbil hocaydi transferi mustafa hoca yapti ikisindende memnundum tek.problemim era benim kafama yatmiyordu arastirmistim erayi yaptirmadan erbil hoca ayrildi mustafa hocada gerek yok dedi yaptirmadim
Allah saglicakla kucaginiza aldirsin insallah.Erbil bey bana da era yapacagini soyledi benim de aklima tek yatmayan era oldu.Birde transferde embriyo sayisina kim karar veriyor.

maşallah zaman durmuş gibi geliyor ama bir yerden sonra 12. 13. haftadan sonra zaman daha çabuk geçiyor.
9. hafta artık rahatlıyorum dediğin bir hafta, daha iyi olduğun haftalar başlıyor. zamanla duruma alışıyoruz herhalde ki alıştıktan sonra zaman geçmeye başlıyor. Erbil beyde iyi evet.çok öpüyorum canım

Merhaba merkeze gitmeden istenilen tahliller var mı biz şehir dışından gelecez çünkü ona göre elimizde tahlillerim izle gelelim

Allah saglicakla kucaginiza aldirsin insallah.Erbil bey bana da era yapacagini soyledi benim de aklima tek yatmayan era oldu.Birde transferde embriyo sayisina kim karar veriyor.
Benimde kafama yatmadi oncesinde konusmustum erbil hocayla hayir gerekli dedi ama ben sartlarima uygun olmadigini biliyordum mustafa hocayla konusmadan erayi iptal.etti

Evet bu hafta daha rahatim en azindan kendime bakabiliyorum makyajimi yapabiliyorum onceki haftalarda ruh gibiydim sukur halimize :) zaman cabuk ve hayirli gecsin hepimize Allahim isteyene evlat versin bizlerde hayirla saglikla kucagimiza alalim insallah

Arkadaslar mrblar cok uzgunum bende 7 haftalikken birden kanamam oldu hemen acile gittik kese gorunmedi dusuk yaptim donmus embriyolarimiz var onlar nasil oluyor

Evet gördüğüm kadarıyla Era testi en maliyetli test .. gerçekten elzem olmadıkça insanlara daha fazla yük yüklemeliler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…