Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Bende Erbil beyde geçen sene tedavi gördüm.42 bitip 43 e girmek üzereyken tedaviye başladık.dediginiz herseye ki otel yok akrabamda kaldim ama otobüs ve uçak sık sık yolculuk yaptım.direk 35.000 gitti sizin hesabınız da çok kuvvetli düzgün hesap çıkarmışsınız.maaşdan da vitaminler uçaklar otobüsler gitti.35.000 tedavi içindi Allah yardım ediyor korkmayın sıkışmadan ödeniyor kredi çektik bizde halende ödüyoruz. Bende hamileyim

Oncelikle rabbim saglicakla sizi bebeginize kavustursun.insallah bende gorurum karnimin buyudugu gunleri.aslinda bazen stresini yasamiyor degiliz acaba nasil kalkariz altin dan diye.Bu hesplarda ondan:)) Esimde ben de calisiyoruz.cok sukurki en buyuk sansimiz da bu galiba.Ama 30-35 bin bizim tedavimizde gider.Insallah bizde mutlu sona ulasiriz:))

Amin sağol darısı başınıza tedavi sürecinde transfer sonrasında sakin kalıp mutlu olun.transfer sonrası bir sakinlik geliyor insana ben " herseyi yaptım ins. Olur " dedim kendime.baya korkuyordum ama oldu.korkmak gereksizmiş onu anladım.icimde umutta vardı tabi.insallah sende pozitif sonuç aldığın günleri göreceksin.ins. burada bebek haberini vermen dileğiyle

Merhaba arkadaşlar 2 tane 3. Gun embriyo su transfer edildi. Transfer sonrasi 6. gunumdeyim. Crione jel sonrasi kahverengi tortular geliyor iki gündür. Bu ne anlama geliyor. Olumlu mu olumsuz mu? Zaman geçmek bilmiyor.

Merabalar,cuma gune yum toplandi 17 yumdan 12 tanesi dollendi suan 3.gunu sonrada 5.gunu bekliyecegiz.embriyolar genetege gonderilmesi icin.Sizlere sorum ilk tup denemem .Bilmedigim icin korkuyorum 5. Gune en kotu ihtimalle kac embriyo gider acanba.daha genetiktede elenecek o yuzden korkuyorum.

Bende genetiğe gönderdim ve forumlarda okudum.sizin 5 veya 6 embriyo 5. Güne kesin gider çünkü 27 yaşındasınız maşallah durumunuz iyi.bizlerin 35 yaşındakilerin bile genelde 1 veya 2 embriyosu 5. Güne gidiyor.iste benimde gençken durumum sizin gibiymiş diyip icleniyorum.

Insallah ya ne guzel icimi rahatlattiniz yani cok tesekkur ederim.ilk denemem cok bilgim yok genetikdede elenecek transfer icin kalmaz diye korkuyorumm.insallah dediginiz gibi olur.

İlk denemenize olmasına rağmen neden genetiğe gönderdi doktor? Yaşınız çok genç inş güzel haberler verirsiniz .

Insallah ya ne guzel icimi rahatlattiniz yani cok tesekkur ederim.ilk denemem cok bilgim yok genetikdede elenecek transfer icin kalmaz diye korkuyorumm.insallah dediginiz gibi olur.
27. Yaşındayken sizin olmayacak da kimin tedavisi pozitif olacak.masallah çok güzel gidiyormuşsunuz.ve benim mayıs anneleri forumumun yarısı 27 yaşında.tüp bebekte başarı oranının en yüksek olduğu yaş..siz geriye yaslanın ve keyfini çıkarın.Allah hayırlı uğurlu etsin ins.

Merhaba arkadaşlar 2 tane 3. Gun embriyo su transfer edildi. Transfer sonrasi 6. gunumdeyim. Crione jel sonrasi kahverengi tortular geliyor iki gündür. Bu ne anlama geliyor. Olumlu mu olumsuz mu? Zaman geçmek bilmiyor.
Transferiniz hayırlı olsun. Benim de geldi çamur gibi tortu çok şükür olumlu sonuç aldik inş sizinde olumlu olacağina işarettir. Sabredin erken test yapmayın bence . Güzel haberler vermeniz dileğiyle.

Tekrarlayan dusuklerim var
O yüzden genetiğe gitti çok iyi olmuş.doğru ellerdesiniz.bende genetikten gelen bu embriyom ile hamileyim ki cd56 testi yapılacak mı bağışıklığınıza baktırmanıza gerek var mı ki bence o da yapılsa kesin olsa düşüklerin embriyoya bağlı oldugu.çünkü sağlıksız embriyo tutunmama sebebidir.

Cd56 yapilmadan onlem icin cd56 yapilmisgibi onlemini alacagini soyledi erbil bey.iste serum kortizon gibi seyleri kullanacam yine

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE HAFTAYA RANDEVÜ ALDIM HEM TANSEL BEYDEN HEM ERBİL BEYDEN EŞİMİN SPERMİ 1 MİLYON 1 KEZ AŞILAMA YAPTIK TUTMADI DOKTORUM TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRDİ. BAKALIM HAFTAYA İLK KEZ GİDECEĞİZ NASIL BİR YOL İZLEYECEĞİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…