- 14 Ocak 2018
- 95
- 31
- 8
- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.381
Günaydın, güzel bir gün dilerim !! Cevapların için teşekkür ederim.. peki şimdilik test ücretlerini öğrenebilme şansınız oldu mu? Testlere ne kadar ödeniniz ?@melikeiron
Testleri genelde klinikte hemşire oluyor, orda alıyor. Sperm koromozon için de e lab ratuarina yönlendiriyor, oda hemen yandaki bina
Günaydın canım iyi pazarlar.. tedavin hayırlı olsun.. ERA testini kaça ve nerde yaptıracaksın acaba Erbil beyin indirimli anlaştığı bir yer varmış mı?? Embriyo genetiğe nereye gidecekmiş.. Acıbadem labına mı??Merabalar ,ben erbil beyin yeni yerinde tedaviye basladim.Haftaya yumlar toplanacak .bu asamadan once testlerimi geldigim yerden yaptirmistim.Sadece yapilmayan bi kac testi erbil beyde yaptirdik .yum dan sonra emb. Genitege gidecek arti era testi yapacak erbil bey
Gunaydin iyi pazarlar.era kesin degil genetikten 3 ve uzeri saglam embriyom gelirse yapilmiyacak.tekrarlayan dusukleerim var benim.genetik olarak biz de bi problem yok ama bebeklerde var galiba .era 4.5 -4 bin liraydi.Acibademle anlasmali oldugunu oranin labini kullandigini biliyorum.Ama sormadim genetege nereye gidecek diye .Günaydın canım iyi pazarlar.. tedavin hayırlı olsun.. ERA testini kaça ve nerde yaptıracaksın acaba Erbil beyin indirimli anlaştığı bir yer varmış mı?? Embriyo genetiğe nereye gidecekmiş.. Acıbadem labına mı??
Fiyat olarak sehir disindan geldiğiz icin era ,dondurma ,genetik ,yum toplama ,transfer,kalacak yer ,yeme icme ulasim hesabimiza gore 30-35bine mal oluyor bize.Diger yerlere gore pahali.Ama saglikli bir evlada sahip olmak icin goze aldik.Günaydın canım iyi pazarlar.. tedavin hayırlı olsun.. ERA testini kaça ve nerde yaptıracaksın acaba Erbil beyin indirimli anlaştığı bir yer varmış mı?? Embriyo genetiğe nereye gidecekmiş.. Acıbadem labına mı??
Umarım embriyoların sağlam gelir !! Bizde şehir dışından geleceğiz.. ancak Era olmasada hesaplamanız çok yüksek olmuş... İnan gözüm korktu!! Genetik ne kadar peki? Sen .. eşin .. ve embriyolar genetiği değil mi?Fiyat olarak sehir disindan geldiğiz icin era ,dondurma ,genetik ,yum toplama ,transfer,kalacak yer ,yeme icme ulasim hesabimiza gore 30-35bine mal oluyor bize.Diger yerlere gore pahali.Ama saglikli bir evlada sahip olmak icin goze aldik.
Biz memleketten gelis gidis yapamiyoruz vanda ogretmeniz ucak parasi .kalacak yer her sey icinde her geldigimizde harcamalarimizi yaziyoruz.ama bizim tahminimiz 30-35 bini bulur gibi.biz kendi genetik testimizi geldigimiz yerde yaptirdik temiz cikti.embiriyolara genetik test yapilacak.embriyo basi yanlis hatirlamiyorsam bin lira bes embriyo gitse an az 5 bin 5 bin de era 10 bin.transfer ilaclar tahliller 15 bin .edyir 25 bin suan yum buyutme asamasindayiz on gun otel parasi 5 binde otel yeme icme 30 bin ediyor .daha dondurma parasi ucak paralari ivir zivirida hic saymazzsak tabi.Umarım embriyoların sağlam gelir !! Bizde şehir dışından geleceğiz.. ancak Era olmasada hesaplamanız çok yüksek olmuş... İnan gözüm korktu!! Genetik ne kadar peki? Sen .. eşin .. ve embriyolar genetiği değil mi?
Allah yardımcınız olsun!! Umarım maddi manevi Emekleriniz boşa çıkmaz !! Yakınlarda öğretmen evi varmış belki biraz daha uygun olur gerçi siz düşünmüşsünüzdür de :)Biz memleketten gelis gidis yapamiyoruz vanda ogretmeniz ucak parasi .kalacak yer her sey icinde her geldigimizde harcamalarimizi yaziyoruz.ama bizim tahminimiz 30-35 bini bulur gibi.biz kendi genetik testimizi geldigimiz yerde yaptirdik temiz cikti.embiriyolara genetik test yapilacak.embriyo basi yanlis hatirlamiyorsam bin lira bes embriyo gitse an az 5 bin 5 bin de era 10 bin.transfer ilaclar tahliller 15 bin .edyir 25 bin suan yum buyutme asamasindayiz on gun otel parasi 5 binde otel yeme icme 30 bin ediyor .daha dondurma parasi ucak paralari ivir zivirida hic saymazzsak tabi.
Amin .cok tesekkur ederim.ogretmen evlerinde ogretmenden baska herkes kaldigi icin malesef aylar oncesinde aramamiza ragmen her seferin de dolu oluyor:)Allah yardımcınız olsun!! Umarım maddi manevi Emekleriniz boşa çıkmaz !! Yakınlarda öğretmen evi varmış belki biraz daha uygun olur gerçi siz düşünmüşsünüzdür de :)
Amin .cok tesekkur ederim.ogretmen evlerinde ogretmenden baska herkes kaldigi icin malesef aylar oncesinde aramamiza ragmen her seferin de dolu oluyor:)
Arkadaslar bende 2inciye nasipse baslicam 2 aylik hamiledim dusuk oldu allah yardimcimiz olsun hepimizin biz tekrar basa doncez uygun guzel bir otel var acibadem fulyaya yakin hesapli cok[/QU
Hayirli olsun tedaviniz. Otelin ismi nedir acaba
Otelin ismi nedir acabaArkadaslar bende 2inciye nasipse baslicam 2 aylik hamiledim dusuk oldu allah yardimcimiz olsun hepimizin biz tekrar basa doncez uygun guzel bir otel var acibadem fulyaya yakin hesapli cok
Geçmiş olsun ve Allah tekrar yaşatmasın arkadaşım.. otelin ismini paylaşırmısın.. sağol!Arkadaslar bende 2inciye nasipse baslicam 2 aylik hamiledim dusuk oldu allah yardimcimiz olsun hepimizin biz tekrar basa doncez uygun guzel bir otel var acibadem fulyaya yakin hesapli cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?