Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Gamzem3535 gamze hanım, size birşeyler sorabilirmiyim özelden Dr Erbil bey ile ilgili? Bana özelden yazabilirmisiniz , memnun kaldınız mı ?

Erbil hocanın kendi kliniği var Acıbadem fulya nın labv kullanıyor. Labv önemli ama bu tamamen nasip kısmet bahçecide tutmayıp(türkiyenin en iyi labv )Eskişehir acıbadem de tutan insanlar var. Hepimizin hakkında hayırlısı.

Senin nasil gidiyor canim

Arkadaşlar aranızda detaylı araştıranı var mı acaba? Acıbadem Fulya hastanesinde tüp bebek labaratuvarı gelişmiş ve kapsamlı mı? Örneğin IMSI tekniği dahil son teknoloji mevcut mu??

Arkadaşlar Erbil bey' in yeni muayenehanesinde tedaviye başlayıp istemiş olduğu testleri yaptıranlar var mı??

Arkadaşlar Erbil bey' in yeni muayenehanesinde tedaviye başlayıp istemiş olduğu testleri yaptıranlar var mı??
Merabalar ,ben erbil beyin yeni yerinde tedaviye basladim.Haftaya yumlar toplanacak .bu asamadan once testlerimi geldigim yerden yaptirmistim.Sadece yapilmayan bi kac testi erbil beyde yaptirdik .yum dan sonra emb. Genitege gidecek arti era testi yapacak erbil bey

Henüz başlamadım ancak karar vermek için araştırma aşamasındayım.. testler için bereye yönlendiriyor Erbil hoca ??

stily tekrar merhaba.. tedavin hayırlı olsun!! Kromozom testlerini nerde yaptırıyorsunuz acaba?

@melikeiron

Testleri genelde klinikte hemşire oluyor, orda alıyor. Sperm koromozon için de e lab ratuarina yönlendiriyor, oda hemen yandaki bina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…