- 4 Şubat 2018
- 11
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.421
Canim gecmis olsun neden olmamis pekiErbil beye guvenim tam ama benimki tutmadi iki tane 8 hücreli embriyo transfer ettik. Tup ameliyat i da oldum Erbil beyde. 27 yaşındayım. Tutmayinca tutmuyor mu anlamadim neden olabilir. Cok uzgunum.
arı sütünü tek başına saf olarak ve bal poleni de karışım olarak yiyin.ben denedim 2-3 yumurta olurken 5-6 yumurta oldu 1 dolu yumurta iken 4 dolu yumurta alındı Erbil beyde denedim ve başardım.yaşınızda genç olumlu etki ediyor % 99 kişiye. nasıl yiyeceğinizi özelden atarım olmazsa geçmiş olsun moralinizi bozmayın olur pozitif gelirTeşekkür ederim bazen olmayabiliyormus. Kromozamsal olabilir. Rezerv azlığı var. Az yumurta secenegim vardı. İnşallah bi daha yumurta toplayabilirsek yeniden deneyecegiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zor bir süreç.
evet güvenilir yerler var.eğriçayır markası dünya çapında sertifikalı bir firma.buralarda okumuşsunuzdur daha önce tüm kızlar oradan alıyor.Bunlari nereden temin edebilirim guvenilir bir yer var mi? Bir de incir kürü yapmistim iyi gelmisti ama bu sefer de kist oldu. O mu yapti diye korktum biraktim. 3 ay sonra tekrar deneyecegiz. Kullanim seklini yazarsaniz sevinirim.
Iyi aksamlar.sizinde embriyolariniz genetige gitmisti sanirim 4 taneden kaci saglam geldi.arı sütünü tek başına saf olarak ve bal poleni de karışım olarak yiyin.ben denedim 2-3 yumurta olurken 5-6 yumurta oldu 1 dolu yumurta iken 4 dolu yumurta alındı Erbil beyde denedim ve başardım.yaşınızda genç olumlu etki ediyor % 99 kişiye. nasıl yiyeceğinizi özelden atarım olmazsa geçmiş olsun moralinizi bozmayın olur pozitif gelir
Benim 4 embriyodan 2 si sağlam geldi.1 i transfer oldu digeri donduruldu.siz genc olunca genetiğe giden embriyo sayınız iyi maşallah.benimde benim yaşıma göre sayım iyi.Embriyolar hakkinda genetik bir rapo
Iyi aksamlar.sizinde embriyolariniz genetige gitmisti sanirim 4 taneden kaci saglam geldi.
Peki genetik sonucunuz kac gunde gelmisti.ayrica cevaplariniz icin tesekkur ederimBenim 4 embriyodan 2 si sağlam geldi.1 i transfer oldu digeri donduruldu.siz genc olunca genetiğe giden embriyo sayınız iyi maşallah.benimde benim yaşıma göre sayım iyi.
dedikleri süreden daha uzun sürdü.hatırladığım kadarıyla ilki 30 günde 2 ve 3. opuda ise belki 40 günde geldi.ben Erbil bey Bahçeci Fulyada çalışırken tedavi oldum. son opunun sonucundan evvel erbil bey oradan ayrılmıştı.birşey değil :)Peki genetik sonucunuz kac gunde gelmisti.ayrica cevaplariniz icin tesekkur ederim
Ben yaptırmıştım benim ikiz hamileliğim olduğu için ikizlerde daha güvenilir sonuç verdiğini söyledi Erbil bey bende yaptırmıştımMerhabalar arkadaşlar 9 haftalık hamileyim erbil bey son gittiğim kontrolde harmonik test önerdi bunu yaptirinca ikili üçlü teste gerek kalmıyormuş çok daha güvenilirmiş. Aranızda bu testi yaptiran var mı?
Ben yaptırdım harmony test. Diğer testlere gerek kalmıyor bunu yaptırınca. Özellikle aminosentez gibi korkutucu olandan yırtıyosun. Yaptır bence.Merhabalar arkadaşlar 9 haftalık hamileyim erbil bey son gittiğim kontrolde harmonik test önerdi bunu yaptirinca ikili üçlü teste gerek kalmıyormuş çok daha güvenilirmiş. Aranızda bu testi yaptiran var mı?
nereye gitmiş erbil bey bilgin var mı? belki bu tutmazsa bende ona giderim bu sefer.dedikleri süreden daha uzun sürdü.hatırladığım kadarıyla ilki 30 günde 2 ve 3. opuda ise belki 40 günde geldi.ben Erbil bey Bahçeci Fulyada çalışırken tedavi oldum. son opunun sonucundan evvel erbil bey oradan ayrılmıştı.birşey değil :)
Fulya center da yeni kendi klinik actinereye gitmiş erbil bey bilgin var mı? belki bu tutmazsa bende ona giderim bu sefer.
bu sayfada ki hastaları da biliyor aslında Erbil bey uzakta değil aynı yer terrace fulya isimli yerde kendine muayehane açtı. yazın açtı. erbil yağmur.com diye internette sayfası var rahatlıkla kendisini bulabilirsin. transferin hayırlı olsun inş. olur da erbil beye gerek kalmaznereye gitmiş erbil bey bilgin var mı? belki bu tutmazsa bende ona giderim bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?